Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπότιτλους είχε; Μπορούσες μαζί με τα γυαλιά σου να φορέσεις και τα 3d γυαλιά;

Είχε ναι. Για τα γυαλιά το είχα σκεφτεί κι εγώ αλλά για πιο σίγουρα έβαλα φακούς :P Μεγάλα είναι πάντως.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι υπότιτλοι άλλαζαν συχνά θέση ανάλογα τη σκηνή έτσι ώστε να μην συμπίπτουν με κάποιο αντικείμενο που βρισκόταν σε "πρώτο πλάνο" (πχ έναν από τους δυο ηθοποιούς). Η μόνη σκηνή που πραγματικά ζαλίστηκα είναι το γνωστό κυνηγητό από ένα εξάποδο αιλουροειδές, υπάρχει και στο youtube. Εκεί η κάμερα ήταν πολύ κοντά και με δυσκολία βλεπόταν σε 3D.

Δημοσ.

Έφαγα κι εγώ την ήττα με τη VMax χτες. Παρόλο το ξενέρωμα, με το που ξεκίνησε η ταινία μπήκα μέσα της κανονικά και δεν έφυγα παρά μόνο στους τίτλους τέλους. Δηλώνω μαγεμένος. Συμφωνώ με το σχόλιο κάποιου νωρίτερα ότι αποτελεί εμπειρία ζωής όσον αφορά τον κινηματογράφο.

Δημοσ.

Δεν καταλαβες,τους χαλασε το συστημα προβολης 3D στην Vmax αιθουσα.δυστυχως ημουν και εγω εχτες εκει και εφαγα το ξενερωμα της ζωης μου.

δεν ξερω αν το εχουν φτιαξει απο τοτε,παντως στο προγραμμα στο σαιτ τους,γραφει πως το Avatar παιζει κανονικα ως 3D στην Vmax.Τους παιρνω τηλεφωνο εδω και μια ωρα να τους ρωτησω τι γινεται τελικα,αλλα δεν το σηκωνει κανεις.

Προτεινω οποιος θελει να το δει στο Vmax σε 3D,να προσπαθησει να επικοινωνησει μαζι τους να μαθει τι συμβαινει,προτου αγορασει τα εισιτηρια απο το σαιτ.

α ρε ελλαδα.

Δημοσ.

ναι πλιζ για πες μας αυριο τι εγινε τελικα.

εχτες παντως μας αποζημιωσανε με καινουργια εισιτηρια και μαλλον θα παω να το δω την επομενη τεταρτη.ελπζω.

Δημοσ.

Παρακαλούνται τα lemming να μην σπρώχνονται μπροστά από τα γκισέ των εισιτηρίων και να έχουν υπομονή.Υπάρχουν εισιτήρια για όλους.Θερμή παράκληση να μην ποδοπατάτε τις ουρίτσες των μπροστινών σας....

Εκ της διευθύνσεως....:lol::lol::lol:

Δημοσ.

την τελευταια φορα που ειδα 3d, μπορω να πω οτι ζαλιζομουν σε αρκετα σημεια. Το εχει νοιωσει και αλλος αυτο ή ειμαι ο chosen one :P ?

Μηπως τελικα ειναι καλυτερα να δεις την ταινια σε 2d?

Δημοσ.

Δεν άκουσα κάποιον να παραπονιέται αλλά όσο να ναι θα ναι πιο κουραστικό για τα μάτια. Έγω είχα ενδοιασμούς γενικά, γιατί νόμιζα ότι μιλάμε απλά για μερικά οπτικά trick, αλλά έκανα λάθος. Ήταν φοβερή εμπειρία σε 3D.

Δημοσ.

Λοιπον απλα και περιληπτικα. Η ταινια τα ΣΠΑΕΙ. εχει απιστευτο θεαμα αλλα και ωραια αφηγηση.

Δεν εχει καμια σχεση με τα εκτρωματα οπως Transformers 2 η Τerminator Salvation.

Oi ηθοποιοι παιζουν ωραια,ο κακος τα σπαει,οι Navi ειναι αξιολατρευτοι,υπεροχα,φανταστικα σκηνικα και,ενταξει,η τελικη μαχη ειναι ΕΠΟΣ.

εγω προτεινω να το δειτε σε 3D.οντως η σκηνη με τον Θανατορ,παρουσιαζει αυτο το προβλημα,αλλα εγω δεν παρατηρησα κατι αναλογο στην υπολοιπη ταινια.

Παντως δειτε την,ειτε σε 2d ειτε σε 3d.Δεν θα το μετανιωσετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...