Constant1ne Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Υπότιτλους είχε; Μπορούσες μαζί με τα γυαλιά σου να φορέσεις και τα 3d γυαλιά; Είχε ναι. Για τα γυαλιά το είχα σκεφτεί κι εγώ αλλά για πιο σίγουρα έβαλα φακούς Μεγάλα είναι πάντως.
kirileman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Οι υπότιτλοι άλλαζαν συχνά θέση ανάλογα τη σκηνή έτσι ώστε να μην συμπίπτουν με κάποιο αντικείμενο που βρισκόταν σε "πρώτο πλάνο" (πχ έναν από τους δυο ηθοποιούς). Η μόνη σκηνή που πραγματικά ζαλίστηκα είναι το γνωστό κυνηγητό από ένα εξάποδο αιλουροειδές, υπάρχει και στο youtube. Εκεί η κάμερα ήταν πολύ κοντά και με δυσκολία βλεπόταν σε 3D.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Έφαγα κι εγώ την ήττα με τη VMax χτες. Παρόλο το ξενέρωμα, με το που ξεκίνησε η ταινία μπήκα μέσα της κανονικά και δεν έφυγα παρά μόνο στους τίτλους τέλους. Δηλώνω μαγεμένος. Συμφωνώ με το σχόλιο κάποιου νωρίτερα ότι αποτελεί εμπειρία ζωής όσον αφορά τον κινηματογράφο.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδη να μην παμε στην VMax? Μας κοροιδεψαν?
KilliK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δεν καταλαβες,τους χαλασε το συστημα προβολης 3D στην Vmax αιθουσα.δυστυχως ημουν και εγω εχτες εκει και εφαγα το ξενερωμα της ζωης μου. δεν ξερω αν το εχουν φτιαξει απο τοτε,παντως στο προγραμμα στο σαιτ τους,γραφει πως το Avatar παιζει κανονικα ως 3D στην Vmax.Τους παιρνω τηλεφωνο εδω και μια ωρα να τους ρωτησω τι γινεται τελικα,αλλα δεν το σηκωνει κανεις. Προτεινω οποιος θελει να το δει στο Vmax σε 3D,να προσπαθησει να επικοινωνησει μαζι τους να μαθει τι συμβαινει,προτου αγορασει τα εισιτηρια απο το σαιτ. α ρε ελλαδα.
antonl Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Έχω κλείσει στη VMax γι αύριο βράδυ. Οπότε αν δε βιάζεστε θα ενημερώσω...
KilliK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 ναι πλιζ για πες μας αυριο τι εγινε τελικα. εχτες παντως μας αποζημιωσανε με καινουργια εισιτηρια και μαλλον θα παω να το δω την επομενη τεταρτη.ελπζω.
tarantules Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Παρακαλούνται τα lemming να μην σπρώχνονται μπροστά από τα γκισέ των εισιτηρίων και να έχουν υπομονή.Υπάρχουν εισιτήρια για όλους.Θερμή παράκληση να μην ποδοπατάτε τις ουρίτσες των μπροστινών σας.... Εκ της διευθύνσεως....:lol:
Xorxhs! Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 την τελευταια φορα που ειδα 3d, μπορω να πω οτι ζαλιζομουν σε αρκετα σημεια. Το εχει νοιωσει και αλλος αυτο ή ειμαι ο chosen one ? Μηπως τελικα ειναι καλυτερα να δεις την ταινια σε 2d?
Constant1ne Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δεν άκουσα κάποιον να παραπονιέται αλλά όσο να ναι θα ναι πιο κουραστικό για τα μάτια. Έγω είχα ενδοιασμούς γενικά, γιατί νόμιζα ότι μιλάμε απλά για μερικά οπτικά trick, αλλά έκανα λάθος. Ήταν φοβερή εμπειρία σε 3D.
kirileman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=4uhaGrwSgyA&feature=related[/ame] Αυτή η σκηνή δε βλέπεται σε 3D με τίποτα, μια θολούρα βλέπεις μόνο.
KilliK Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον απλα και περιληπτικα. Η ταινια τα ΣΠΑΕΙ. εχει απιστευτο θεαμα αλλα και ωραια αφηγηση. Δεν εχει καμια σχεση με τα εκτρωματα οπως Transformers 2 η Τerminator Salvation. Oi ηθοποιοι παιζουν ωραια,ο κακος τα σπαει,οι Navi ειναι αξιολατρευτοι,υπεροχα,φανταστικα σκηνικα και,ενταξει,η τελικη μαχη ειναι ΕΠΟΣ. εγω προτεινω να το δειτε σε 3D.οντως η σκηνη με τον Θανατορ,παρουσιαζει αυτο το προβλημα,αλλα εγω δεν παρατηρησα κατι αναλογο στην υπολοιπη ταινια. Παντως δειτε την,ειτε σε 2d ειτε σε 3d.Δεν θα το μετανιωσετε.
Heatspreader Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δεν εχει καμια σχεση με τα εκτρωματα οπως Transformers 2 η Τerminator Salvation. Δεν ήταν έκτρωμα το Salvation!
PavelX Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μόλις το είδα σε 2D. Η ταινία διαρκεί 2:40, αλλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Σειρά έχει το Σάββατο με 3D.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.