Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
πάλι επικαλείσαι το όνομά (και το Avatar) μου επί mateo;

(τζάμπα τις σκάλιζα εκείνες τις εντολές τελικά)

:P

..."πάλι";

(Και δεν το επικαλέστηκα εγώ)

( Και τί σταδιά έκανες εκεί με το προφίλ σου; )

Αυτό με το σκάλισμα......δεν το 'χω.

Ρε wash, σταμάτα να είσαι πνεύμα αντιλογίας ρε, ρε.

Ρε.

wat

Δημοσ.

washcloud, αν δεν υπήρχε το 3d και το τρελό marketing hype, η ταινία θα ήταν άλλον ένα απλό popcorn movie, τόσο εισπρακτικά , όσο και στη συνείδησή σου.

Όποια αξία και αν έχουν τα επιχειρήματά σου καταστρέφονται από τούτο :

2) Πολλά μύρια άνθρωπες έχουν αντίθετη άποψη. Νιώθεις τη μοναξιά;

Η ψυχολογία της μάζας που ξεκάθαρα έχει επηρεάσει σε αυτή την περίπτωση, συνδυασμένη από την απίστευτη προπαγάνδα (= marketing hype) και το "πιασάρικο" 3d, είναι αυτά που κάνουν τον κόσμο να πληρώνει 12 ευρώ για να τη δει σε περίοδο κρίσης και όχι το "πόσο ταινιάρα είναι"...

Δημοσ.

Πάντα, ύστερα απο μεγάλο θόρυβο που προκαλεί οποιαδήποτε επιτυχημένη ταινία, υπάρχει αρκετός κόσμος που την κατακρίνει, βγάζοντάς την σκάρτη, προς δημιουργία εντυπώσεων και μόνο. Μπορεί βεβαίως να μην αρέσει σε κάποιον, κρίνεται όμως απο τα επιχειρήματά του. Τί έλεγε πάλι η υπογραφή του paredwse? Αυτό..

Δημοσ.
Πάντα, ύστερα απο μεγάλο θόρυβο που προκαλεί οποιαδήποτε επιτυχημένη ταινία, υπάρχει αρκετός κόσμος που την κατακρίνει, βγάζοντάς την σκάρτη, προς δημιουργία εντυπώσεων και μόνο.

Δεν μπορούν να υπάρχουν άλλοι λόγοι δηλαδή? Προς δημιουργία εντυπώσεων προς ποιούς?

Δημοσ.

wat

dat.

Ψωφάς για ντόρο, ξέρω τι κωφάλα είσαι, απλά επειδή άμα έγραφα άποψη για την ταινία τώρα που μου πέρασε ο εντυπωσιασμός της πρώτης θέασης, θα ταυτιζόμουν (πάλι) με αυτά που έγραψε ο_τέλος, ε το πήρα προσωπικά.

(αααα).

:P

Δημοσ.
Δεν μπορούν να υπάρχουν άλλοι λόγοι δηλαδή? Προς δημιουργία εντυπώσεων προς ποιούς?

Δεν είπα οτι όλοι όσοι την κατακρίνουν το κάνουν για αυτό το λόγο αλλά αρκετοί απο αυτούς που το κάνουν και επίσης οτι κρίνονται απο τα επιχειρήματά τους.

Προς δημιουργία εντυπώσεων στους υπόλοιπους - για να ξεχωρίσουν στη μάζα. Δεν τους βάζω όλους στο ίδιο σακί βέβαια. Όταν όμως τα επιχειρήματά τους δεν είναι αντικειμενικά και περιέχουν εμπάθεια.. λαμβάνονται αναλόγως υπόψιν.

Δημοσ.
Πάντα, ύστερα απο μεγάλο θόρυβο που προκαλεί οποιαδήποτε επιτυχημένη ταινία, υπάρχει αρκετός κόσμος που την κατακρίνει, βγάζοντάς την σκάρτη, προς δημιουργία εντυπώσεων και μόνο. Μπορεί βεβαίως να μην αρέσει σε κάποιον, κρίνεται όμως απο τα επιχειρήματά του. Τί έλεγε πάλι η υπογραφή του paredwse? Αυτό..

Και τι να κανουμε να μας αρεσει ,επειδη αρεσει σε ολους και για να μη το "παιξουμε" "διαφορετικοι" ? Ελατε ρε παιδια μη σκευτεστε ετσι!

Η ταινια ηταν συμπαθητικη,τιποτε περισσοτερο.Τιποτε λιγοτερο!

Εχω δει τοσες και τοσες ταινιες και δε τη θεωρω ουτε μια απο τις καλυτερες της δεκαετιας ισως οχι και της χρονιας.Και οι πωλησεις/εισητηρια που θα πουλησει μια ταινια ποσως παιζουν ρολο στο αν ειναι η οχι αξιολογη.

Οριστε περασε(?) τον Αρχοντα τον Δαχτυλιδιων σε εισπραξεις.Ωραια ! και?

Θα φτασει ποτε τον Peter Jackson και την τρομερη σκηνοθεσια του?Θα συγκριθουν τα δηθεν μηνυματα που περναει με τα μηνυματα του Αρχοντα?Οπως και να χει και 1 εκατομμυριο παραπανω φορες να περασει σε εισπραξεις ταινιαρες οπως Lord of The Rings,Star Wars ,παντα θα τις κοιταζει απο μακρια!!!

Καλα και το 3D ενταξει.Το παρουσιαζουν σαν κατι το φοβερο το RealD ,ενω στο σπιτι μου βλεπω καλυτερο .Ισως εφτεγε και η θεση μου αλλα και παλι απο κει που καθομουν τουλαχιστον ηταν μετριο.Πραγματικα επρεπε να τη δω χωρις 3D και το μετανιωσα.

Επισης να σημειωσω οτι απο τις απειρες ταινιες που χω δει και ειδικα σε κινηματογραφο,σε αυτη με πηρε ο υπνος στα ψιλα ψιλα...

Αυτο που συμπερανα?Μια ταινια μετριας ποιοτητας και με σκοπο να εντυπωσιασει παρα να κανει τον κοσμο να την αγαπησει.Ο Καμερον οκ ρε παιδια καλος ειναι,μη τον κανετε Θεο ομως δεν εκανε την ταινια του αιωνα.Relax ;)

Εχει προοπτικες η ταινια,μακαρι να βγει ενα σικουελ ,αλλα ακομη καλυτερο.

Δημοσ.
washcloud, αν δεν υπήρχε το 3d και το τρελό marketing hype, η ταινία θα ήταν άλλον ένα απλό popcorn movie, τόσο εισπρακτικά , όσο και στη συνείδησή σου.

Όποια αξία και αν έχουν τα επιχειρήματά σου καταστρέφονται από τούτο :

2) Πολλά μύρια άνθρωπες έχουν αντίθετη άποψη. Νιώθεις τη μοναξιά;

Η ψυχολογία της μάζας που ξεκάθαρα έχει επηρεάσει σε αυτή την περίπτωση, συνδυασμένη από την απίστευτη προπαγάνδα (= marketing hype) και το "πιασάρικο" 3d, είναι αυτά που κάνουν τον κόσμο να πληρώνει 12 ευρώ για να τη δει σε περίοδο κρίσης και όχι το "πόσο ταινιάρα είναι"...

Ωχαμαν ρε linouxovios, γιατί τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια................

Για παμπολοπολλοστή φορά, μιας και ΔΕΝ το είδα στο σινεμά, άσε τη συνείδησή μου ήσυχη.

ΑΝ το έχεις δει στο σινεμά, κάνε και 'συ τον κόπο να το δεις και στο pc. Έτσι για να 'χουμε να λέμε περί ποπκορν.

....και ΧΑ, όταν έγραφα αυτό που κουόταρες, το ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ γαμωτ, μιας και δεν έχω επικαλεστεί την εισπρακτική (ή και την σπαρακτική) ανταπόκριση του κόσμου, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ. Και ήθελα μάλιστα να συνεχίσω να το έχω ως "σημαία" μου, το ότι δν το έχω κάνει - ακριβώς για να μπορώ να συνεχίσω να την κουνάω (...την σημαία :P). Έχω γράψει πως ΔΕΝ με αφορά αν έκανε γαμώ τις εισπράξεις μέχρι τώρα (και προφανώς με τη φόρα που έχει πάρει, έτσι και θα συνεχίσει). Δεν το ΦΤΥΝΩ, το μετράω, αλλά δεν μου ΑΡΚΕΙ για να υποστηρίξω κάτι. Γι' αυτό και ασχολιέμαι με αναλύσεις που αφορούν την ίδια την ταινία, από το να λέω "τί λέτε, εσείς είσαστε οι έξυπνοι, και τα τόσα μύρια που την έχουν δει και θα την δουν είναι οι βλάκες;". ΔΕΝ είναι "επιχείρημα" κάτι τέτοιο. Η "επιτυχία" της, μόνο ένδειξη είναι, όχι απόδειξη.

...Κι ο ΛΟΓΟΣ που "αποπειράθηκα" να αναφερθώ σε αυτήν, πρώτη φορά, ήταν που μου την έδωσε προηγουμένως (και γενικώς ό,τι είχα να πω γι' αυτήν το έχω πει, δεν έγραψα κάτι ιδιαίτερα καινούριο, βγαίνει ένας στην άκρη του καφενείου που καθόμαστε και φωνάζει κάτι για το ματς, δε μ' αρέσει, και αντι-φωνάζω κι εγώ, φάση ήταν), που διάβασα κάποια πράγματα, του στυλ "δεν είναι ταινία". Όχι, είναι διαγωνισμός του ΑΣΕΠ. Κι ΕΔΩ, ΝΑΙ, ΚΟΛΛΑΝΕ όσοι την έχουν δει και τη γουστάρανε και πάνε και την ξαναβλέπουν και τη ματαξαναβλέπουν. Πράγμα που δε θα κάνανε, "αν δεν ήταν ταινία" πια. 'Ελεος.

...Για το "προπαγάνδα" και "hype" που γράφεις, ειλικρινά (και χωρίς διάθεση για τσακωμούς) θα σου έλεγα να πας να το κοιτάξεις, γιατί παρα-είναι συνομωσιολογικό.

(...ΟΥΤΕ αυτό το έχω πει μέχρι τώρα, διότι ΟΥΤΕ αυτό με πολυεκφράζει - αλλά ρε φίλε, μιας και το λες, ΑΚΡΙΒΩΣ μιας και είναι "περίοδος κρίσης", ΚΑΙ περίοδος "πειρατείας".............κάτσε και σκέψου το ότι έχουν πάει τόσοι να τη δουν, ΜΑΛΛΟΝ σημαίνει το ανάποδο από αυτό που εσύ εισπράττεις. Ποιά ταινίας δεν πολυδιαφημίζεται απ' το '80 και μετά, με τα τόσα παγκόσμια τηλεοπτικά δίκτυα, ποιά δεν πολυδιαφημίζεται απ' το '90 που έχουν σηκώσει ένα κάρο δορυφόρους εκ' απάν, ποιά δεν διαφημίζεται απ' το '00 με την εξάπλωση του web; Μπήκε κανένας απ' τη Fox στο διαμέρισμά σου όταν κοιμόσουν και σ' έπιασε απ' το γιακά και σε ταρακούνησε να πας να δεις το Avatar και δεν το ξέρω; )

Δημοσ.

δεν θα πω πολλα μιας και το πιθανοτερο ειναι να εχει υποθει σε ολες αυτες τις σελιδες που εχουν γραφτει.

λετε καποιοι οτι η ταινια δεν αξιζει, οτι εχει τις πωλησεις που εχει λογο της διαφημισεις που της εχει γινει και οτι θα ηταν για ποπ κορν και τιποτε αλλο

εχει κατσει κανεις που πιστευει ολα αυτα να δει ΕΑΝ η ταινια εχει να δωσει τιποτε μηνυματα και εαν ΝΑΙ, ΠΟΙΑ ??

γιατι το να κατσουμε να λεμε οτι το μαλλι αυτουνου η το βαψιμω του αλλου δεν ηταν καλο δεν προκειτε ποτε οδηγησει πουθενα. ουτος η αλλος ειναι κατι υποκειμενικο.

απο εκει και περα η ταινια εχει παρα πολλα μυνηματα τα οποια εχουν να κανουν με την σχεση του ανθρωπου με το βαθυτερο ΕΙΝΑΙ, αυτο που ξερει να σεβεται την ζωη σε ολα τα επιπεδα, ειτε ειναι φυση, ειτε ζωη, ειτε οτιδηποτε αλλο.

απλος αυτο που ο ανθρωπος εχει χασει πολλες 10ετιες (100ετιες ισως).

και για οσους μπορουν να αντιλιφθουν και το κατι παραπανω που εχει να κανει με το ενεργειακο κομματι του ανθρωπου, οι τεραστια δυναμη που κρυβη και διαθετη η ανθρωπινη φυση που ειναι αριστα συνδεδεμενη με την ολοτητα του κοσμου και σε υλικο αλλα και σε αυλο επιπεδο.

Δημοσ.

* liopyr, άσχετα με την προσωπική σου γνώμη (και με ποιανού συμφωνεί ή όχι) για την εν λόγω ταινία - σοβαρά κι ευθέως ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ, άμα έχεις εντύπωση ότι γουστάρω ντόρο και είμαι "πνεύμα αντιλογίας".

Πνεύμα ΠΟΛΥΛΟΓΙΑΣ το δέχομαι (και πνεύμα σημειο-και-σημαιο-λογίας, όπως το βλέπω εγώ).

Δημοσ.
Και τι να κανουμε να μας αρεσει ,επειδη αρεσει σε ολους και για να μη το "παιξουμε" "διαφορετικοι" ?

Σχολιάζοντας τί δεν σου άρεσε στην ταινία, δείχνεις και γιατί δεν σου άρεσε. Και στον Τιτανικό (παράδειγμα λέω..) πολλοί κράζανε την ταινία επειδή ήταν ο πιτσιρίκος DiCaprio που τρέλαινε τα κοριτσάκια και γιαυτό τον έλεγαν όλοι πουστάκι.

Αλίμονο δεν θα μπορούσα να επιβάλλω σε κανέναν να του αρέσει μια ταινία.

Καλα και το 3D ενταξει.Το παρουσιαζουν σαν κατι το φοβερο το RealD ,ενω στο σπιτι μου βλεπω καλυτερο.

Πίπες. :devil:

Αυτο που συμπερανα?Μια ταινια μετριας ποιοτητας και με σκοπο να εντυπωσιασει παρα να κανει τον κοσμο να την αγαπησει.Ο Καμερον οκ ρε παιδια καλος ειναι,μη τον κανετε Θεο ομως δεν εκανε την ταινια του αιωνα.Relax ;)

Εχει προοπτικες η ταινια,μακαρι να βγει ενα σικουελ ,αλλα ακομη καλυτερο.

Θεός δεν υπάρχει γενικότερα - πόσον μάλλον σε ένα επάγγελμα. Η ταινία του, εκτός του οτι προσφέρει μια απολαυστική βραδιά, ανοίγει δρόμους στον κινηματογράφο με νέες τεχνολογίες. Λίγη ταπεινότητα και σεβασμός (σε αντίθεση με την αλαζονεία που συναντάται) για την τεράστια προσπάθεια δεν θα έβλαπτε.

Δημοσ.
* liopyr, άσχετα με την προσωπική σου γνώμη (και με ποιανού συμφωνεί ή όχι) για την εν λόγω ταινία - σοβαρά κι ευθέως ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ, άμα έχεις εντύπωση ότι γουστάρω ντόρο και είμαι "πνεύμα αντιλογίας".

Πνεύμα ΠΟΛΥΛΟΓΙΑΣ το δέχομαι (και πνεύμα σημειο-και-σημαιο-λογίας, όπως το βλέπω εγώ).

Ναι, εσένα περίμενα να μου πεις ότι δε πάω καλά!

:lol:

Πιε κάνα κρασί ρε μουντρούχο που τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς ναούμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...