Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

(δεν ξέρω ποιός είναι αυτός ο τζίζας αλλά) το βιντεάκι γενικά ήταν μούφα. Μπρρρρ χιούμορ (μόνο στη φάση που ο ξαπλωμένος "έπιανε το κεφάλι της" έλεγε λίγο). Δεύτερο στη σειρά το βιντ με τη Σιγκούρνι ως νετ-νερντ (ούτε αυτό είχε τρελλά γέλια, αλλά ήταν αξιοπρεπές τουλάχιστο), και πρώτο και καλύτερο (και πάλι όχι ότι λιώσαμε γενικά, αλλά είχε μπόλικες καλές στιγμές) εκείνο με τις "laser cats"

*...συμφωνώ πάντως για τον αυτοσαρκασμό στο φουλ, που είχες πει πριν

Δημοσ.
ξέρω ότι σου το είπαν κι άλλοι αλλά ας το επαναλάβω γιατί αξίζει να το κάνεις: από τη στιγμή σου άρεσε τόσο πολύ η ταινία βλέποντάς τη σε TS, βρες οπωσδήποτε τρόπο να τη δεις σε 3D - θα εκστασιαστείς

zdcttgnfrfr9yutb3en7r9m.gif

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3123309&postcount=1

Δημοσ.

Τα 2 καλύτερα βραβεία που πήρε σήμερα το Avatar (καλύτερη ταινία και σκηνοθεσία!) στις χρυσές σφαίρες τα αφιερώνω σε όλους τους ψευτοκουλτουριάρηδες που βγάζουν και αυτή την ταινιάρα μούφα...Και όλα αυτά επειδή είναι επιστημονικής φαντασίας και ''ψεύτικη'' υποτίθεται...

James Cameron respect...

Δημοσ.

When polakis21 saw Cameron speaking on TV, he.... jizz in his pants. :P

Επισης δεν νομιζω να εισαι ο καταλληλος για να κρινεις μια ταινια και ποσο μαλλον αυτους που δεν γουσταραν την ταινια ως "ψευτοκουλτουριαρηδες" απο την στιγμη που εχεις γραψει για το 2012,

"Δεν ξέρω γιατί το παίζετε ψευτοκουλτουριάρηδες...

Εγώ είδα την ταινία και προσωπικά γούσταρα τρελά. Δεν κοιτάω τις λεπτομέρειες που ψάχνετε εσείς...

Προσωπικά με πόρωσε η ταινία! Πήγα να δω μια ταινία καταστροφής και είδα αυτό ακριβώς που περίμενα! Τί περιμένατε δηλαδή? Οσκαρικές ερμηνείες?

Μια χαρά πέρασε το 2,5ωράκι μου. Ούτε κατάλαβα πως πέρασε"

FAIL

Εμεις γουσταρουμε τεχνη, εσυ γουσταρεις το ποπ-κορν και η κοκα κολα που πηρες να συνοδευονται απο κινουμενες εικονες και ηχο (παντα ομως απλοικα δομημενα γιατι "που να καθομαι τωρα να σκεφτω, την ωρα μου θελω να περασω") . Προς τι οι χαρακτηρισμοι ομως? Και απο που και ως που κριναμε την ταινια ως μουφα επειδη ειναι επιστημονικης φαντασιας και "ψευτικη"? Και το ξαναλεω, δεν γινεται να μιλας εσυ για ταινιες επιστημονικης φαντασιας οταν σου αρεσε το 2012. Γελαει ο κοσμος :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
(δεν ξέρω ποιός είναι αυτός ο τζίζας αλλά)

youtube και κάνε search "jizz in my pants"

απαράδεκτε...

Επισης δεν νομιζω να εισαι ο καταλληλος για να κρινεις μια ταινια και ποσο μαλλον αυτους που δεν γουσταραν την ταινια ως "ψευτοκουλτουριαρηδες" απο την στιγμη που εχεις γραψει για το 2012

που να δεις και για άλλες ταινίες...

τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά, ο polakis21 έχει κατεβάσει τέρμα κάτω την μπάρα που παίζει να του αρέσουν και οι ταινίες του Uwe Boll... :o

ακόμα περιμένω την γνώμη του για το Dragonball που περίμενε να την κατεβάσει σε καλή ποιότητα ώστε να έχει πιο σωστή άποψη :P

Δημοσ.

Εμεις γουσταρουμε τεχνη, εσυ γουσταρεις το ποπ-κορν και η κοκα κολα που πηρες να συνοδευονται απο κινουμενες εικονες και ηχο

Κοίτα, κι εγώ δεν τρελάθηκα με το σενάριο κτλ, αλλά η ταινία με κράτησε και ήταν εντυπωσιακή. Διαδίδω καλά λόγια. Όταν λες ότι γουστάρεις τέχνη και όχι ποπ-κορν εννοείς ας πούμε ότι τα 3D και τα ειδικά εφέ δεν είναι τέχνη; ?!?! Ακόμα κι έτσι ξερά να το δεις.

Δημοσ.
παίζει να του αρέσουν και οι ταινίες του Uwe Boll... :o

Πριν που εγραφα το κραξιμο για το ποστ του, μου περασε μια στιγμη απο το μυαλο να βαλω και τον Uwe Boll μεσα αλλα δεν ηξερα αν του αρεσε (πολυ πιθανο να του αρεσουν και οι ταινιες του Boll). Βεβαια μετα βρηκα τι ειχε γραψει για το 2012... and you know the rest.

Physics_Rulez,

Στην εποχη του μεταμοντερνισμου ακομα και ενας πυργος απο σκατα, τεχνη θεωρειται. :P

Δημοσ.
Στην εποχη του μεταμοντερνισμου ακομα και ενας πυργος απο σκατα, τεχνη θεωρειται. :P

Μεταμοντερνισμός, υστερομοντερνισμός και ένα κάρο άλλοι ρυθμοί και ρεύματα δεν είναι καν της εποχής μας. Αλλά ας μην το πιάσουμε αυτό το θέμα καλύτερα...

Δημοσ.
When polakis21 saw Cameron speaking on TV, he.... jizz in his pants. :P

Επισης δεν νομιζω να εισαι ο καταλληλος για να κρινεις μια ταινια και ποσο μαλλον αυτους που δεν γουσταραν την ταινια ως "ψευτοκουλτουριαρηδες" απο την στιγμη που εχεις γραψει για το 2012,

"Δεν ξέρω γιατί το παίζετε ψευτοκουλτουριάρηδες...

Εγώ είδα την ταινία και προσωπικά γούσταρα τρελά. Δεν κοιτάω τις λεπτομέρειες που ψάχνετε εσείς...

Προσωπικά με πόρωσε η ταινία! Πήγα να δω μια ταινία καταστροφής και είδα αυτό ακριβώς που περίμενα! Τί περιμένατε δηλαδή? Οσκαρικές ερμηνείες?

Μια χαρά πέρασε το 2,5ωράκι μου. Ούτε κατάλαβα πως πέρασε"

FAIL

Εμεις γουσταρουμε τεχνη, εσυ γουσταρεις το ποπ-κορν και η κοκα κολα που πηρες να συνοδευονται απο κινουμενες εικονες και ηχο (παντα ομως απλοικα δομημενα γιατι "που να καθομαι τωρα να σκεφτω, την ωρα μου θελω να περασω") . Προς τι οι χαρακτηρισμοι ομως? Και απο που και ως που κριναμε την ταινια ως μουφα επειδη ειναι επιστημονικης φαντασιας και "ψευτικη"? Και το ξαναλεω, δεν γινεται να μιλας εσυ για ταινιες επιστημονικης φαντασιας οταν σου αρεσε το 2012. Γελαει ο κοσμος :lol:

Φιλαράκο σε πληροφορώ ότι έχω δει τα πάντα όλα από ταινίες. Καμία σχέση μόνο με pop corn και τα ρέστα. Ίσα ίσα που πιο πολύ βλέπω δράματα,κοινωνικά και κουλτουριάρικα με την γυναίκα μου, παρά sci-fi κλπ. Και ναι το 2012 μια χαρά ήταν για ταινία καταστροφής. Αυτό περίμενα, αυτό είδα. Ασχοληθείτε τώρα μόνο με την κουλτούρα εσείς και εκμηδενίστε όλα τα υπόλοιπα. Δεν μας απασχολεί και πολύ...

Υ.Γ. Το dragonball ήταν τραγικό, ακόμα και σε HD...

Δημοσ.

Physics_Rulez,

Τι είναι τέχνη ;

Δημοσ.
youtube και κάνε search "jizz in my pants"

απαράδεκτε...

ναι, το τσέκαρα αφού το είχες γράψει χθες...

Aπαράδεκτε"; Επειδή έχει 75mil views (ήμουν δηλαδή στα υπόλοιπα 6bils που δεν το έχουν δει:P); Get out of here:p (...βασικά παίζει να το είχα δει πέρσι κάποια στιγμή -πώς να γλυτώσεις όταν το έχουν δει τόσοι, κάποια στιγμή θα βρεθεί μπροστά σου- αλλά δεν μου είχε "μέινει").

Α ο Αndy Samberg ήταν λοιπόν στα βιντεάκια ε; Δεν τον αναγνώρισα στην αρχή.

Ναι είναι τρελλόφατσα...Όταν είδα το όνομα τον θυμήθηκα. Αυτό που μου έχει μείνει πιο πολύ από δαύτον είναι το "Wark Wahlberg talks to animals", SNL πάλι...

Δημοσ.
Επειδή έχει 75mil views (ήμουν δηλαδή στα υπόλοιπα 6bils που δεν το έχουν δει:P); Get out of here:p

75 mil view ??????????

Πάτε καλά ρε μαλάκες? Καμιά μαλακία θα είναι. Θα σας στείλω εγώ ένα τραβηγμένο σε Άμστερνταμ, μόλις 5 views. Θα πάθετε πλάκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...