Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτανει επιτελους η μερα του Avatar.. Παρασκευη εχει πρεμιερα, θα παω να το δω το πσκ... Αλλα δεν περιμενω και πολλα. Ελπιζω να με αποδειξουν το αντιθετο.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θα πάω αύριο και περιμένω εντυπώσεις από όσους το δουν σήμερα. Ψήνομαι άσχημα για το 3d αλλά δεν ξέρω για τα γυαλιά τι παίζει στα σίγουρα γιατί δεν έχω φακούς επαφής. Άλλοι λένε ότι μπορείς να φοράς και τα 2 άλλοι πάλι όχι.

Δημοσ.

Λοιπόν, αντικειμενικά είναι ότι ωραιότερο και εντυπωσιακότερο έχουν δει τα ματάκια μου στον κινηματογράφο (εξαιρουμένης της Megan Fox)! Καταιγισμός χρωμάτων, εικόνων μοναδικής ομορφιάς, το τεχνικό κομμάτι φανταστικό, όλα υλοποιημένα στην εντέλεια. Το στόρυ τίποτα το ιδιαίτερο, δεν πρωταγωνιστεί εδώ. Μου την έσπασε η μουσική γιατί σε μερικά σημεία ήταν copy paste από την Τροία (ο μαλάκας ο Shore καθόταν και σκιζόταν για το LOTR). Σε γενικές γραμμές, κύλισε νεράκι, δεν με κούρασε. Φοβερή η αντίθεση ενός ξένου αλλά τόσο γνωστού παραδείσου με το απάνθρωπο πρόσωπο της ράτσας μας που δεν υπολογίζει τίποτα και καταστρέφει τα πάντα χωρίς τύψεις. Νομίζω ότι θα την ξανάβλεπα στο σινεμά, ή μάλλον σε FullHD σπίτι μου να απολαύσω τις λεπτομέρειες που έχασα. Αυτά εν ολίγοις.

Δημοσ.

Μολις γυρισα απο Avatar.Δυστυχως για τεχνικους λογους δεν το εδειξε σε 3d σημερα(ελλας το μεγαλειο σου).

Η ταινια ειναι πραγματικα εντυπωσιακη και οντως σηματοδοτει νεα standards στο τεχνικο κοματι.

Μιλαμε για ενα απιστευτα ομορφο παραμυθι σε εναν απιστευτα ομορφο και καλοσχεδιασμενο κοσμο.

Παρα πολυ καλο σεναριο, πλοκη, συνεχης δραση, συνεχη εναλλαγη συναισθηματων και ολα δωσμενα σε ενα κοσμο που μονο με την τεχνολογια θα μπορουσε να φτιαχτει.

Αισθανομαι πολυ τυχερος που ειδα αυτην την ταινια και που ζω σε μια εποχη που η τεχνολογια βοηθα τον ανθρωπο να φτιαξει με την φαντασια του τετοια μεγαλουργηματα.

Δειτε τη οπωσδηποτε.

Ειναι εμπειρια ζωης και δε μοιαζει με τιποτα αλλο που εχετε δει μεχρι τωρα.

Δημοσ.

Speechless.. Ο,τι και να πω θα φανώ γραφικός γιατί έγινα κανονικά fanboy. Θα το σκέφτομαι για τους επόμενους μήνες τουλάχιστον. btw η προβολή ήταν κανονικά Real D 3D. Όποιος το κάνει download να του καει.. το video :P

Δημοσ.
Speechless.. Ο,τι και να πω θα φανώ γραφικός γιατί έγινα κανονικά fanboy. Θα το σκέφτομαι για τους επόμενους μήνες τουλάχιστον. btw η προβολή ήταν κανονικά Real D 3D. Όποιος το κάνει download να του καει.. το video :P

Υπότιτλους είχε; Μπορούσες μαζί με τα γυαλιά σου να φορέσεις και τα 3d γυαλιά;

Δημοσ.
Υπότιτλους είχε; Μπορούσες μαζί με τα γυαλιά σου να φορέσεις και τα 3d γυαλιά;

Εκτός και αν ο σκελετός σου είναι πολύ μεγάλος, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Είναι λίγο 'αστεία' η φάση με γυαλιά πάνω σε γυαλιά αλλά δεν είχα πρόβλημα να δώ.

Εγώ θα πάντως πήρα εισητίρια για την 2 στο Mall σήμερα.

Άντε να δούμε!!!

Δημοσ.

Στη Vmax έπεσε άκυρο στη 3d προβολή χθες; Κάτι τέτοιο διάβασα (edit: οκ, το είδα). Στο cinepolis πολύ χαλαρά. Με το που κάθεσαι ξεκινά η ταινία, ούτε διαφημίσεις ούτε τίποτα, άντε να δειξε κάνα δυο, ούτε καν θυμάμαι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...