Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καπου πρεπει να ειδα πως ξεπερεσε κιολας και τον Αρχοντα των δαχτυλιδιων 3... Τοσο καλη ειναι ρε παιδια? Δν την εχω δει ακομα.

Η ταινια δν παιζετε ουτε μηνα και ηδη κανει θραυση ανα τον κοσμο...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
τον Αρχοντα των δαχτυλιδιων 3...

/tolkien nerd rage on!

την 3η ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ή την Επιστροφή του Βασιλιά, Άρχοντας των δαχτυλιδιών 3 δεν υφίσταται δεν υπάρχει ούτε 2 το βιβλίο θεωρείται 1 από τον Tolkien και όχι τριλογία :P

/tolkien nerd rage off!

Τοσο καλη ειναι ρε παιδια? Δν την εχω δει ακομα.

Η ταινια δν παιζετε ουτε μηνα και ηδη κανει θραυση ανα τον κοσμο...

είναι eye candy και ο κόσμος γουστάρει, προσωπικά και μένα μου άρεσε αλλά σίγουρα δεν θα πληρώσω ξανά 12 euro για να την ξαναδώ...

ο λόγος που έχει αρκετά έσοδα είναι και η τιμή του εισητηρίου...

Δημοσ.
για την εικόνα του video clip ή για το ακουστικό του μέρος? :o

κατα κυριο λογο το ακουστικο μερος.....οχι οτι και το video clip ειναι ασχημο ετσι? :P

Δημοσ.
ο λόγος που έχει αρκετά έσοδα είναι και η τιμή του εισητηρίου...

Επίσης είναι και το γεγονός ότι πολλά μικρά παιδιά θα θέλαν να την δουν, τα οποία φυσικά δεν μπορούν να πάνε μόνα τους αλλά αναγκαστικά με κάποιον κηδεμόνα οπότε 2 εισητήρια. Όπως φυσικά ισχύει για όλες τις παιδικές (όπως π.χ ο Σρέκ που μοστράρει στις πρώτες θέσεις).

Δημοσ.
(όπως π.χ ο Σρέκ που μοστράρει στις πρώτες θέσεις).

Πες μου τωρα οτι το Σρεκ δεν αξιζει πρωτιες :P:p:p

Δημοσ.

Και εξάλλου δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα trailers πριν από την έναρξη της ταινίας (τουλάχιστον στο mall που την είδα εγώ) ήταν όλα 3d cartoons... Όλα τα πιτσιρίκια από 11 και πάνω ζητάνε από τους γονείς τους να τη δουν.

H ταινία σπάει ταμεία λόγω marketing hype και 3d, κάτι που εξάπτει την περιέργεια να δεις τι είναι. Δεν αξίζει τα 12 ευρώ και με τους δύσκολους καιρούς που έρχονται αλίμονο αν την μιμηθούν και άλλοι (αν και η "περιέργεια" του να τη δεις 3d, που έφερε πελάτες, δε νομίζω να επαναληφθεί)

Δημοσ.
/tolkien nerd rage on!

την 3η ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ή την Επιστροφή του Βασιλιά, Άρχοντας των δαχτυλιδιών 3 δεν υφίσταται δεν υπάρχει ούτε 2 το βιβλίο θεωρείται 1 από τον Tolkien και όχι τριλογία :P

δικο μου λαθος σορρυ.

Την Επιστροφη του Βασιλια εννοουσα...

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Νεοτερη ανακοινωση για 3D προβολες απο STER CINEMAS :

δεν ξερω αν εχει αναφερθει πριν αλλα απο προχθες τα STER CINEMAS σε ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΙΛΙΟΝ eχουν ξεκινησει 3D προβολες του Αβαταρ!Οπερ και σημαινει οτι εγω θα το ξαναματαδω.

Δημοσ.

Την ξαναείδα αυτή τη φορά less hyped.

1Mhf

Πάλι την ίδια άποψη έχω.

Η ταινία έχει καταπληκτική σκηνοθεσία, φοβερή φωτογραφία (βοηθάει και το theme, εξωτερικοί χώροι σε CGI πλανήτη), intrigue score, ερμηνίες που είναι ανεκτικές (χωρίς κιτσαριές σε στυλ καρικατούρας, see Superman Returns) και ταυτίζεσαι εύκολα με αυτή για τον απλό λόγο του ότι ο άνθρωπος νοιώθει αποξενωμένος από την φύση σήμερα.

Πιστεύω ο λόγος που έχει κάνει τόσες εισπράξεις σε αντίθεση με άλλες το ίδιο καλές είναι αφενώς η δημιουργία της Pandora (αλα Lord of The Rings, Pirates of the Carribean, Star Wars) αλλά και το PG-13 rating.

Δημοσ.
Αν έχεις γκομενάκι κάτω των 13, δεν το βάζεις μέσα :P

παντα με την συγκαταθεση των γονεων....μη το ξεχναμε :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...