Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Ξέρει κανείς μέχρι πότε θα είναι στις αίθουσες η ταινία; Είχα ακούσει οτι θα παίζει μέχρι Μάιο. Ισχύει;

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ταινία θα έλεγα ότι είναι ένας συνδυασμός κλεμένων ιδεών από matrix , eragorn, unreal (το παιχνίδι της epic εννοώ) κτλ. όλα μαζί σε πακετάκι 3d και τρελό marketing hype. Ελπίζω να μην είναι αυτό το μέλλον του κινηματογράφου....

Δημοσ.
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Ξέρει κανείς μέχρι πότε θα είναι στις αίθουσες η ταινία; Είχα ακούσει οτι θα παίζει μέχρι Μάιο. Ισχύει;

σιγουρα θα παιζει οσο επαιξε ο τιτανικος....δηλαδη 41 εβδομαδες

Δημοσ.

To Avatar ειναι ι Ποκαχοντας η αλλιως ' O Νεος κοσμος'(New World) tou διαστηματος και μια γευση απο Ποντικομικρουλη με τα γραφικα στo Full.

Δημοσ.

νομιζω οτι ξερουμε ολοι γιατι δε πολυπαμε cinema, αφου τα κατεβαζουμε ολα στο home cinema του σαλονιου μας, και ανα πασα στιγμη κοβουμε τις σαβουρες οτι ωρα θελουμε...!

Δημοσ.

Αν σου αρέσει το σινεμά , πας σινεμά. Δεν πας σε όλες τις ταινίες αλλά θα πας μια φορά το μήνα ή το δίμηνο . Σίγουρα δεν έχουμε λεφτά να πάμε σε όλες , αλλά μην τρελαθούμε με μια φορά το μήνα. Επιμένω στο σχόλιό μου και το ενισχύει επίσης η έλλειψη κριτικής εκ μέρους σου. Επίσης θα ήθελα να μας αναφέρεις 1-3 πιο προσωπικές ταινίες που σου άρεσαν να δούμε και τι σου αρέσει.

Εγώ δεν λέω ότι το Avatar είναι αριστούργημα, αλλά είναι η ταινία που θα με κάνει να πάω σινεμά και να μην μετανιώσω. Και ναι είναι πολύ ευχάριστη ταινία , όμορφη.

Πάντως πιστεύω πως μετά το Fight Club και το Saw οι πιο πολλοί περιμένουν να γυρίσει το σύμπαν ανάποδα για να τους αρέσει μια ταινία.

Δημοσ.

οι τελευταιες (καλες για μενα) ταινιες που ειδα μεσα στη βδομαδα και μου αρεσαν πολυ:

1. uP IN THE AIR

2. THE GIRL WITH THE DRAGON TATTOO (Mansom hatar kvinnor)

3. THE TIME TRAVELERS WIFE

σχετικα με το avatar απλα εγραψα την εμπειρια μου, γουστα ειναι αυτα και τα αναφερουμε ετσι απλα...

Δημοσ.

το πρωτο (lord of the rings) ναι μου αρεσε πολυ, και το καλοκαιρι ειδα και το BEOWULF και μου αρεσε παρα πολυ. το AVATAR γιατι δε μου εκατσε, αγνωστο.

νομιζω μεγαλωνοντας οτι προτιμω ταινιες με περισοτερο νοημα και ηθοποιία, παρα με τα αψυχα computero-εφε.

Δημοσ.

Κοίτα , νόημα είχε. Δεν χρειάζεται μια ταινία να εφευρίσκει τον τροχό για να έχει ουσία . Από ηθοποιία δεν μπορώ να πω ότι απογοήτευσε , ειδικά όταν μπαίνουν στη μέση τα εφέ.(το Beowulf δεν. Όλες οι εκτελέσεις. Ακόμα και αυτή που καβαλάνε τα pony, εντάξει ήταν αξιοπρεπές αλλά όταν καβαλούσαν τα pony έπεφτα στο πάτωμα).

Πιστεύω ότι κρίνεις πολύ άδικα την ταινία και βασικά πήγες προκατειλημμένος. Περίμενες ότι δεν θα σου αρέσει.

Εγώ το βλέπω πολύ θετικά το πόνημα. Μήπως είναι καιρός να χρησιμοποιήσουν αυτή την τεχνολογία να γυρίσουν τα τρία πρωτα βιβλία του Drizzt?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...