million_voices Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 οποτε και το independance day με τις αστρονομικες πωλησεις σε εισιτηρια και θεαση γενικως ταινιαρα ειναι πχ ρε μλκες μαθετε να ξεχωριζετε την φουτσα απο την βουρτσα,ελεος δλδ τι να πω μονο αν ταυτιζεσαι με τον χαχανουλη και πρωτη φορα βγαινεις απο το στρουμφοχωριο λες ταινιαρα το αβαταρ,διασκεδαστικο ποπ κορν movie ναι,ταινιαρα οχι
washcloud Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Xέστηκα ρε τρελλέ για τις εισπράξεις του...............αυτό κατάλαβες απ' το προηγούμενο ποστ; (μη μου λες όμως για χαχανούληδες, τη στιγμή που που έχεις φάει την kartoffel του Pandorum...)
Strategos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Για όσους είχαν πονοκεφάλους κατά τη διάρκεια θέασης της ταινίας AVATAR σε 3D εμενα με ζαλιζαν οι υποτιτλοι πιστευω η ταινια χωρις υποτιτλους σε 3d θα ηταν πολυ καλυτερη χωρις ζαλαδες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 πρέπει να είμαι πολύ άνοιωθος τελικά
sheik Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Oυτε και γω ζαλιστηκα καθολου, ουτε ειχα εστω ελαχιστο πονοκεφαλο. Ισως να ειμαι τρισδιαστατα φτιαγμενος, τι να πω...
FarCry Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 πρέπει να είμαι πολύ άνοιωθος τελικά το πολυ καψιμο φταιει
@@sos@@ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ...εγώ ζαλίστηκα να πηγαινοέρχομαι ... μια στο μπλα μπλα, μια στο avatar... :-) αυτό , συνεχίστε και συγνώμη
BaLsAmoMenos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ρε εδω εγω εχω θεμα εξετασεων την κριτικη της ταινιας, 800 λεξεις minimun. :lol: Εχει να πεσει αναλυση.
BadBoy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ρε εδω εγω εχω θεμα εξετασεων την κριτικη της ταινιας, 800 λεξεις minimun. :lol: Εχει να πεσει αναλυση. Καλή φάση.
Members gsarig Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ρε εδω εγω εχω θεμα εξετασεων την κριτικη της ταινιας, 800 λεξεις minimun. :lol: Εχει να πεσει αναλυση. μπορείς να κάνεις περίληψη σε κάποιο από τα posts του washcloud
Members gsarig Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Κι έλεγα ποιός θα το πει πρώτος ναι εντάξει, αναπόφευκτο ήταν... πάντως χωρίς πλάκα, με όλα όσα έχουν γραφτεί σε αυτό το topic άνετα βγάζει υλικό για την εργασία του ακόμα κι αν δεν έχει δει την ταινία
BaLsAmoMenos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δεν το νομιζω gsarig. Πρωτον, το θεμα εχει μνημη χρυσοψαρου γιατι καθε 3 σελιδες ξαναλεμε τα ιδια πραγματα και δευτερον, θελω να περασω το μαθημα. Αρα δεν με συμφερει να γραψω βλακειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.