Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οποτε και το independance day με τις αστρονομικες πωλησεις σε εισιτηρια και θεαση γενικως ταινιαρα ειναι πχ

ρε μλκες μαθετε να ξεχωριζετε την φουτσα απο την βουρτσα,ελεος δλδ

τι να πω μονο αν ταυτιζεσαι με τον χαχανουλη και πρωτη φορα βγαινεις απο το στρουμφοχωριο λες ταινιαρα το αβαταρ,διασκεδαστικο ποπ κορν movie ναι,ταινιαρα οχι

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Xέστηκα ρε τρελλέ για τις εισπράξεις του...............αυτό κατάλαβες απ' το προηγούμενο ποστ;

(μη μου λες όμως για χαχανούληδες, τη στιγμή που που έχεις φάει την kartoffel του Pandorum...:P)

Δημοσ.

Oυτε και γω ζαλιστηκα καθολου, ουτε ειχα εστω ελαχιστο πονοκεφαλο. Ισως να ειμαι τρισδιαστατα φτιαγμενος, τι να πω... :P

Δημοσ.
Ρε εδω εγω εχω θεμα εξετασεων την κριτικη της ταινιας, 800 λεξεις minimun. :lol::lol:

Εχει να πεσει αναλυση.

Καλή φάση.

• Members
Δημοσ.
Ρε εδω εγω εχω θεμα εξετασεων την κριτικη της ταινιας, 800 λεξεις minimun. :lol::lol:

Εχει να πεσει αναλυση.

μπορείς να κάνεις περίληψη σε κάποιο από τα posts του washcloud

:P

• Members
Δημοσ.
Κι έλεγα ποιός θα το πει πρώτος :P

:-D ναι εντάξει, αναπόφευκτο ήταν...

πάντως χωρίς πλάκα, με όλα όσα έχουν γραφτεί σε αυτό το topic άνετα βγάζει υλικό για την εργασία του ακόμα κι αν δεν έχει δει την ταινία

Δημοσ.

Δεν το νομιζω gsarig. Πρωτον, το θεμα εχει μνημη χρυσοψαρου γιατι καθε 3 σελιδες ξαναλεμε τα ιδια πραγματα και δευτερον, θελω να περασω το μαθημα. Αρα δεν με συμφερει να γραψω βλακειες. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...