Garnele Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ο Δρακουμέλ. Το επεισόδιο με τα τοξικά μαύρα τριαντάφυλλα δεν το έχεις δει; *Και θέλει να καταστρέψει και το στρουμφοχωριό!
Sellers Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 προτιμάς να τις γράφεις δλδ; Είσαι ετοιμολογούτσικο καθαρματάκι πάντως. Δημιουργείς ένα μικρούλι μειδιαματάκι στα χειλάκια μου κάθε φορούλα που σε διαβάζω, αλλά σιγά σιγά, το χαμογελάκι μετατρέπετε χωρίς να το θέλω, σε ευθεία γραμμή, για να καμπυλώσουν λίγο ακόμα και να καταλήξουν σε ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΤΙΣΤΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, αλλά μετά σκέφτομαι, έλα μωρέ με τον ανοητούλη αφού κι αυτός για πλακίτσα τα γράφει δεν μπορεί να τα εννοεί ο χαζούλης....
antreas18 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 H Στρουμφιτα που εμποδιζει την αναπτυξη του ειδους
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Βεβαία το μήνυμα που σου περνάει η ταινία ξεκάθαρα οτι ο άνθρωπος λειτουργεί για το συμφέρων και ειναι ικανός να καταστρέψει τη φύση και οτιδήποτε γιαυτό σου πέρασε φρου..Κουκουρουκου. ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ???:shock: Αυτο ηθελε να πει? ΥΓ. Την Σιγκουρνι την περασαν απο casting ή απλα ειδαν το Γοριλλες στην Ομιχλη και σου λεει "Τι μαυροι γοριλες τι μπλε γοριλες, τοχει"?
Street-Fighter Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ???:shock:Αυτο ηθελε να πει? ΥΓ. Την Σιγκουρνι την περασαν απο casting ή απλα ειδαν το Γοριλλες στην Ομιχλη και σου λεει "Τι μαυροι γοριλες τι μπλε γοριλες, τοχει"? Ναι και κάτι αλλο ήθελε να πει οτι πίσω απο το avatar εισαι οποίος θέλεις Εσυ πραγματικά ποιος είσαι στην πραγματικότητα
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ναι και κάτι αλλο ήθελε να πει οτι πίσω απο το avatar εισαι οποίος θέλεις Εσυ πραγματικά ποιος είσαι στην πραγματικότητα Ο Καρτμαν. 1-0. Προσεξε γιατι ο τελευταιος που μου κουνηθηκε εφαγε τους γονεις του με τσιλι.
Street-Fighter Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ο Καρτμαν.1-0. Προσεξε γιατι ο τελευταιος που μου κουνηθηκε εφαγε τους γονεις του με τσιλι. Κατμαν θέλεις να πεις? Δεν ηξερα οτι είσαι και γειτονακι μου Μπα εγω δεν κουνιέμαι σε κανέναν σέβομαι τα παντελόνια μου
washcloud Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 αλλά μετά σκέφτομαι, έλα μωρέ με τον ανοητούλη αφού κι αυτός για πλακίτσα τα γράφει δεν μπορεί να τα εννοεί ο χαζούλης.... μ' αυτή την απορία θα πας
activex Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εγώ που συμφωνώ με όλους σας έχω πρόβλημα ;
Cue Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Meanwhile... 2o σε εισπράξεις παγκοσμίως. 5o εντός Αμερικής με μόλις 25μύρια μακριά για 3ο. Για αυτά που του καταλογίζονται δηλαδή, it's a freaking achievement.
washcloud Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Οι μηνύσεις που θα του κάνουν (και λογικά θα δικαιωθούν) η Disney η Hannah-Barbera ο Κέβιν και οι άλλες δημοκρατικές δυνάμεις (πχ το στούντιο του Final Fantasy ) και τα λεφτά που θα του πάρουν, θα αφαιρεθούν άραγε από την καταμέτρηση του box office;
FarCry Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Eπί της ευκαιρίας (και λίγο offtopic) όποιος δεν το έχει τσεκάρει, αξίζει έστω μια φορά! μιας και δε χρειάζεται ούτε καν γυαλιά http://en.wikipedia.org/wiki/Strabismus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.