Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eκει π αρχισα να το σκεφτομαι να παω το μετανιωσα Δημητρη.

Καλυτερα να περιμενω το Σερλοκ Χολμς που βγαινει σε 2 ημερες.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με 0 σενάριο, με 0 ερμηνείες και με το 60% της ταινίας να έχει γίνει σε κομπιούτερ, οποιαδήποτε άλλο Όσκαρ, εκτός από τις τεχνικές κατηγορίες θα είναι μεγάλη απάτη.

Η ταινία εάν δεν ήταν σε 3D, θα ήταν μια απλή ταινία για παιδάκια του Δημοτικού.

Μην είστε υπερβολικοί. Ο Κάμερον πήρε ένα χιλιοειπωμένο θέμα, πρόσθεσε όλα αυτά τα άψογα σε εικόνα και ήχο και έφτιαξε το Avatar. Ουσιαστικά την πρώτη μεγάλη ταινία 3D. Ακολούθησε το κατάλληλο marketing και τώρα, καλά κάνουν βέβαια οι δημιουργοί της και μαζεύουν το χρήμα.

Μην μπερδεύετε όμως τα πράγματα και φυσικά δεν είναι ταινία για κατέβασμα και παρακολούθηση στο pc.

Όπως θα ξέρετε ήδη, θα έχουμε τριλογία.

Κλέφτη Κάμερον.

Έβαλες τον πεζοναύτης σου στο μηχάνημα και μας θυμίσες τον Altair και τον Ezio, άσε δε που έβαλες, στο τέλος, το στρουμφάκι να ανοίξει τα μάτια του.

Πολύ Lost βλέπεις :)

Δημοσ.

Και εγώ στην πρόσφατη (πρώτη) επαφή μου με το cross-eye δυστυχώς αυτό παρατήρησα...

Eπί της ευκαιρίας (και λίγο offtopic) όποιος δεν το έχει τσεκάρει, αξίζει έστω μια φορά! μιας και δε χρειάζεται ούτε καν γυαλιά ;)

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

Προφανως και η ταινια θα ειναι υποψηφια για visual effects,ηχους κλπ..αλλα μη θεωρουμε τα οσκαρ οτι πιο αξιπιστο..

Αυτο δλδ δεν ηταν απατη?

Oscars 2006: The winners

Here is the list of winners and other nominees from the 78th Academy Awards, held at the Kodak Theatre in Los Angeles on 5 March:

Best picture

Winner: Crash

κωμικοτραγικο....και φυσικα υπαρχουν παμπολλα αλλα παραδειγματα.

Δημοσ.

Θα πω κατι που δεν περιμενα να πω ποτε. Ο Καμερον γυρισε χειροτερη ταινια απο τον Τιτανικο.

1. Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΛΙΣΕ. Δεν εχει ουτε μια ανατροπη και δεν εχει ουτε ΜΙΑ σκηνη που να μην ξερεις τι θα γινει και δεν εχει ουτε ΕΝΑΝ χαρακτηρα που να μην ξερεις πως θα αντιδρασει. Το χειροτερο δε ειναι οτι προκειται για τοσο Ντισνευ ταινια που οι κακοι ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΚΟΙ και οι καλοι ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΛΟΙ (για να μην μπερδευτει και κανα παιδακι και σκεφτει λιγο παραπανω, απαπαπα δεν τα θελουμε αυτα)

2. Η ταινια θα σωζωταν μονο αν στο τελος ερχοταν ο Καρτμαν και εβαζε μπουρλοτο στον γαμ%#$#$@ πλανητη και σε ολους αυτους τους γαμ%$%% χιππιδες

Δημοσ.

2. Η ταινια θα σωζωταν μονο αν στο τελος ερχοταν ο Καρτμαν και εβαζε μπουρλοτο στον γαμ%#$#$@ πλανητη και σε ολους αυτους τους γαμ%$%% χιππιδες

Βεβαία το μήνυμα που σου περνάει η ταινία ξεκάθαρα οτι ο άνθρωπος λειτουργεί για το συμφέρων και ειναι ικανός να καταστρέψει τη φύση και οτιδήποτε γιαυτό σου πέρασε φρου..

Κουκουρουκου.

Δημοσ.
επιτελους δεν διαβαζω μλκες σε αυτο το θρεντ και μιλαω για τις τελευταιες σελιδες,επιτελους

προτιμάς να τις γράφεις δλδ;

Δημοσ.
Βεβαία το μήνυμα που σου περνάει η ταινία ξεκάθαρα οτι ο άνθρωπος λειτουργεί για το συμφέρων και ειναι ικανός να καταστρέψει τη φύση και οτιδήποτε γιαυτό σου πέρασε φρου..

Κουκουρουκου.

Υπάρχουν τόσες πολλές ταινίες με το ίδιο νόημα, τόσες πολλές όμως, ακόμη και τα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ το περνάνε αυτό το μήνυμα, τον Κάμερον περιμένατε;!

Έστω ένα shootin dogs ρε παιδί μου!

Τζάμπα, αλήθεια, λυπάμαι το άγχος μου να βρω εισιτήριο.

Δημοσ.
προτιμάς να τις γράφεις δλδ;

χαχαχαχα

:-D

---------- Προσθήκη στις 22:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:35 ----------

Υπάρχουν τόσες πολλές ταινίες με το ίδιο νόημα, τόσες πολλές όμως, ακόμη και τα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ το περνάνε αυτό το μήνυμα, τον Κάμερον περιμένατε;!

Έστω ένα shootin dogs ρε παιδί μου!

Τζάμπα, αλήθεια, λυπάμαι το άγχος μου να βρω εισιτήριο.

και το ξαδερφακι του φιλου μου θα κατσει να δει στρουμφακια που ακριβως?

Και ποιος ειναι ο κακός τις μητέρας φύσης ο δρακουμελ ή η ψιψίνα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...