Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μη το γελάτε καθόλου. Και εγω ήμουνα πολύ down για 2-3μέρες αφότου είδα την ταινία
...δεν γέλασα με αυτό που αναφέρει το άρθρο, γέλασα γιατί σκέφτηκα κάτι πάνω στο άρθρο αυτό.

το άλλο είναι για κλάματα

πάντως, είναι μια ακόμα απόδειξη του ξεπεσμού ... , να ζεις την ταινία και όχι την ζωή...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To βλέπεις πολύ ρηχά το θέμα. Μακάρι να είχα χρόνο να αναπτύξω παραπάνω, αλλά δυστυχώς έχω δουλειά. Ίσως κάποι άλλη στιγμη

Δημοσ.

Μαλλον μονο εγω σκεφτομαι να παω στο Αθηναιον.. Εχει παει κανεις να πει εντυπωσεις; Στο Mall δε πιστευω να βρω ποτε καλη θεση.. Εκτος και αν κλεισω 5 ημερες πριν, αλλα δε εχω σταθερο ωραριο στη δουλεια μου.

Δημοσ.

Mήπως έχεις εσύ παραπέσει στα βαθειά Salvation;

(τεσπα και οι δυο υπερβολικά το βλέπετε....:P)

Στα δικά μας τώρα :

(Χάρη, αν είναι ρησπέκτ ο πίτσας, ο ΤΡΙΠΟΔΑΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;! )

:-)

Kαι ήθελα να ποστάρω αυτήν,

frame1o.jpg

αλλά να βάλω τις φάτσες μας (μου και του million)

,,,αλλά ο απατεώνας έχει κατεβάσει τη φωτό του από το μαγαζί :P

Δημοσ.

TI ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ

Ποσο Ντισνευ εχεις γινει ρε Καμερον?

Τι μιγμα Χορευοντας με τους Λυκους, Τελευταιος Σαμουραι και...Ποκαχοντας ηταν αυτο??

Ποσο σε τιμαει ρε Καμερον οτι εχεις κανει ενα Αλιενς και ενα Εξολοθρευτη και ομως, εχεις το Νο1 και Νο2 σε εισπραξεις με τον Τιτανικο και το Αβαταρ...

Τρεις ωρες παρακολουθουσαμε την επιδειξη καποιων 35χρονων-40χρονων εφηβων που πηραν καινουριο υπολογιστη και θελανε να μας δειξουν τι γαματα γραφικα κανουν. Μονο αυτοι οι παραγωγοι θα καταφερναν να εχουν 3 ωρες στην διαθεση τους και στο τελος να μην θυμασαι κανενα ονομα κανενος χαρακτηρα πλην του Τζακ Σαλι!!!

Το τι πιστευε και τι ενιωθε ο καθενας απλα μας το λεγανε γιατι επρεπε να μας δειξουν επι 2 ωρες ολη την χρωματικη παλετα και ολες τις δυνατοτητες στο motion flow...Ελεος να πουμε, μια που πηγε και μια ξαφνικα που τον δεχτηκανε ολοι και για τους ανθρωπους μια που τους ειδαμε και μια που οι μισοι γινανε greenpeace και οι αλλοι μισοι γινανε φονιαδες των λαων αμερικανοι(ειδικα οταν περναει μιση ωρα που μας εξηγει πως αληθινοι ηρωες κατεληξαν να δουλευουν για τα φραγκα και ξαφνικα οι μισθοφοροι στο τελος εχουν φοβερη αφοσιωση σε μια εταιρεια ηταν καταπληκτικο)

Κατι τετοιες ταινιες προωθουν την πειρατεια μου φαινεται...

Δημοσ.
TI ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ

Ποσο Ντισνευ εχεις γινει ρε Καμερον?

Τι μιγμα Χορευοντας με τους Λυκους, Τελευταιος Σαμουραι και...Ποκαχοντας ηταν αυτο??

καλα αυτο θα μπορουσες να το βρεις πανευκολα στο google :P

δε χρειαζοταν να δεις την ταινια

Κατι τετοιες ταινιες προωθουν την πειρατεια μου φαινεται...

πειρατεια και 3D? OH WAIT! :shifty:

• Super Moderators
Δημοσ.
(Χάρη, αν είναι ρησπέκτ ο πίτσας, ο ΤΡΙΠΟΔΑΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;! )

φωτογραφική έχει πάνω όχι videocamera...

Δημοσ.

Για κάποιον απλό θεατή που δεν ξέρει απο χρωματικές παλέτες και motion flow ειναι απλά ...μια απο τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών!!!

Δημοσ.

Λιοντάρια και χριστιανούς θέλετε και θα βγάλετε και ηθικό δίδαγμα από το θέαμα πως η φύση εκδικείται τη θρησκεία.

ΕΛΕΓΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΥ θα έγραφε ένας γνωστός μας στο αντίστοιχο φόρουμ της εποχής.

• Super Moderators
Δημοσ.
Για κάποιον απλό θεατή που δεν ξέρει απο χρωματικές παλέτες και motion flow ειναι απλά ...μια απο τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών!!!

μια από τις 1000 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών σίγουρα :P

Δημοσ.
καλα αυτο θα μπορουσες να το βρεις πανευκολα στο google :P

δε χρειαζοταν να δεις την ταινια

Καλα, δεν πηγαινα να δω και την Ιφιγενεια να καθομαι να ψαχνω απο πριν...

Μαθαμε το google τωρα:-):-):-)

πειρατεια και 3D? OH WAIT! :shifty:

Ναι, πραγματικα, το ειδα με 3D και εγινε ταινιαρα. Ρε και τον χωροχρονο να καμπυλωνανε, αν η ταινια ειναι μαπα τι με νοιαζει?? Καλυτερα πειρατεια

Παρεπιπτοντως, τρελη μουφα το 3d. Βασικα πολυ ωραίο αλλα ενιωθα οτι ειχα ενα γυαλινο τζαμι και απο πισω, ναι, ηταν 3d. Εχω δει show στα στουντιο της Universal και ειχα παθει πλακα, εβγαιναν οι χαρακτηρες απο το πανι. Θα μου πεις εδω ειναι ταινια που θα επρεπε να μπορει να βλεπετε και σε κανονικη προβολη, δεκτον

Δημοσ.

Ναι ρε Kaizer σίγα μην το κάνει και θίασο ο καμερον , για να έρχονται στην κυριολεξία οι ηθοποιοί πάνω σου και να περνάνε τα διαστημικά λιοντάρια ανάμεσα από τις θέσεις των θεατών :P

Δημοσ.

To ειδα κει εγω χθες το εργακι.

κλασσικη ταινια για αμερικανακια με μπολικα εφε πολυ πιστολιδι,και λιγο ερωτα για τους ρομαντικους.

χολυγουντιανη συνταγη,στην οποια βεβαια ειναι μετρ ο καμερον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...