washcloud Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ακόμα για το αβαταρ συζητάμε; Λες να γυρίσουμε τη συζήτηση στο Gone With The Wind, που είναι και η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών; Και πλήρωσα και μόνο 12 ευρώ. Κάτι μου λέει πως είσαι πολύ μέντας... Όχι αυτό αλλού πήγαινε, παρερμήνευσες. ...σίγουρα; Εγώ πάντως εννοούσα -με την ευκαιρία- πως κι εγώ γράφω διάφορα -ότι πχ δεν την έχω δει σινεμά- αλλά με γράφουνε... Εγώ πάντως ακόμα περιμένω την κριτκή του ζηλιάρη. Κανόνισε μόνο να μπει ανάμεσά μας. Μόνο αυτό σου λέω εντάξει μην τρελαθούμε κι'όλας ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ κάμερον. Δεν είναι και καμιά ιέρεια της σκηνοθεσίας. ...ΓΚΕΗ πάντως είναι, αν κατάλαβα καλά Άντε να αποδείξεις με τέτοιο σάλο ότι το Avatar δεν είναι ελέφαντας Ευκολάκι. Βλέπεις κάπου αυτό; Πόσταρέ τους αυτό.
Members gsarig Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάντως ακόμα περιμένω την κριτκή του ζηλιάρη. θα περιμένεις για πολύ ακόμα όπως το βλέπω... (είχα ανέβει στο χωριό στις γιορτές [όπου δεν έχουμε 3D κινηματογράφους] και τώρα που επέστρεψα δε βρίσκω παρέα για να πάω, μιας και όλοι το έχουν ήδη δει... ) και η ειρωνεία είναι ότι αυτή είναι η μοναδική περίπτωση όπου θα προτιμούσα να απέφευγα το divx
washcloud Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 τι άλλο να πει κάποιος πέρα από το κλασικό του einstein ότι η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια.. ...το επίσης κλασσικό "ο ηλίθιος είναι ανίκητος". Γιάννη Σαρηγιάννη ( το πέτυχα; ), προτείνω να το δεις "TS" πρώτα (ούτε καν "DivX", μιας και δεν παίζει ακόμα), και μετά να πας να το δεις και σινεμά.
Sellers Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Κανόνισε μόνο να μπει ανάμεσά μας. Μόνο αυτό σου λέω Τρελός είσαι? Τι να μου πει η κραυγή του Μουνχ μπροστά στην κραυγή του Τζέικ? Που μου 'βαλες και το Avatar για avatar. ---------- Προσθήκη στις 18:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:22 ---------- Γιάννη Σαρηγιάννη ( το πέτυχα; ) Όχι, είναι πόντιος.
Fidelio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Αχμ. Εχει γίνει ουκ ολίγες φορές το ίδιο ειρωνικό σχόλιο για τον κάμερον και τέλως πάντων για τον κάθε κάμερον ο οποίος με φθηνή - ηθικοπλαστικώς , δουλειά έκανε .... ΛΕΦΤΑ ! Ε ρε μαλκς , αφου είναι τόσο εύκολο γιατί δεν το έχουν κάνει άλλοι σκηνοθέτες , γιατί πχ προτιμάει να ΨΩΜΟΛΗΣΑ στην πείνα ο γιος του Μπαουι (τρόπος του λέγειν σιγά που κάηκε και αυτός ) και σκηνοθετεί ταινιάκια τύπου μοον που πρέπει να παρακολουθήσεις με την επήρεια της ντρόγκας; Δεν χρειάζεται να το κάψουν και πολύ , αφου μιλάμε για φτωχό σενάριο , για εύκολη δουλειά , για μια εμπορική πατάτα ρε αδελφέ ? - oh wait .. κάτι πρέπει τους διαφεύγει ! Duhhh !
Members gsarig Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 ...το επίσης κλασσικό "ο ηλίθιος είναι ανίκητος". Γιάννη Σαρηγιάννη ( το πέτυχα; ), προτείνω να το δεις "TS" πρώτα (ούτε καν "DivX", μιας και δεν παίζει ακόμα), και μετά να πας να το δεις και σινεμά. Το σκεπτικό σου σωστό είναι αλλά έπεσες λιγάκι έξω και στα δύο το όνομα είναι λάθος, αλλά στο επώνυμο είσαι αρκετά κοντά . Όσο για το TS, έχω αποφασίσει εδώ και καιρό να το αποφεύγω όσο καλό κι αν είναι και να πηγαίνω μόνο για dvdrip ή DVDSCR με καλό ήχο. Βέβαια ειδικά το Avatar έχω την περιέργεια να το δω σε 3D προβολή, οπότε θα προσπαθήσω να ξεπεράσω τα εμπόδια στα οποία περιλαμβάνεται και η αναβλητικότητά μου (γιατί να κάνεις κάτι σήμερα όταν μπορείς να το κάνεις αύριο ) και να πάω σινεμά
washcloud Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Kα'νας Γιωρίκας είσαι πουλόπομ'; * Αν περιμένεις rip, μπορεί να γίνει R.I.P. στους σινεμάδες όμως... * τώρα είδα ότι αυτό ακριβώς λέει ο Sellers... ---------- Προσθήκη στις 18:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:35 ---------- Που μου 'βαλες και το Avatar για avatar. Σωστή η παρατήρηση του Avatar για avatar. ...μάντεψε και ποιόν είχα στο μυαλό, κι επιβεβαίωσα το να το βάλω Ε ρε μαλκς , αφου είναι τόσο εύκολο γιατί δεν το έχουν κάνει άλλοι σκηνοθέτες , γιατί πχ προτιμάει να ΨΩΜΟΛΗΣΑ στην πείνα ο γιος του Μπαουι (τρόπος του λέγειν σιγά που κάηκε και αυτός ) και σκηνοθετεί ταινιάκια τύπου μοον που πρέπει να παρακολουθήσεις με την επήρεια της ντρόγκας; Υπερβάλλεις...Ντρόγκα στο Spicy Odyssey ναι, για το Moon είναι περιττό το έξοδο...(άντε ένας μπαφάκος για να ξεχαστείς, το πολύ...)
Garnele Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Σελλερζ με τρόμαξες λίγο ρε συ. Φάση: "Ακόμη και σ' αυτόν;!" Τόσο που κοίταξα δυο σελίδες πίσω και συνειδητοποίησα.
million_voices Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 ρε μαλακες την παλευετε καθολου? ειναι λεει ταινιαρα το παιδικο sci fi του Καμερον και γτπ το moon και το Pandorum? ρεειιιιι αιντε μην σας πιασω στις ψιλες λεμε
Fidelio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 release your anger young apprentice ..kx ,xxx, kx,xxx Ελληνικοί χαρακτήρες.
million_voices Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 release your anger young apprentice ..kx ,xxx, kx,xxx Ελληνικοί χαρακτήρες. νεοπες θα σας τις βρεξω στην ουρα ανευ ταλκ λεμε
washcloud Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 million_voices, εγώ και το άβατάρ μου σου κάνουμε "ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!"
million_voices Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 ενας ταλκ στο 3 γρηγορα και ερχομαι
washcloud Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 άμα έρχεσαι όπως οι mutants στο Pandorum πάντως (που όλο τρέχανε κι όλο δε φτάνανε), νταξ
Sellers Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Πρόσεξε μόνο μην έρθουμε σαν τον Σαμ στο Moon. Δύο - δύο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.