Skylined Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 fx είναι μήπως τα special effects; Αν ναι, παρακαλώ γράφετέ το σωστά αφού κάνετε που κάνετε τον κόπο να αλλάζετε το πληκτρολόγιο σε αγγλικά.
alexhs gk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Παντως εμενα δν με τρελανε η ταινια....την ειδα βεβαια σε 3d αλλα παλι την περιμενα καλυτερη.....διαφημιστηκε παρα πολυ καλα και δεν ηταν αυτο που περιμενα σε καμια περιπτωση...
Fidelio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Fidelio έγραψες τόσα για το πως διαφημίζεται αυτή η ταινία από στόμα σε στόμα από ανθρώπους που δεν έχουν συμφέρον και επομένως είναι ειλικρινείςσε εκλιπαρώ, διάβασε άλλη μια φορά το πρώτο post που γράφτηκε από άνθρωπο που δεν έχει δει την ταινία.. όπως και από άλλους δλδ αφού το διαβάσεις πες μου ξανά ότι το promotion δεν έπιασε σε τέτοια έκταση γιατί δεν διαφήμισε τα κατ' εσένα δυνατά της σημεία όπως τον κόσμο της pandora, τα fx δλδ.. Το promotion έπιασε την έκταση που θα έπιανε και για τις υπόλοιπες υπερ-παραγωγές, δύο τρια πράγματα είναι η προωθηση στην αγορά του προιόντος τα οποία όμως χρειάζονται πολλά χρήματα. Αυτό που έκανε την διαφορά στην απήχηση ήταν το πως στήθηκε ο κόσμος της Pandora ειδικά και σε άλλους γνωστούς παράγοντες πιο γενικά, αν ήταν τόσο απλό το θέμα τότε όλες οι ταινίες ανάλογα με τα πόσα θα επένδυαν στην διαφήμηση θα ήξεραν και πόσα θα βγάλουν, αλλά αυτο δεν γίνεται προφανώς. υπάρχει μια ορολογία για αυτό που εκφράζει πως ο άνθρωπος αντιδρά όταν έχει επηρεαστεί αλλά δεν τη θυμάμαιΥποβολή εννοείς; Ε οκ και τι έγινε , όλοι το ίδιο προσπαθούν να κάνουν , γιατί ο κάμερον το κάνει καλύτερα αυτό , είναι μάγος ; όχι βέβαια , το αποτέλεσμα το βασίζει μέσα από την δουλειά του και όχι τεχνικές ψυχαναγκασμού , εξάλλου αυτά δεν πολύ μετράνε σήμερα ο κόσμος ενημερώνεται και αλλάζει. έλεος αν βγει 3d τσόντα με την pamela και τη fox στους κινηματογράφους το record αυτό θα καταρριφθεί 30 φορές αυτό είναι το κριτήριό σου?αν είναι δυνατόν να αναφέρεις αυτό ως παράγοντα για το πόσο καλή είναι μια ταινίαδλδ τα παλιά blockbuster που πρωτοέφεραν τα fx και πήγαμε όλοι να τα δούμε πρέπει να ήταν οι καλύτερες ταινίες όλων των εποχών τότε.. Σοβαρά , αν βγεί τσόντα σε 3d θα πας να την δεις; Εχει αξία το πόσο απήχηση έχει στον κόσμο μια ταινία για έναν λόγο , για να συγκρίνω την δικές μου εντυπώσεις , να τις εντάξω στο σύνολο και δεν θεωρώ τον εαυτό μου καμία αυθεντία , ούτε αλαζόνα. Αν τώρα μια ταινία αρέσει σε μένα και σε άλλους 10 που ανήκουμε στο 10% θα είχε ενδιαφέρον να το συζητήσω με την άλλη πλευρά , το γιατί και το πως(και να πλακωθώ μαζί τους ) . 9 στα 10 blockbuster έχουν κάνει όλο και κάποιο record.. το πότε θα βγει, πόσα record θα κάνει, πόσα βραβεία θα πάρει, είναι ένα μέρος του αγώνα της εταιρίας στο marketingή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ ή ισοπεδώνεις ταινίες τύπου 2012 που χάνονται δισεκατομύρια και οι πρωταγωνιστές λένε αστειάκια με σοβαρές ταινίες και λες πως είναι το ίδιο ρεαλιστικές?Ναι αυτό με τα records είναι σωστό , υπο ποιά έννοια όμως; θα έπρεπε να υπάρχει ένα κριτήριο σύγκρισης όσον αφορά τις πωλήσεις και αυτό είναι ο ρυθμός εσόδων από την Α προβολή μέχρι την τελευταία. Αντι αυτού οι μαρκετιερς σκαρφίζονται παραλλαγές πχ record σαβατοκυριακου , της πρώτης βδομάδας της δεύτερης κ.ο.κ. για να επηρεάσουν την αγορά και να υποστηρίξουν την πώληση ξέρω γω. Τρίχες. Αυτό με την ισοπέδωση δεν το έπιασα καλά , αλλά τέλος πάντων δεν πιστεύω οτι το 2012 για παράδειγμα είχε την δυνατοτητα σαν παραγωγή να ανέβει top - ψηλά , επομένως και το μάρκετινκ μπορεί να βοηθησει μέχρι ένα σημείο, απο κει και μετά τέλος. Γενικώς το μάρκετινγκ πιστεύω οτι επηρεάζει την αγορά εκθετικά ανάλογα με την δυνατότητα του προιόντος. Δεν μπορώ για παράδειγμα να πάρω την kia motors και να ανταγωνιστώ την μερσεντες στην παθητική ασφάλεια , όσο μαρκετινγκ και να βάλω. ΑΝ δεν απογειώσω την τεχνολογία του προιόντος μου τότε αυτό δεν πρόκειται να πιάσει κορυφή , να γίνει blockbuster. πάντως καταλαβαίνω τώρα γιατί κόλλησες με το avatarφιλικά, νομίζω πως και να θες δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις τι γράφω αν ισοπεδώνεις τα φρούτα με τις κομπόστες οπότε ας το αφήσουμε Σου εξήγησα απο μόνος μου πως λειτουργεί ο μύθος. Εγώ το ξέρω αυτό καλά πλεόν για μένα , ... όμως ....there's a difference between knowing the path and walking the path :mrgreen: εννοείται πάντα φιλικα
tech-freak Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 την είδα την ταινία αλλά περίμενα περισσότερα. έχει πέσει τρελή διαφήμιση και δεν την αξίζει... αν ντε και καλά θέλετε να πάτε σινεμά, μην χαραμίσετε το χρόνο σας στο avatar... παίζει και η Νήσος αν δεν κάνω λάθος ακόμα, σαφώς καλύτερη επιλογή!
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 αν ντε και καλά θέλετε να πάτε σινεμά, μην χαραμίσετε το χρόνο σας στο avatar... παίζει και η Νήσος αν δεν κάνω λάθος ακόμα, σαφώς καλύτερη επιλογή! Aυτά είναι...
antreas18 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 την είδα την ταινία αλλά περίμενα περισσότερα. έχει πέσει τρελή διαφήμιση και δεν την αξίζει... αν ντε και καλά θέλετε να πάτε σινεμά, μην χαραμίσετε το χρόνο σας στο avatar... παίζει και η Νήσος αν δεν κάνω λάθος ακόμα, σαφώς καλύτερη επιλογή! Πες μου εναν λογο γιατι να δωσω 8 ευρω και να δω ελληνικη ταινια σε σινεμα.
Fidelio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μα φυσικά αν είναι ταινία ...επιστημονικής φαντασίας [ame]http://www.youtube.com/watch?v=NPT_fQPkXl4[/ame]
LuciferX Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Το AVATAR οτνως ειναι υπερτιμημενο ενω δεν πρεπει,αλλα να το δει κανεις στο σινεμα αξιζει παιδες.
Salvation Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 http://aformi.wordpress.com/2009/12/28/%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B1vatar-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%BA%CE%B9%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9/#more-2216 Μια πολύ καλή κριτική που διάβασα. Check it out
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Wash δες τo Blade runner Τώρα θα το βρει βαρετό! Tώρα; Το έχω βρει βαρετό εδώ και πάρα πολλά χρόνια που το πρωτόδα, και όσες φορές κι αν δοκίμασα να το ξαναδώ μπας και δω κάτι με άλλο μάτι. Αναρωτιέμαι million για ποιο λόγο την ανέφερες. Έτσι απλά σαν μελλοντολογική ταινία οργουελικής ατμόσφαιρας; Καμμία -γενικώς- σχέση με το Άβαταρ πάντως. Άλλου είδους ταινία. Υπέθεσες ότι θα μ' αρέσει και αξίζει να τη δω; Σκοπεύω πάντως να τσεκάρω το Moon που ανέφερες (το Pandorum δεν ξέρω αν το ψήνω, γιατί βλέπω Dennis Quaid, και το μόνο καλό του Dennis είναι ότι σουξουμούξωνε την Meg Ryan για χρόνια. Κατά τ' άλλα, όπου αυτός, και μάπα ταινία από πίσω. Κρίμα γιατί τον πήγαινα σα φάτσα).
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 http://aformi.wordpress.com/2009/12/28/%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B1vatar-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%BA%CE%B9%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9/#more-2216 Μια πολύ καλή κριτική που διάβασα. Check it out Έχει τραγικά εκφραστικά foul όπως αυτό: Στα θετικά της ταινίας αντί να πει απλά ότι υπάρχει εύστοχος παραλληλισμός με τους διωγμούς των ινδιάνων, γράφει: "Η τοποθέτηση της ταινίας είναι ανοικτά αριστερή" Όταν λέμε ότι κάποιος αναφέρεται κατά γενοκτονιών, πολέμων στο Ιράκ, βίαιου διωγμού και εκβιομηχάνισης είναι ανοιχτά αριστερός. Αυτό τον χαρακτηρίζει. Βγάζει μάτι, αν μη τι άλλο. Εκτός από τις στερεότυπες ταμπέλες που βάζουμε στους ανθρώπους, βάζουμε και στις ταινίες Ο τύπος περίμενε να δει τον Τσέ πάνω σε άλογο, ή έστω πάνω σε ένα Pa'li
million_voices Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Tώρα; Το έχω βρει βαρετό εδώ και πάρα πολλά χρόνια που το πρωτόδα, και όσες φορές κι αν δοκίμασα να το ξαναδώ μπας και δω κάτι με άλλο μάτι. Αναρωτιέμαι million για ποιο λόγο την ανέφερες. Έτσι απλά σαν μελλοντολογική ταινία οργουελικής ατμόσφαιρας; Καμμία -γενικώς- σχέση με το Άβαταρ πάντως. Άλλου είδους ταινία. Υπέθεσες ότι θα μ' αρέσει και αξίζει να τη δω; Σκοπεύω πάντως να τσεκάρω το Moon που ανέφερες (το Pandorum δεν ξέρω αν το ψήνω, γιατί βλέπω Dennis Quaid, και το μόνο καλό του Dennis είναι ότι σουξουμούξωνε την Meg Ryan για χρόνια. Κατά τ' άλλα, όπου αυτός, και μάπα ταινία από πίσω. Κρίμα γιατί τον πήγαινα σα φάτσα). Αξιζει τα μαλα το Blade αλλα πασο τεσπα το Pandorum δεστο θα σου αρεσει περισσοτερο απο το Moon λεω αμφοτερα πολυ καλα sci fi
BaLsAmoMenos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Έχει τραγικά εκφραστικά foul όπως αυτό:Στα θετικά της ταινίας αντί να πει απλά ότι υπάρχει εύστοχος παραλληλισμός με τους διωγμούς των ινδιάνων, γράφει: "Η τοποθέτηση της ταινίας είναι ανοικτά αριστερή" Όταν λέμε ότι κάποιος αναφέρεται κατά γενοκτονιών, πολέμων στο Ιράκ, βίαιου διωγμού και εκβιομηχάνισης είναι ανοιχτά αριστερός. Αυτό τον χαρακτηρίζει. Βγάζει μάτι, αν μη τι άλλο. Ε? Δεν ξερω αν το ξερεις αλλα αυτος που ζει στην Αμερικη και ειναι εναντιον του πολεμου στο Ιρακ και της εκβιομηχανησης, ειναι αριστερος , liberal η οπως σκατα λεγονται. Οι πατριωτες εκει γουσταρουν που σκοτωνονται "τρομοκρατες" στο Ιρακ και στο Πακισταν. Πολεμανε κιολας για την Σημαια και την Ελευθερια. Προφανως και μια τετοια ταινια γυρισμενη στην Αμερικη θα ειναι αριστερη. Δεν βρισκω κατι παραλογο σε αυτο. Τωρα, αν αυτο αξιζει να αναφερθει σε μια κριτικη δεν το ξερω. Αξιζει τα μαλα το Blade αλλα πασο τεσπα το Pandorum δεστο θα σου αρεσει περισσοτερο απο το Moon λεω αμφοτερα πολυ καλα sci fi Το Pandorum εμενε δεν μου αρεσε καθολου. Το Moon απο την αλλη, ηταν καλουτσικο (αν και αρκετα προβλεψιμο) αλλα σιγουρα αρκετα καλυτερο απο το Pandorum
Fidelio Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Το είπε ο frenzy πιο πριν , είναι το γνωστό .. "We will fight terror with terror" φρασούλα που σκάει ανάμεσα σε άλλα κερασάκια και γρατζουνάει τα αυτάκια των συντηριτικών ενώ γαργαλάει αυτά των νεο-αμερικανών - το καλό είναι οτι ο καμερον δεν τους πετάει στην μούρη από την αρχή, τους το πασάρει γλυκά- γλυκά ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.