kirileman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Χορεύοντας με τους λύκους μου θυμίζει. Εντυπωσιακό!
NOMIKOS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 άντε να το δούμε και μετά βγάζουμε και συμπεράσματα.
pop corn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Αυτοί που το είδαν το λάτρεψαν (οι περισσότεροι). http://www.rottentomatoes.com/m/avatar/ Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Γενικά κάποιοι λένε ότι το σενάριο δεν είναι και πάρα πολύ καλό αλλά όλοι λένε ότι οπτικά είναι απίστευτο.
linuxovios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Η διαίσθησή μου λέει ότι η ταινία θα είναι μια μούφα και μισή, από αυτές που γίνεται ο τρελός -πληρωμένος- ντόρος για να βγουν τα "σπασμένα" aka 200μύρια + του προϋπολογισμού. Δεν πρόκειται να δω τίποτα παραπάνω από αυτά που βλέπω σε ένα καλό FPS στον υπολογιστή, απλά τα γραφικά θα είναι όσο το δυνατόν επιτρέπει η τεχνολογία φωτορεαλιστικά (λόγω του ότι είναι pre-rendered). Ειδικά οι gamers που έχουν φάει τα παιχνίδια με το κουτάλι δε νομίζω ότι έχουν κάτι να δουν. Κατάντησε ο κινηματογράφος να είναι 0 σενάριο 0 ηθοποιία 0 πλοκή και να σκάμε 10 ευρώ + παρκινγκ + καντίνα για να δούμε εφέ. Σκατά στο μυαλό μας μάλλον έχουμε... Από την άλλη, μπορεί να έχω και άδικο ...
kirileman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι απαραίτητα χαμένος χρόνος και χρήμα. Απλά δεν θα πρέπει, ίσως, να ονομάζεται αυτό το πράγμα κινηματογράφος, όχι πως δεν είναι ότι λέει η λέξη αλλά θα πρέπει κάπως να διαχωριστεί από τη συγκεκριμένη μορφή τέχνης. Μακάρι η ταινία να είναι κάτι παραπάνω από καλοσχεδιασμένα γραφικά και animations.
GeorgeVls Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Οι πρωτες κριτικες μιλανε για ανεπαναληπτη εμπειρια.
kirileman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Επειδή μου αρέσουν τα καλά video games, τα εισιτηριάκια μου τα πήρα!
skiabox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Εχω και εγω μαγικο χαρτακι για την Τεταρτη στη VMax αιθουσα στο Mall!!! 12 ευρω το εισιτηριο!!!
doutsos13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 λένε οτι έχουν χρησμοπθεί τα τελευταία τεχνολογικά μέσα στην παραγωγή και κατασκευή ταινιών υπσρσυγχρονα μηχνμτα κλπ... πρέπει να είναι αρκετά εντυπωσιακή
skiabox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Τεταρτη βραδυ θα μπω να γραψω εντυπωσεις!
linuxovios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 λένε οτι έχουν χρησμοπθεί τα τελευταία τεχνολογικά μέσα στην παραγωγή και κατασκευή ταινιών υπσρσυγχρονα μηχνμτα κλπ... πρέπει να είναι αρκετά εντυπωσιακή ανατρίχιασα....
finch Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 έχει κλείσει κανείς εισιτήριο σε 3D αίθουσα; Eγώ θα τσεκάρω αύριο αν έχει μείνει κανά εισητήριο ...
skiabox Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 έχει κλείσει κανείς εισιτήριο σε 3D αίθουσα; Eγώ θα τσεκάρω αύριο αν έχει μείνει κανά εισητήριο ... Εγω έχω κλεισει! Δες και πιο πανω!
kirileman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 έχει κλείσει κανείς εισιτήριο σε 3D αίθουσα; Eγώ θα τσεκάρω αύριο αν έχει μείνει κανά εισητήριο ... Cinepolis Γλυφάδα, πρέπει να υπάρχουν ακόμα αρκετά (για Τετάρτη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.