Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η διαίσθησή μου λέει ότι η ταινία θα είναι μια μούφα και μισή, από αυτές που γίνεται ο τρελός -πληρωμένος- ντόρος για να βγουν τα "σπασμένα" aka 200μύρια + του προϋπολογισμού.

Δεν πρόκειται να δω τίποτα παραπάνω από αυτά που βλέπω σε ένα καλό FPS στον υπολογιστή, απλά τα γραφικά θα είναι όσο το δυνατόν επιτρέπει η τεχνολογία φωτορεαλιστικά (λόγω του ότι είναι pre-rendered).

Ειδικά οι gamers που έχουν φάει τα παιχνίδια με το κουτάλι δε νομίζω ότι έχουν κάτι να δουν. Κατάντησε ο κινηματογράφος να είναι 0 σενάριο 0 ηθοποιία 0 πλοκή και να σκάμε 10 ευρώ + παρκινγκ + καντίνα για να δούμε εφέ. Σκατά στο μυαλό μας μάλλον έχουμε...

Από την άλλη, μπορεί να έχω και άδικο ... :P

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητα χαμένος χρόνος και χρήμα. Απλά δεν θα πρέπει, ίσως, να ονομάζεται αυτό το πράγμα κινηματογράφος, όχι πως δεν είναι ότι λέει η λέξη αλλά θα πρέπει κάπως να διαχωριστεί από τη συγκεκριμένη μορφή τέχνης. Μακάρι η ταινία να είναι κάτι παραπάνω από καλοσχεδιασμένα γραφικά και animations.

Δημοσ.

λένε οτι έχουν χρησμοπθεί τα τελευταία τεχνολογικά μέσα στην παραγωγή και κατασκευή ταινιών υπσρσυγχρονα μηχνμτα κλπ... πρέπει να είναι αρκετά εντυπωσιακή

Δημοσ.
λένε οτι έχουν χρησμοπθεί τα τελευταία τεχνολογικά μέσα στην παραγωγή και κατασκευή ταινιών υπσρσυγχρονα μηχνμτα κλπ... πρέπει να είναι αρκετά εντυπωσιακή

ανατρίχιασα....

Δημοσ.

έχει κλείσει κανείς εισιτήριο σε 3D αίθουσα;

Eγώ θα τσεκάρω αύριο αν έχει μείνει κανά εισητήριο ...

Δημοσ.

Εγω έχω κλεισει!

Δες και πιο πανω!

Δημοσ.

Cinepolis Γλυφάδα, πρέπει να υπάρχουν ακόμα αρκετά (για Τετάρτη).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...