Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
αν δεν κατάλαβες μέχρι στιγμής τότε δεν νομίζω ότι μπορώ να εξηγήσω περαιτέρω...

μα αυτο ειναι το προβλημα.τοση ωρα εξηγεις και δεν καταλαβαινουμε τι λες. :lol:

and it's Thresh god damn it! :P

oops :o

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί βάζεις 1ο πληθυντικό? ο Fidelio πιστεύω μια χαρά κατάλαβε..

τι ακριβώς δεν κατάλαβες από αυτά που είπα?

Δημοσ.

παμε παλι απο την αρχη:

συζηταμε για την μια και μοναδικη περιπτωση οπου μια ομαδα ανθρωπων πληρωνει για να περασει καπου ωραια.ειτε αυτο ειναι σινεμα,γηπεδο,μπουζουκια η κλαμπ.ομως καποιος ειτε ακουσια (μεθυσμενος),ειτε εκουσια (δεν σεβεται την ησυχια της αιθουσας),δημιουργει προβλημα ενοχλωντας το υπολοιπο συνολο.αυτος ο καποιος και η συμπεριφορα του, πρεπει να αντιμετωπιστει με καποιον τροπο με αστυνομια,μπραβοι,ταξιθετες whatever ειναι το καταλληλο και το νομιμο.

εσυ σε καποιο σημειο λες:

" άλλο φασαρία, άλλο μεθυσμένος και άλλο απόλυτη ησυχία και savoir vivre..."

και σε ρωταω πως το καθενα απο αυτα που λες διαφοροποιει την παραπανω κοινη περιπτωση; αυτο σε ρωταω να μου εξηγησεις.

Παρακληση προς Μοντς: Μηπως ειναι καλυτερα να κοπουν τα τελευταια σχολια σε ενα καινουργιο θεμα για την συμπεριφορα αναγωγων σε κοινους χωρους ψυχαγωγιας; ηδη εχουμε εκτροχιαστει απο το θεμα παρα πολυ

• Super Moderators
Δημοσ.

στο γήπεδο που έφερες παράδειγμα σε προηγούμενο post, υπάρχει καταστολή επειδή συνήθως βρίζουν ή σπάνε κάτι, πράγματα παράνομα...

ο μεθυσμένος συνήθως όταν ενοχλεί πολύ τους άλλους (ώστε να τον πετάξουν έξω) κάνει τρελές καφρίλες που συνήθως είναι παράνομες...εξίβρυση, διατάραξη ησυχίας σε δημόσιο χώρο, καταστροφή ξένης περιουσίας κτλπ

η φασαρία που ανέφερα, στο σημείο που λες, και ο μεθυσμένος ήταν για τις περιπτώσεις του παραδείγματος του γηπέδου που ανέφερες και του μεθυσμένου (obviously), η απόλυτη ησυχία για το cinema και το savoir vivre για την περίπτωση του εστιατορίου που ανέφερε ο Fidelio...

από που και ως που λοιπόν το να μιλάς μέσα στο cinema είναι παράνομο και διώκεται ποινικά ώστε εξισώνεται με τις προηγούμενες περιπτώσεις του γηπέδου ή του μεθυσμένου όπου μπορεί να τα κάνουν μπάχαλο ή να βρίζουν?

επειδή υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος (πχ "απόλυτη" ησυχία στο cinema) πρέπει όλοι να τον τηρούν?

Δημοσ.

και τριτη μου ακουγεται υπερβολικο αλλα αν ειναι καλο το σεναριο ( τί στη δευτερη θα ερθουν οι ανθρωποι για διαπραγματευσεις και στη τρίτη οι αγριοι θα πανε στους ανθρώπους)

• Super Moderators
Δημοσ.
και τριτη μου ακουγεται υπερβολικο αλλα αν ειναι καλο το σεναριο ( τί στη δευτερη θα ερθουν οι ανθρωποι για διαπραγματευσεις και στη τρίτη οι αγριοι θα πανε στους ανθρώπους)

δεν είναι δικές μου υποθέσεις, λόγια του Cameron είναι...

Δημοσ.

Αν είναι πάντως η συνέντευξη στο MTV που υπάρχει στο Youtube, δεν λέει για sequel - πόσο μάλλον για sequelS (αν κρίνω από ένα γρήγορο διάβασμα στο παραπάνω λινκ, αυτή πρέπει να είναι) : αυτό που λέει είναι

<< "I have a trilogy-scaled arc of story right now, but I haven't really put any serious work into writing a script">>.

Οπότε δεν το λές και ανακοίνωση,,,,ούτε καν σε εισαγωγικά.

Κι αν εξαιρέσεις το Τerminator 2, δεν έχει κάνει άλλα sequels εδώ που τα λέμε, για να πει κανείς ότι το "συνηθίζει".

Τελειώνει βέβαια πολύ "ψόφια" το Avatar - σχεδόν σα να φωνάζει "θέλω sequellllllll, μ' ακούτε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!" από μόνο του,,,,,,,,αλλά τί να πει κανείς, θα δείξει. Προσωπικά έχω την αίσθηση ότι δεν θα του γλυτώσει MIA συνέχεια. Απ' τα λόγια του ιδίου πάντως, για την ώρα δεν κόβω να παίζει κανενός είδους σιγουριά για κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Δε νομιζω ομως βρε παιδια οτι αφησε τοσα πολλα υπονοουμενα για sequel στο τελος.Απλως μας ειπε πως κατεληξαν ανθρωποι και ιθαγενεις.

Υπαρχουν ταινιες παλιες,που οντως το φωναζαν,αλλα ακομη και μετα απο 10 χρονια sequel δεν ειδαμε.Δε μπορω να σκευτω καποια τωρα ,αλλα εχω δει πολλες.

Δημοσ.

Το μοναδικό μειονέκτημα αν γυρήσει 2η και 3η ταινία , όπως και με όλα τα sequels , είναι οτι μπορεί να καταρρίψει το μύθο. Αν έχει ο πο..στης ο καμερον κάποιο κρυφό χαρτί , αναβάθμισης του μύθου δηλαδή, τότε καλά θα κάνει μετά τα όσκαρ και το καλοκαίρι (πρέπει να κάνει και διακοπες) να στρώσει κώλο να τις φτιάξει , γιατί θέλουμε και άλλο. Δεν τον έχω για φώσκολο λολ , αλλά όπως και να ΄χει όλα τα sequels επιστημονικής φαντασίας είναι ένα είδος διαστημικής όπερας , βλέπε Star Wars.

Α, νομίζω οτι σε αυτό το βίντεο λέει οτι δεν χρειάζεται τόση πολύ δουλειά όσο την πρώτη φορά σχετικά με την επεξεργασία του motion capture. Θέλει κάπου 9-10 μήνες , απο την στιγμή που θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα στο πλατώ; Κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
Δε νομιζω ομως βρε παιδια οτι αφησε τοσα πολλα υπονοουμενα για sequel στο τελος.Απλως μας ειπε πως κατεληξαν ανθρωποι και ιθαγενεις.

...αυτό ακριβώς : είναι σχεδόν άρπα-κόλλα το τέλος.

Αντί να δούμε τίποτα του στυλ γλέντι με ψητά αγριογούρουνα στο Γαλατικό Χωριό, και τον Jake να τσαχπινογαργαλίζεται με την Neytiri (αερό-βόλτες με δράκους, τελετές για την ανάδειξη του επόμενου αρχηγού του κλαν κτλ), βλέπουμε κάτι μακρυνά πλάνα.

Δεν χορτάσαμε κάποια "ολοκλήρωση". Και δεν ξέρω αν το έκανε επιτηδευμένα ο Κάμερονμαν - μια φορά το νιώθεις σα να έμεινε το νήμα να αιωρείται.

Αν θα το ξαναβουτήξει τώρα για να το συνεχίσει,,,,,,θα δείξει.

Πάντως αγαπήθηκε η ταινία παγκοσμίως (=ο κατηραμένος μποξ όφις), και οι φιγούρες των μπλε γατανθρώπων. Και νομίζω ότι ο Τζίμης το έχει πιάσει το μήνυμα.

Καθοριστικό ίσως να είναι τί θα παιχτεί στα Όσκαρ, και πως θα του κάτσει...

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο!Ηταν καπως αποτομο.Αλλα δεν εκπλησομαι πλεον,τα τελευταια χρονια μια αρπα κολλα ειναι οι περισσοτερες ταινιες ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...