Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
αλλα αν δεν υπαρχει κοινη λογικη,τοτε τι ψαχνεις να βρεις;

συμφωνώ αλλά κάποιοι μπορεί να είναι μυγιάγγιχτοι...πάντα υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις

Το avatar ξεπερασε το 1 δις εισπραξεις!

Δειτε εδω :

http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=1084539&cid=153

άργησες μερικά posts

---------- Post added at 20:05 ----------

Δηλαδή αν έχω εγώ εστιατόριο , και έχω έναν πελάτη ο οποίος τρώει την κοτοσουπά του (ναι θα την είχα σαν τζαμπέ ορεκτικό) , την ρουφάει , κάνει γαργάρες και την ξαναφτύνει στο πιάτο του , με ένα εκωφαντικό χουτ- ΦΤΟΥ!

Αυτόν εγω ΔΕΝ έχω δικαίωμα να τον πετάξω έξω από το μαγαζί μου ; λολ

Αμα είναι έτσι Επερώτηση στην βουλή τώρα ! :D

όπως επίσης δεν έχουν δικαίωμα αυτοί που έχουν κάποιο κατάστημα να διαθέτουν "πόρτα" και face control? δικό τους δεν είναι το κατάστημα? ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στην Ιταλια παντως προσφατα ψηφιστηκε νομος που απαγορευει το Face Control.

και να σου πω κατι.το face control δεν ειναι το ιδιο με το να διωξει ο μπραβος τον μεθυσμενο πελατη επειδη δημιουργει φασαρια στο μαγαζι.

το face control ανηκει στην παρακατω περιπτωση :

colored_drinking_fountain.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.
στην Ιταλια παντως προσφατα ψηφιστηκε νομος που απαγορευει το Face Control.

και να σου πω κατι.το face control δεν ειναι το ιδιο με το να διωξει ο μπραβος τον μεθυσμενο πελατη επειδη δημιουργει φασαρια στο μαγαζι.

και εδώ απαγορεύεται το face control...

άλλο φασαρία, άλλο μεθυσμένος και άλλο απόλυτη ησυχία και savoir vivre...

Δημοσ.
και εδώ απαγορεύεται το face control...

καλα εδω απαγορευεται και η ιδιωτικοποιηση των παραλιων.. :lol:

άλλο φασαρία, άλλο μεθυσμένος και άλλο απόλυτη ησυχία και savoir vivre...

ποιες ειναι οι διαφορες δηλαδη;

• Super Moderators
Δημοσ.

άλλη φασαρία κάνει ένας άνοιωθος μεθυσμένος και άλλη ένας που ψυθυρίζει και ενοχλεί κάποιους μέσα στο cinema...

• Super Moderators
Δημοσ.
ναι και τι διαφορα εχουν απο περιπτωση σε περιπτωση; δεν μας το εξηγεις

έντασης και ελέγχου των πράξεων αυτού που ενοχλεί ίσως? πόσο Captain Obvious πρέπει να γίνω?

Δημοσ.
..όπως επίσης δεν έχουν δικαίωμα αυτοί που έχουν κάποιο κατάστημα να διαθέτουν "πόρτα" και face control? δικό τους δεν είναι το κατάστημα? ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!...

Εχω ένα κατάστημα και προσφέρω τις Χ υπηρεσίες. Προφανώς δεν είναι λογικό με άμεσο τρόπο να επιλέγω σε ποιον θα τις προσφέρω από την στιγμή που ο πελάτης μου δίνει το αντίτιμο (ντάξει το face control είναι κοινωνικός ρατσισμός) . Ομως , όταν ο πελάτης αυτός με την συμπεριφορά του εμποδίζει την δουλειά την δική μου σε βάρος του καταστήματος - και των άλλων πελατών - τότε το λογικό θα ήταν να έχω το δικαίωμα να του ζητήσω να φύγει. Πραγματικά είναι παράξενο ΑΝ δεν υπάρχει σχετική νομοθεσία.

Και για να μην βγαίνω τελείως off -topic , η ταινία τα έσπασε έτσι; :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.

συμφωνώ με την συγκεκριμένη περίπτωση Fidelio αλλά δεν υπάρχει άμεση σύγκριση με αυτή στο cinema, προφανώς δεν μιλάω για καφρίλες αλλά από μικροπράγματα από τα οποία αρκετοί ενοχλούνται...

Δημοσ.

Κάτι τελευταίο αλά off topic , μιας και μιλαμε για συμπεριφορά μέσα στο σινεμά. Εχω προλάβει εποχή όπου μέσα στην αίθουσα παίζουν τύποι με πόδια απλωμένα στα μπροστινά καθίσματα και ντουμάνι πάνω από τα κεφάλια τους λόγω τσιγάρου .λολ και ο καπνός να πηγαινοφέρνει μπροστά από την οθόνη έτσι;

Με τα λίγα με τα πολλά ο ιδιοκτήτης του σινεμά για να αντιμετωπίσει το φαινόμενο , που ήταν αρκετά συχνό όχι μόνο από τα ίδια άτομα , έμπαινε με φακό μέσα κάθε 10-15 λεπτά σαν τον νυχτοφύλακα για να κάνει τις σχετικές συστάσεις - δηλαδή να ρίξει χριστοπαναγίες σε όσους καπνίζουν και απλώνουν τα πόδια τους. Ο φακός που χρησιμοποιούσε έχει ακτίνα δράσης την μισή αίθουσα. :mrgreen:

Δημοσ.

@Tresh

ναι ρε παιδι μου,αλλα πως διαφοροποιει την καθε περιπτωση,η φυση αυτου που ενοχλει; αυτο δεν μας εξηγεις.

@Fidelio

χαχα εγω εχω πεσει σε αλλη περιπτωση: μετα-μεσονυχτια προβολη,σε συνοικιακο σινεμα,σχεδον αδεια η αιθουσια,ζευγαρακι να το κανει κρυφα στις πισω θεσεις.

:-D:-D:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν κατάλαβες μέχρι στιγμής τότε δεν νομίζω ότι μπορώ να εξηγήσω περαιτέρω...

and it's Thresh god damn it! :P

Δημοσ.

Ειδα την ταινια την Κυριακη στο αθηναιων στους αμπελοκηπους

απο το εργο εμεινα ικανοποιημενη, ηταν αυτο που περιμενα και με εκανε να πω χαλαλι τα 12 ευρω :-)

Εκεινο που μου την εσπασε ηταν το οτι ακομα και 10-15 λεπτα αφου ειχε ξεκινησει το εργο εμπαιναν μεσα θεατες. Ακρως ενοχλητικο να καθεσαι να δεις την ταινια σου και να χεις τον αλλον απο πανω σου να ψαχνει τη θεση του!!να θελω εγω να δω την οθονη και αντι γι αυτη να βλεπω το κεφαλι του αλλου :mad::mad:

Για μενα πρεπει να απαγορευτει αυτο. Δηλ. απο τη στιγμη που εχει αρχισει η ταινια να μη μπαινει κανενας :shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...