Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να τον πεταξουν εξω,σημαινει οτι η υπολοιπη αιθουσα ειχε προβλημα μαζι του.που σημαινει οτι αν τα κανει μηνυση για αδικια,τοτε δεν τα βαζει με τον αιθουσαρχη αλλα και με το κοινο.

τωρα αν τυχει στην αδυνατη περιπτωση,να πεσει σε τρελο ταξιθετη,ο οποιος τον πεταει εξω γιατι δεν του αρεσε η μαπα του,ε τοτε και μηνυση να κανει και να μην ξαναπατησει στο συγκεκριμενο σινεμα.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

τι λες ρε Killik και αν αυτός είναι πχ Βάζελος και όλοι η υπόλοιπη αίθουσα Γαύροι κι είχαν πρόβλημα μαζί του έχουν δικαίωμα να τον πετάξουν έξω πόσο μάλλον χωρίς να του δώσουν τα λεφτά του πίσω?

προφανώς δεν θέλω να δικαιολογήσω τους μλκες που κάνουν φασαρία αλλά το να τους πετάξεις έξω χωρίς να δώσεις τα λεφτά πίσω μου φαίνεται κάπως παράνομο...

Δημοσ.
Γιατί πάντα γίνεται σάλος με τέτοιες παπαρίτσες? 300, Lord Of the rings και τώρα αυτή η μαλακία. (Γούστα φυσικά, υποκειμενική γνώμη, μπλα μπλα μπλα και όλα εντάξει μην μ'αρχίσετε με τα γνωστά). Με κουράζει όταν προβλέπω μια ταινία και μετά απλά περιμένω να τα δω να γίνονται κιόλας. Δεν άντεξα πάντως ως το τέλος. Μου την έδινε κι όλας ο στρατηγός βγαλμένος απο τους Τζι Αι Τζο και όλες αυτές οι ελεινές αμερικανίστικες μαλακίες με τις ''ατάκες'' στις πιο άκυρες στιγμές. Και φίσκα ο κιν/φος για αυτήν την τρισάθλια μαλακία τίγκα στα εφέ. Και 12 ευρώ το εισητήριο. 4 ευρώ έξτρα η τρίτη διάσταση. Διάσταση και τετράευρο πάει? Που να ζούσαμε και σε κανένα 20-διάστατο σύμπαν δηλαδή. Το κώλο θα μας πιάναν.

περα απο το παραμυθι, την ποζερια και τα διαφορα αμερικανικα της ταινιας, ειναι μια φουτουριστικη επαναληψη της αμερικανικης ιστοριας με τον διωγμο των ινδιανων, η οποια γραφεται και ξαναγραφεται με αλλο λαο καθε φορα. Και κατι ακομα ωραιο που διαβασα γιατι δεν υπηρχει περιπτωση να το θυμομουν ο συνταγματαρχης εχει το ονομα κουαριτζ που ισως ειναι αναφορα στον Συνταγματαρχη Κουρτζ του Αποκαλυψη τωρα του Κοπολα (μαρλον μπραντο).

Και για να καταλαβει καποιος τους καταπιεσμενους αυτους λαους πρεπει να μπει στη θεση τους, οπως ακριβως συμβαινει κυριολεκτικα και στην ταινια. Δεν ειναι δηλαδη τοσο απλοικο οσο φαινεται

Δημοσ.

ξεχασεις την περιπτωση αυτος ναναι γηινος και οι υπολοιποι εξωγηινοι,γιαυτο τον πεταξανε εξω,επειδη χειροκροταγε στις σκηνες που ο Quaritch σκοτωνε τους Ναvi.

τι γινεται σε αυτην την περιπτωση καθοτι δεν εχουμε interstellar laws? :fear:

Δημοσ.

Μπορεί κάλλιστα να ενημερώνεται ο θεατής πριν αγοράσει το εισητήριο , εγγράφως με την μορφή καποιων όρων , οτι αν εμποδίζει τους άλλους θεατές να δουν την ταινια , με οποιονδήποτε τρόπο , τότε η επιχείρηση έχει δικαίωμα να τον πετάξει έξω και χωρίς επιστροφή χρημάτων . Ετσι ολοι είναι καλημένοι :)

• Super Moderators
Δημοσ.

το ότι δεχόμαστε κάποιο "EULA" (όπως πχ γίνεται με το software) δεν σημαίνει ότι είναι και νόμιμο...

• Super Moderators
Δημοσ.
οπως και το να κατεβαζουμε πειρατικες ταινιες και software...

και για αυτό δεν πρόκειται να παραπονεθούμε αν μας πιάσουν, αλλά στην περίπτωση που αναφέρθηκε προφανώς και θα παραπονεθούμε και θα το τραβήξουμε μέχρι τέλους

Δημοσ.

ε ναι,αν σε διωξουν επειδη ενοχλεις τους αλλους,φυσικα και να παραπονεθεις.

ακους εκει τους αλητες να πληρωνουν να δουν μια ταινια ησυχα και ωραια,και να μην επιτρεπουν στον καθε αναγωγο να συμπεριφέρεται λες και βρισκεται σπιτι του.ντροπης πραματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

o καθένας έχει τα δικά του όρια ανοχής, κάποιος μπορεί να ενοχλείται ακόμα και από τα γέλια όπως είδες πιο πάνω ή από τις κραυγές ("φόβου") ή από τα χειροκροτήματα...

εμένα μπορεί να με ενοχλεί κάποιος άπλυτος γύρω μου και να μην μπορώ να δω την ταινία λόγω βρώμας, να με ενοχλεί ο μπροστινός μου λόγο του ύψους του κτλπ κτλπ

όλοι αυτοί πόδι έτσι? :P

Δημοσ.

Δηλαδή αν έχω εγώ εστιατόριο , και έχω έναν πελάτη ο οποίος τρώει την κοτοσουπά του (ναι θα την είχα σαν τζαμπέ ορεκτικό) , την ρουφάει , κάνει γαργάρες και την ξαναφτύνει στο πιάτο του , με ένα εκωφαντικό χουτ- ΦΤΟΥ!

Αυτόν εγω ΔΕΝ έχω δικαίωμα να τον πετάξω έξω από το μαγαζί μου ; λολ

Αμα είναι έτσι Επερώτηση στην βουλή τώρα ! :D

Δημοσ.

δεν ξερω αν το εχεις προσεξει αλλα τοση ωρα το θεμα μας ειναι προβληματα που αφορουν το συνολο και οχι το ατομο.αλλα αφου πεταξες το μπαλακι για το ατομο,να σου απαντησω:

αν ο αλλος ειναι πολιτισμενος,και εχεις προβλημα με το υψος του,μπορεις μονος σου να του ζητησεις ευγενικα να χαμηλωσει λιγο το κεφαλι του.προσωπικα τοχω ζητησει και μου το εχουν ζητησει,και το θεμα λυθηκε ομορφα και ωραια,χωρις ταξιθετες και μπαμπουλες.

αν βρωμαει,τοτε το θεμα ειναι ποσο μεγαλο προβλημα δημιουργει στην αιθουσα.αν ενοχλει μονο εσενα,τοσο πολυ ωστε να μην μπορεις να δεις την ταινια,μπορεις να πας στον ταξιθετη,να του επισημανεις το προβλημα και να δεις αν μπορει να βρεθει καποια λυση.

αν παλι η βρωμα ειναι αφορητη για ολη την αιθουσα,τοτε δικαιως και να φυγει ο βρωμογυφτος αμεσως.

οπως βλεπεις αρκει να υπαρχει λιγη κοινη λογικη και κανονες ευγενικης συμπεριφορας,και ολα μπορουν να λυθουν με τον καλο η τον κακο τροπο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:57 ----------

Δηλαδή αν έχω εγώ εστιατόριο , και έχω έναν πελάτη ο οποίος τρώει την κοτοσουπά του (ναι θα την είχα σαν τζαμπέ ορεκτικό) , την ρουφάει , κάνει γαργάρες και την ξαναφτύνει στο πιάτο του , με ένα εκωφαντικό χουτ- ΦΤΟΥ!

Αυτόν εγω ΔΕΝ έχω δικαίωμα να τον πετάξω έξω από το μαγαζί μου ; λολ

Αμα είναι έτσι Επερώτηση στην βουλή τώρα ! :D

σε μια ταβερνα που ειχα παει να φαω,καποια στιγμη μπαινουν μεσα μια παρεα 10 ατομων.μια κοπελα ειχε μαζι της ενα σκυλακι.ο ταβερνιαρης ευγενικα της ειπε οτι δεν επιτρεπονται ζωα μεσα στην ταβερνα,για ευνοητους λογους.της προτεινε να το δεσει σε καποιον εξωτερικο,φυλαγμενο χωρο που ο ιδιος ειχε φτιαξει για το δικο του σκυλι.

οχι μονο η κοπελα αρνηθηκε να το κανει,αλλα και τσαντιστηκε κιολας,μαλιστα αρχισε να διαμαρτυρεται και φωναχτα στους δικους,τι πραματα ειναι αυτα,και που ζουμε,και λοιπες ανοησιες.δεν κατσανε να φανε,σηκωθηκανε και φυγανε αμεσως.

ο ταβερνιαρης αφου φυγανε,πηγαινε σε ολα τα τραπεζια και ζηταγε συγνωμη για το περιστατικο,και μας εξηγοουσε οτι δεν μπορουσε να αφησει ζωα μεσα στον χωρο της ταβερνας,κατι που ηταν αυτονοητο.

αλλα αν δεν υπαρχει κοινη λογικη,τοτε τι ψαχνεις να βρεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...