skiabox Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 εμείς είμαστε γύφτοι? αυτοί είναι κλέφτες, 12 euro εισητήριο... Εγω που εδωσα 12 για non-3d τι να πω δηλαδη?!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Εγω που εδωσα 12 για non-3d τι να πω δηλαδη?! σου δώσαν και free ticket για προβολή 3D αν θυμάμαι καλά...
Cue Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ας μιλήσουμε λίγο για τα γεγονότα. AVATAR has already grossed over 1 BILLION dollars around the world, is the 4th highest grossing worldwide movie of all-time (yes, it's made more than THE DARK KNIGHT already!) and sits in 15th place domestically. Weekend 1 ($75M). Weekend 2 ($73M). Weekend 3 ($68M). -Joblo
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 αδικία για τις παλιές ταινίες βέβαια που έκαναν μεγάλες εισπράξεις αλλά με χαμηλότερη τιμή εισητηρίου...
Luxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Οντως παιζει και αυτο ρολο. Το εισητηριο ειναι πιο ακριβο σε αυτη τη ταινια. Κανονικα θα επρεπε να μετραει τα box office αναλογα με τον αριθμο εισητηριων και οχι με το εισοδημα.
Salvation Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μερικές παρατηρήσεις άσχετες με την ταινία. Μα το Θεο, αυτοί που πηγαίνουν σινεμά δεν μπορούν να βγάλουν τον σκασμό? Ο άλλος διπλα μου απαντούσε στο κινητό λες και δεν είναι κανένας στην αίθουσα. Η άλλη πίσω μου είχε βάλει τα γονατά της πάνω στην πλάτη της θέσης μου και βαρούσε συνέχεια . +Το γεγονός ότι υπήρχε ένα είδος ειρωνείας και χαζογέλιου σε κάποιες σκηνές πχ όταν H neytiri έδωσε τη μάσκα στο Jake ή όταν φιλιόντουσαν. Δηλαδή έλεος, τόσο γελοίο σας φάνηκε?? Δεν μπορείτε να βγάλετε το σκασμό? + κάτι άλλο. Όταν τελείωσε η ταινία η αιθουσα είχε τα χάλια της, από πεταμένα φαγητά μέχρι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Δηλαδή αυτο καταλαβάτε απ' την ταινία εσείς? Είμαι τα άποψης ότι ολά τα φαγητά πρέπει να απαγορευτούν εντός της αίθουσας. Δεν μπορείτε να φάτε πριν ή μετά την ταινία? Πρέπει να φάτε κατά τη διάρκεια? Επαναλαμβάνω, δεν μπορείτε να βγάλετε το σκασμο εντός της αίθουσας? Παιδία σόρρυ για το ύφος, προφανώς και δεν απευθύνομαι σε σας, απλά μόλις γύρισα από το σινεμα και επρεπε να τα πω τώρα που τά έχω φρέσκα. Όσον αφορα την ταινία ήταν μια χαρά. Υπό κανονικές συνθήκες θα πήγαινα να την ξαναδώ, αλλά τώρα μετά από αυτό θα περιμένω να βγει σε bluray για να την παρακολουθήσω με την ησυχία μου. ΕΛΕΟΣ
liopyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ας μιλήσουμε λίγο για τα γεγονότα. -Joblo Αφού πήγα μέχρι κι εγώ που είχα να πατήσω σινεμά από το τελευταίο LOTR !
FarCry Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Το ειδα χ8ες επιτελούς.Μαμησε το εργακι τα 12 ευρω άξιζαν οποιος το σκέφτεται ακομα καλα θα κάνει να πάψει να το σκέφτεται και να παει να το δει. 3D Πάντα.. Υ.Γ. Και επιστρέψτε τα γυαλιά μην ειστε γύφτοι να πούμε. την ειδα και εγω επιτελους χθες. cosmopolis αιθουσα 9 dolby 3d ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ. ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Λιγο στην αρχη ειχα προβλημα να συνηθισω το 3D αλλα μετα δε καταλαβαινα καμια διαφορα. ενα πραγμα που δε ξερω αν ηταν εξαιτιας της ταινιας, ειχα αρκετο πονοκεφαλο οταν τελειωσε. τωρα κατι αλλο που ηθελα να πω. θα διαφωνισω με τα λεγομενα του johngr flickering δεν παρατηρησα και ολες οι σκηνες ηταν 3D. μπαινοεβγαλα πολλες φορες τα γυαλια για να το τσεκαρω. σε σκηνες οπου ο σκηνοθετης εχει κανει focus στα προσωπα το background ειναι 3D. ακομα και τα προσωπα που νομιζεις οτι ειναι 2D παρατηρησεις λιγο blurring οχι οπως οι υποτιτλοι αλλα φαινεται αν μπαινοβγαλεις τα γυαλια. οποτε θα ελεγα οτι χωρις τα γυαλια δε μπορεις να την απολαυσεις. και δεν ειναι μονο μερικες σκηνες ειναι ολη η ταινια απλα δεν ειναι τοσο εντυπωσιακο το 3D οπως στην αρχη που νομιζεις οτι σου ερχεται ο τυπος πανω σου σαν να βγαινει μεσα απο την οθονη. ολες οι σκηνες εχουν διπλες εικονες που καθαριζουν με τα γυαλια. ισως αυτο να εννοουσε ο johngr λεγοντας οτι δεν ειναι καραροαιμο 3D. τωρα για το σεναριο μπορω να πω οτι μου αρεσε. δεν ηταν κατι ξεχωριστο. ηταν καλα δομημενο, χωρις εμφανη κενα και ωραιο Love story. εχει και αλληγοριες, και αλλες προεκτασεις. ασχετο αλλα ο τυπος ο στρατηγος δεν θυμιζει λιγο τον sarge απο το quake 3 arena? εμείς είμαστε γύφτοι? αυτοί είναι κλέφτες, 12 euro εισητήριο... 10 ευρω η ταινια, 2 ευρω ενοικιαση εξοπλισμου. εχω την αποδειξη Ας μιλήσουμε λίγο για τα γεγονότα -Joblo ξεχασες να πεις οτι ειναι στους κινηματογραφους μολις 17 ημερες. In Release: 17 days / 2.4 weeksWorldwide: $1,018,811,000 THE DARK KNIGHT In Release: 231 days / 33 weeks = Worldwide: $1,001,921,825 http://boxofficemojo.com/alltime/world/ αυτο μας λεει οτι 1000000000% θα γινει η δευτερη ταινια of all time κατω απο τον τιτανικο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 10 ευρω η ταινια, 2 ευρω ενοικιαση εξοπλισμου. εχω την αποδειξη δλδ δεν σου έφυγαν 12 euro, αλλά 10 + 2... facepalm.jpg
FarCry Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 δλδ δεν σου έφυγαν 12 euro, αλλά 10 + 2... facepalm.jpg οχι δε το ειπα γιαυτο. το ειπα γιατι δε το θεωρω κλεψια. εσυ δηλαδη θεωρεις οτι επρεπε να σου δωσουν τα 3D glasses τσαμπα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 οχι δε το ειπα γιαυτο. το ειπα γιατι δε το θεωρω κλεψια. εσυ δηλαδη θεωρεις οτι επρεπε να σου δωσουν τα 3D glasses τσαμπα? θεωρώ ότι 12 euro για ταινία είναι κλεψιά, εκτός αν η ταινία είναι τόσο καλή που για τα επόμενα 10 χρόνια παίρνει κάθε χρονιά 12 oscars επειδή όλες οι άλλες ταινίες της κάθε χρονιάς ήταν μούφες μπροστά της... (τιμές στην αμερική 13-14 $, κάτω από 10 euro)
Fidelio Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μερικές παρατηρήσεις άσχετες με την ταινία. Μα το Θεο, αυτοί που πηγαίνουν σινεμά δεν μπορούν να βγάλουν τον σκασμό? Ο άλλος διπλα μου απαντούσε στο κινητό λες και δεν είναι κανένας στην αίθουσα. Η άλλη πίσω μου είχε βάλει τα γονατά της πάνω στην πλάτη της θέσης μου και βαρούσε συνέχεια . +Το γεγονός ότι υπήρχε ένα είδος ειρωνείας και χαζογέλιου σε κάποιες σκηνές πχ όταν H neytiri έδωσε τη μάσκα στο Jake ή όταν φιλιόντουσαν. Δηλαδή έλεος, τόσο γελοίο σας φάνηκε?? Δεν μπορείτε να βγάλετε το σκασμό? + κάτι άλλο. Όταν τελείωσε η ταινία η αιθουσα είχε τα χάλια της, από πεταμένα φαγητά μέχρι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Δηλαδή αυτο καταλαβάτε απ' την ταινία εσείς? Είμαι τα άποψης ότι ολά τα φαγητά πρέπει να απαγορευτούν εντός της αίθουσας. Δεν μπορείτε να φάτε πριν ή μετά την ταινία? Πρέπει να φάτε κατά τη διάρκεια? Επαναλαμβάνω, δεν μπορείτε να βγάλετε το σκασμο εντός της αίθουσας? Παιδία σόρρυ για το ύφος, προφανώς και δεν απευθύνομαι σε σας, απλά μόλις γύρισα από το σινεμα και επρεπε να τα πω τώρα που τά έχω φρέσκα. Όσον αφορα την ταινία ήταν μια χαρά. Υπό κανονικές συνθήκες θα πήγαινα να την ξαναδώ, αλλά τώρα μετά από αυτό θα περιμένω να βγει σε bluray για να την παρακολουθήσω με την ησυχία μου. ΕΛΕΟΣ , μην το συζητάς και λίγα λες !
FarCry Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 θεωρώ ότι 12 euro για ταινία είναι κλεψιά, εκτός αν η ταινία είναι τόσο καλή που για τα επόμενα 10 χρόνια παίρνει κάθε χρονιά 12 oscars επειδή όλες οι άλλες ταινίες της κάθε χρονιάς ήταν μούφες μπροστά της... (τιμές στην αμερική 13-14 $, κάτω από 10 euro) μα 12 ειναι το 3D. το 2D ειναι 10..... επειδη δε γνωριζω αλλες ταινιες 3D τι εισιτηριο ειχαν? αλλιως δε μπορεις να συγκρινεις.... καλα ασε την αμερικη...στην αγγλια οπως βλεπω ειναι 10.50 λιρες δηλαδη ιδια τιμη με εμας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 λίγα είναι τα 10 euro για 2d? τι μίσθους παίρνουν στην Αγγλία όμως και τι εδώ? γιατί συζητάμε τα αυτονόητα?
FarCry Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 λίγα είναι τα 10 euro για 2d? καλα συγνωμη 9 ευρω δεν ειναι κανονικα οι τιμες για ταινια σε cinema (cosmopolis, village, κλπ) η θυμαμαι λαθος? (για κανονικο εισιτηριο μιλαω οχι μειωμενο) εκτος αν θεωρεις οτι γενικα το cinema στην ελλαδα ειναι κλεψια...οποτε πασο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.