Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 δεν ξέρω αλλά το plot δεν μου κάνει κάποιο "tick"...κλασικό "απλοϊκό"...
kostas_crete Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξέρω αν έχετε διαβάσει αυτό Πλάκα θα 'χει να ισχύει....
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 δεν ξέρω αλλά το plot δεν μου κάνει κάποιο "tick"...κλασικό "απλοϊκό"... Δυστυχώς και εγώ από το trailer αυτή την εντύπωση αποκόμισα. Το σενάριο *δείχνει πως* θα κινηθεί σε πολύ γνώριμα πλαίσια.
V for Vagelis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Όντως, σα να παραμέρισαν κάπως το σενάριο και να επικεντρώθηκαν στο οπτικό μέρος. Αν και δε σημαίνει απαραίτητα ότι απλοϊκό σενάριο = μάπα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ναι αλλά συνήθως σημαίνει βαρετό...
liopyr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ναι αλλά συνήθως σημαίνει βαρετό... Όχι ρε, τα κλασικο-αμερικάνικα σενάρια συνήθως είναι διασκεδαστικότατα, απλά τα ξεχνάς με το που πέφτουν οι τίτλοι τέλους της ταινίας...
GeorgeVls Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Επικη ταινια η' ενα ακομα Battlefield Earth: A Saga of the Year 3000 ? Ελπιζω το πρωτο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 τι κανανε οι ανθρωποι? Είναι εντυπωσιακό αλλά μπορείς να βρεις αρκετά παρόμοια βιντεάκια από την τεχνολογία αυτή (augmented reality) στο internet τα τελευταία χρόνια. Ένα χαρακτηριστικό είναι αυτό: http://video.google.com/videoplay?docid=6523761027552517909# ενώ στο youtube ή στο viddler έχουν ανεβάσει και διάφοροι τύποι κάποια demos ερασιτεχνικά.
V for Vagelis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Εντάξει, δε ξέρω για το σενάριο, αλλά το animation είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Ειδικά η κίνηση του χαρακτήρα, οι εκφράσεις στο πρόσωπο του και η αλληλεπίδραση του με το περιβάλλον κάνουν τη διαφορά. Και σε 3D η όλη φάση θα λέει απίστευτα. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=LxRQzx9Wmi8&feature=player_embedded[/ame]
RottenLungs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ένα trailer είδα και μου θύμισε τις κλασικές ταινίες όπου πέφτει πολύ δουλειά και χρήμα για να βγεί ένα τίποτα. Καταρχήν είδατε τι ηθοποιοί παίζουν;;; Μόνο σε σαβούρες τους έχουμε δεί και για να τους διαλέξανε (χρυσοπλήρωσαν), λογικά θα θέλουν να προσελκύσουν κόσμο που βλέπει ανάλογες ταινίες, δηλαδή τον μέσο σαβουρο-θεατή. Απο αυτό και μόνο ξέρεις στο περίπου τι να περιμένεις... Βλέπουμε...(ποτέ δεν είμαι απόλυτος)
finch Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ας μην τα καταδικάζουμε όλα από τώρα.. Υπομονή να βγει και μετά βγάζουμε τα φτυάρια :p. Όσο για τους ηθοποιούς και τις σαβούρες που λες, τι περίμενες δηλαδή να έχει ? Ταινία δράσης είναι και δεν νομίζω ότι ο κόσμος που θα πάει να το δει, θα πάει για τις ερμηνείες... όλοι θα πάμε απλά για τα εφέ, εκεί ποντάρουν και οι παραγωγοί. Άντε βάζω και το σενάριο μέσα μιας και δεν ξέρουμε και πολλά.. Εδώ πάντως με μια πρόχειρη ματιά που έριξα σε διάφορες αίθουσες, την πρώτη εβδομάδα προβολής όλες οι μέρες και οι ώρες είναι overbooked:fear::fear: είμαι σίγουρος θα γίνει ένας ψιλοπανικός με το που βγει...
skiabox Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μιας και πλησιαζει η πρεμιερα τι προτεινετε 3d ή not 3d? Ρωταω γιατι απο οτι ειδα θα προβληθει και σε μη 3d αιθουσα!
Cue Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Αν αναλογιστείς ότι ο Cameron σκοπό έχει να αναδείξει το 3D του πράγματος... Το θέμα είναι υπάρχουν αξιόλογες 3D αίθουσες στην Ελλάδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.