Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις θέσεις. Την προηγούμενη φορά είδα την ταινία στην 6η σειρά στη μέση. Γενικα ήταν καλη εμπειρία απλα μου την έσπαγε κάπως έβλεπα μπροστά τα κεφάλια των μπροστινών. Άμα πάω 1η-2η σειρά θα είναι καλύτερα ή θα είμαι πολύ μπροστά? Μιλάω για 3D πάντα και όχι Vmax.

Thnx

Δημοσ.

Πηγα την ειδα 2η φορα σημερα, αυτη τη φορα σε odeon και οχι σε village.

Τρελες διαφορες δεν ειδα, ΙΣΩΣ το συστημα της Odeon να ειναι λιγακι καλυτερο διοτι μου φανηκε λιγοτερη η θολουρα στις γρηγορες σκηνες(βασικα ηταν ελαχιστη). Ισως παιζει ρολο ομως οτι στα village ηταν στη VMAX και τωρα ηταν σε απλη οθονη.

Οπως και να'χει την καταυεχαριστηθηκα και παλι :-)

Δημοσ.

Πηγα σημερα με φιλους μου και την ειδαμε στα Village.Σαν ταινια μου αρεσε,αλλα το 3D δε με εντυπωσιασε και τοσο.Καλυτερο 3D εχω δει στην οθονη μου σε μερικα παιχνιδια (στερεοσκοπικο παντα) με γυαλια χαρτινα...

Ισως εφταιγε που ειμασταν 2η σειρα τερμα στην ακρη?

Ισως επειδη εχει συνι8ισει το ματι μου στη HD αναλυση και δε με εντυπωσιασε τοσο οσο τους φιλους μου που δεν εχουν ιδεα τι θα πει 1080p ταινια?

Δε ξερω,παντως το περιμενα καλυτερο .

Δημοσ.
Πηγα σημερα με φιλους μου και την ειδαμε στα Village.Σαν ταινια μου αρεσε,αλλα το 3D δε με εντυπωσιασε και τοσο.Καλυτερο 3D εχω δει στην οθονη μου σε μερικα παιχνιδια (στερεοσκοπικο παντα) με γυαλια χαρτινα...

Ισως εφταιγε που ειμασταν 2η σειρα τερμα στην ακρη?

Ισως επειδη εχει συνι8ισει το ματι μου στη HD αναλυση και δε με εντυπωσιασε τοσο οσο τους φιλους μου που δεν εχουν ιδεα τι θα πει 1080p ταινια?

Δε ξερω,παντως το περιμενα καλυτερο .

Είναι γεγονός ότι η θέση που έκατσες δεν ήταν καλή...

Δημοσ.

Aυτο καταλαβα και εγω.

Αλλα τι να κανω,ολες μεχρι τη μεση και κατω ηταν πιασμενες απο πριν .Ατιμες πιστωτικες...

Θα ξαναπαω σε καμια 15αρια μερες αν μπορεσω να τη δω κανονικα.

Παντως εστω και απο αυτη τη θεση,εχω να πω οτι καλυτερο 3D εχω δει στην οθονη μου κατα καιρους σε ορισμενα παιχνιδια.Εστω και στερεοσκοπικα ,παρα εκει... :/

Δημοσ.

Χεχε...

Εδω θα βρεις το γιατι:

Παντως εστω και απο αυτη τη θεση,εχω να πω οτι καλυτερο 3D εχω δει στην οθονη μου κατα καιρους σε ορισμενα παιχνιδια.Εστω και στερεοσκοπικα ,παρα εκει... :/
Δημοσ.

Κοίτα, εγώ πάντως γούσταρα πρώτη σειρά σπίτι μου, βλέποντάς το σε (TS...) streaming, και οφείλω να πω ότι δεν το περίμενα τόσο καΛό....

Δημοσ.

Ελπιζω να κυκλοφορησει και σε 3D οπως το My Bloody Valentine,για να το δω και στο σπιτι τρισδιαστατα.

Σαν ταινια παρ'οτι σε πολλους δεν αρεσε,εχω να πω οτι ηταν αρκετα καλη!Αλλα αν δεν ημουν σε κεινη την αθλια θεση ,ισως οπως λετε να την ευχαριστιομουν περισσοτερο :)

Δημοσ.
Ελπιζω να κυκλοφορησει και σε 3D οπως το My Bloody Valentine,για να το δω και στο σπιτι τρισδιαστατα.
Τι εννοεις το ειδες 3d το valentine; Εβλεπες να σου πεταγονται αντικειμενα; Εχεις ειδικη τηλεοραση;
Δημοσ.

Ναι ειναι εκδοση ειδικη που βγηκε και το ειδα σε απλη 22αρα οθονη με τους 3D οδηγους της nVidia και τον player της που το κατεβαζεις απο το επισημο site με χαρτινα γυαλια απο ενα περιοδικο. :)

Υ.Γ:Γιατι στο Αvatar ειδες να σου ρχεται κανενα αντικειμενο πανω σου?Εγω δεν ειδα :D

Δημοσ.

Πολύ ωραία ταινία και κάνει μπαμ η διαφορά του 3D της από την έκδοση του Ice Age 3 ή του Final Destination 4. Ασύγκριτα είναι μεταξύ τους. Η αλήθεια να λέγεται όμως, περίμενα περισσότερα "off-screen" 3D effects

Δεν μπορώ να πω ότι ήταν ένα αριστούργημα ή ένα έπος και με τίποτα δεν πλησιάζει το Aliens (τονίζω το Aliens, δεν μιλάω για το Alien :P ) ή τα Terminator του ίδιου του Cameron. Παρόλα αυτά, πάρα πολύ καλή ταινιούλα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...