Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πήγαινε σε κάποιο κατάστημα του Γερμανού, μπορείς να πάρεις ticket από εκεί

Απο το Γερμανο μπορεις να παρεςι για καποιες συγκεκριμενες αιθουσες(νομιζω τουλαχιστον),γιατι στο site δεν εχουν ολες το logo του Γερμανου διπλα.Υποθετω οτι εισητηρια λοιπον μονο για αυτες μπορω να παρω...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενα ωραίο βιντεακι όπου μας περιγράφει τι είναι η τεχνολογία CGI και πως χρησιμοποιηθηκε σε αυτήν την ταινία:

Γενικότερα, διάβασα όλο το thread διάβασα και άλλες κριτικές απο δω και απο κει, τις εντυπώσεις του καθημερινού θεατή , για τις τεχνολογίες , για την πλοκή, για τους ηθοποιούς, την παραγωγή κτλ κτλ.

Εντάξει, για να μην σου αρέσει η ταινία αυτή ή για να μην σου προκαλέσει καλλιτεχνικό σοκ πρέπει να συμβαίνουν δύο πράγματα, το ένα είναι οτι δεν σου αρέσουν οι sci-fi ταινίες , και το άλλο οτι βρίσκεσαι σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής σου με τον συντελεστή Γκρίνιας στα κόκκινα. :-D

Τρις φορές στην ζωή έχω νιώσει έτσι για ταίνια , την εποχή των Star Wars , Matrix και LOTR. Αυτό τα λέει όλα πιστεύω στους συμπασχοντες.

Αφήστε τα όλα αυτά και πηγαίνεται σε μια Real D ή Dolby 3D αίθουσα να την δείτε. Να σας θυμήσω οτι οι τρισδιάστατες προβολές στο σπίτι μας θα αργήσουν πολύ , πάαααρα πολύ . :-)

Δημοσ.

αμαν ο Sam Worthigton εχει χειροτερη αυστραλεζικη προφορα και απο τον Crocodile Dundee (Κροκοδειλακιας) :lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:58 ----------

Παιδια θα παω να τη δω σημερα Vmax στην προβολη 14:00. Στις κρατησεις που βλεπω εχουν ζητηση οι θεσεις κεντρο και πισω. Εδω ακουω οτι ειναι καλυτερα να καθεσαι μπροστα. Ποσο μπροστα ομως; 8η σειρα ειναι καλα ή πιο μπροστα; Ειναι και μεγαλη οθονη στη Vmax, φοβαμαι μηπως με κουρασει.

κεντρο και μπροστα παρε.οι 5 πρωτες μπροστινες σειρες ειναι καλες.

Δημοσ.

Εντάξει, για να μην σου αρέσει η ταινία αυτή ή για να μην σου προκαλέσει καλλιτεχνικό σοκ πρέπει να συμβαίνουν δύο πράγματα, το ένα είναι οτι δεν σου αρέσουν οι sci-fi ταινίες , και το άλλο οτι βρίσκεσαι σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής σου με τον συντελεστή Γκρίνιας στα κόκκινα. :-D

Τρις φορές στην ζωή έχω νιώσει έτσι για ταίνια , την εποχή των Star Wars , Matrix και LOTR. Αυτό τα λέει όλα πιστεύω στους συμπασχοντες.

Κατ'εμε η ταινια δεν προκαλει καλλιτεχνικο σοκ. Βεβαια οταν σημερα εννουμε "τεχνη" τα παντα, σαφως και μπορει να θεωρηθει η ταινια καλλιτεχνικο εργο. Σιγουρα ομως οχι καλλιτεχνικο σοκ.

Να φανταστω εχεις να πας να δεις ταινια απο την Επιστροφη του Βασιλια (του Αραγκορν ε, οχι του Καμερον)?:P

Προσωπικα η ταινια μου αρεσε πολυ. Αλλα δεν περιμενα μονο αυτο. Οι κριτικες εκει εξω αλλα και εδω μεσα μιλαγαν για αριστουργημα, για τελειοτητα. Κατι τετοιο ομως δεν βρηκα. Οταν σου ανεβαζουν τον πηγη στην οροφη ενος 50οροφου ουρανοξυστη και στο τελος σε φτανουν μεχρι τον 30ο, βραστα.

Και δεν ειμαι κουλτουριαδης που βλεπει μονο ψαγμενες ταινιες και σνομπαρει το κακο Hollywood. Και εγω μυαλο παιδιου εχω και εκανα "ωωωω" στην αρχη με το 3D και μου εσταζαν σαλια στις καταστροφες και τα "μπαμ μπουμ". Η ταινια ομως μονο αυτα δινει, ανεξαρτητα αν τα δινει σε αρτιο επιπεδο και πολυ καλυτερα απο απο προηγουμενες προσπαθειες.

Ειναι μια πολυ καλη ταινια αλλα σιγουρα οχι αριστουργημα. Για μενα ειναι υπερβολη να πεις κατι τετοιο.

Δημοσ.

Κοίταξε την ταινία πήγα να την δώ χωρίς να έχω προετοιμαστεί για κάτι. Είμαι fan των sci-fi , δεν μπορώ να την κρίνω σκηνοθετικά και σαν concept αναλογικά με τους Mπασταρδους του Ταραντίνο ξέρω γώ , ούτε με το Planet Earth, το ντοκυμαντερ του Fothergill.

Επομένως σε μένα τουλάχιστον δεν έπιασαν ουτε το μαρκετινγκ , ούτε οι κριτικές , ούτε οι εντυπώσεις του κόσμου. (εχω σταματήσει καιρό να τις λαμβάνω υπόψην μου , μέχρι εγώ ο ίδιος να δω αυτό που με ενδιαφέρει). Καλύτερα που δεν το έψαξα λοιπον γιατί έτσι το στοιχείο της εκπληξης ήταν μεγαλύτερο.

Ετσι εκεί που θα την χαρακτήριζα την ταινία πολύ καλή , τώρα μπορώ να την πω και αριστουργημα για αυτές τις 2,5 ώρες που μου πρόσφερε.(αλλά δεν την λέω λολ).

Αυτό που μπορώ να πω είναι οτι ενθουσιάστηκα και πραγματικά είχα χρόνια να το νιώσω αυτο σε μια αίθουσα κινηματογράφου. Κατα κοινή ομολογία , αν αυτό που ένιωσα εγώ το ένιωσε και το 80 % του κόσμου που την παρακολουθησε και που ήξερε πάνω κάτω τι να περιμένει , τότε πως θα την χαρακτήριζες αντικειμενικά έστω και αν είσαι fan μόνο του σινεφίλ; (ρητορικό είναι μην απαντήσεις)

Δημοσ.

...και έβαλες και τον στρατόκαυλο* από το avatar για avatar?

*έτσι το μετέφρασαν και στην ταινία

Δημοσ.

7 φορες σινεμα,20 στο σπιτι. φανταζομαι καπως ετσι θα νοιωθανε και οι geeks οταν πρωτοειδαν στο σινεμα το Star Wars to '77.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...