sheik Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Συμφωνω με τον kirileman! Και υπο αυτο το πρισμα, μπορει ανετα κανεις(τουλαχιστον χωρις να λιθοβοληθει μιας και ΑΚΟΜΑ μιλαμε για υποκειμενικα γουστα) να πει πως το Αβαταρ ειναι απο τις καλυτερες ταινιες της Χ-ετιας* *οπου X= πολλαπλασιο του 5.
Luxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ολοι λετε οτι πατε στη VMax, αλλα η πραγματικη 3d ταινια την δειχνει στην αιθουσα 2 στο Mall που ειναι Real D - Digital αιθουσα. Εκει λεω να παω σημερα. Εχει παει κανεις;
sheik Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μα και στη VMAX με το συστημα REALD 3D την δειχνει.
Droidlock Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μια απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει ποτε και ας εχει μετριο σεναριο, το οποιο περναει σιγουρα σε δευτερη μοιρα. Μαλλον θα την ξαναδω εντος της εβδομαδας απο τα Ster Cinemas στο Ιλιον.
KilliK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Avatar: The Making of the Bootleg [ame] [/ame] αχαχαχαχα
washcloud Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Άμπσολουτ ρησπέκτ τα παλληκάρια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:26 ---------- κι άλλο ένα καλό τους :
KilliK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 and the program opens there on your screen in a matter of ..minutes ΧΑΧΑΧΑΧΑ θεοι
Luxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μα και στη VMAX με το συστημα REALD 3D την δειχνει.Στο site λενε οτι μονο η αιθουσα 2 ειναι real D ομως.. Πηγα σημερα αλλα γινοταν χαμος στο mall! Θα παω να τη δω σε καμμια 10αρια ημερες.. Ουτε να ψωνισω δε μπορουσα. Χαος!
fouros Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Που το λεει αυτο; Μπορεί να μη το λεει μιας και τελευταια εκαναν αναβάθμιση την Vmaxσε reald αλλά ισχύει.Εκεί την είδα.
LuciferX Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μα ειναι δυνατον,να τη δειχνουν μονο 2 μερες στο Mall και σε μια αιθουσα,μονο μια φορα? Τα 2/3 ειναι κλεισμενες απο το ιντερνετ.Ε εμεις που δεν εχουμε πιστωτικη τι να κανουμε δηλαδη?? Αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Μπορω να παραγκειλω και να κρατησω τις θεσεις και μολις παω εκει να τις πληρωσω?Ουτε paypal εχω μαμωτο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 πήγαινε σε κάποιο κατάστημα του Γερμανού, μπορείς να πάρεις ticket από εκεί
Luxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια θα παω να τη δω σημερα Vmax στην προβολη 14:00. Στις κρατησεις που βλεπω εχουν ζητηση οι θεσεις κεντρο και πισω. Εδω ακουω οτι ειναι καλυτερα να καθεσαι μπροστα. Ποσο μπροστα ομως; 8η σειρα ειναι καλα ή πιο μπροστα; Ειναι και μεγαλη οθονη στη Vmax, φοβαμαι μηπως με κουρασει.
sheik Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μια χαρα ειναι 8η σειρα. Εγω ημουν 5η και ηταν επισης γαματα, οντως εχω την εντυπωση οτι απο τη μεση και μπροστα, μεχρι 4-5 σειρα ειναι το ιδανικο. Οχι τερμα μπροστα βεβαια αφου πρεπει να κοιτας προς τα πανω και εκτος απο αυτο, να γυρνας δεξια-αριστερα για να δεις σε ολο το πλατος της οθονης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.