Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 ναι αλλα ξερεις τι,νομιζω δικαιολογημενα αυτοχριστηκε. αυτό δεν τον κάνει λιγότερη ψωνάρα όμως
sheik Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Και καλα κανει το παιδι αφου εχει δωσει ταινιαρες....!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 τελείως υποκειμένικο αυτό, άσε που υπάρχουν άλλοι που έχουν δώσει περισσότερες και καλύτερες/σπουδαίοτερες, αν αυτός αυτοαποκαλείται Βασιλιάς οι άλλοι τι έπρεπε να είναι? Αυτοκράτορες ή Θεοί?
KilliK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 δεν ειναι υποκειμενικο οτι εχει δωσει ταινιαρες. υποκειμενικο ειναι αν σου αρεσουν η οχι οι ταινιες του. και ναι ειναι Θεοι της 7ης τεχνης,συμπεριλαμβανομενου και του Cameron.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 μια χαρά υποκειμένικό είναι...
oneofthem Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 υποκειμενικό είναι, χαλαρώστε δεν είναι και τόσο μεγάλο το τυπάκι αλλιώς όποιον γουστάρουμε λίγο να τον βαφτίζουμε θεό με τη μία, δεν πάει έτσι btw lol @ 1st post ούτε η μαμά του δεν θα τα γραφε τόσο large, κόψτε κάτι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 πέστα, ρε oneofthem... Killik για ρώτα το 1.2 δις Ινδούς με το bollywood τους, το οποίο είναι μεγαλύτερη "βιομηχανία" από το hollywood, ποιους θεωρούν θεούς και ποιες ταινιάρες και μετά πες μου αν είναι υποκειμενικό ή όχι...
KilliK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 και τον Hitler με το Ναζιστικο του κομμα, τον ψηφισε και τον εφερε στην εξουσια,ο γερμανικος λαος. your point?
zenso Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ένας ακόμη κριτικός κι εγώ,μιας και την είδα χτες. Δυο λόγια για το 3d. Όπως αναφέρθηκε,νομίζω πως λειτουργεί κυρίως ως κράχτης - όχι γιατί είναι άσχημο,κάθε άλλο,αλλά γιατί πέρα από την αρχή της ταινίας (όπου αναδεικνύονται οι δυνατότητες του με τα πιο δυνατά 3d πλάνα),το "wow effect" της τεχνικής δεν υπάρχει παρά σε ελάχιστες στιγμές. Νομίζω πως είναι ακόμα νωρίς,τεχνολογικά,για να μου φύγει το καφάσι βλέποντας 3d. Φταίνε ίσως λίγο και τα γυαλιά,τα οποία θα προτιμούσα να είναι full-face,για να μη βλέπω στο κάτω μέρος τις σειρές των μπροστινών καθισμάτων. That said,οποιαδήποτε σύγκριση με TS (τα οποία θεωρώ σφαλιάρα στη τέχνη) είναι φυσικά αστεία. Αλλά θα την έβλεπα άνετα και 2d,χωρίς κανένα παράπονο. Στο μουσικό τομέα,το cheesy soundtrack δε με χάλασε - σε ταινίες σαν αυτή,τα κλασσικά επικά themes είναι καλοδεχούμενα. Για τον οπτικό τομέα δεν έχω να πω πολλά. Fantabulous. Η εξωγήινη βιολογία,σκέψη που ανέκαθεν βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα,με εντυπωσίασε. Άφθονες στιγμές γέλιου με το φοβερό και μισητό Papa Dragon,και όπως (ξανα)αναφέρθηκε,εκτίμησα την απουσία πολλών χιουμοριστικών κλισέ. Τέλος,παρά τη χρήση μιας τυπικής σεναριακής φόρμουλας,χαίρομαι που αποφεύχθηκαν μεγαλύτερες τυπικότητες,όπως ένα ίχνος ελπίδας για το ανθρώπινο είδος στο τέλος,ή δυνατότητες για ομαδική αρμονική συμβίωση. Βρίσκω λίγο αφελή την απαίτηση για πρόταση λύσεων,καθώς μόνο η ανάδειξη των βρωμερών μας διαθέσεων εξυπηρετεί εν μέρει αυτό το σκοπό. Αλλά δεν απαιτώ ούτε καν αυτό - αρκεί να βγω στη Κηφισίας και να ακούσω/μυρίσω. Εν ολίγοις,βρίσκω πως τα θετικά στοιχεία της υπερέχουν κατά πολύ των αρνητικών - βοήθησε και η επιφύλαξη που είχα πριν τη δω. Outstanding,i say. Με μπόλικη υποκειμενικότητα. =)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 και τον Hitler με το Ναζιστικο του κομμα, τον ψηφισε και τον εφερε στην εξουσια,ο γερμανικος λαος. your point? ότι είναι υποκειμενικό, τπτ παραπάνω...
antonl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 και τον Hitler με το Ναζιστικο του κομμα, τον ψηφισε και τον εφερε στην εξουσια,ο γερμανικος λαος. your point? Ακριβώς αυτό μου ρθε στο μυαλό διαβάζοντας τον τίτλο «Βασιλιάς». Για την ακρίβεια κάτι μεταξύ του mein Führer, του τέως και τον αξιωματικών στο στρατό που έπρεπε να απευθυνόμαστε με το «κύριε» πριν τον βαθμό. Τέλος πάντων. Απλά δε συμπαθώ τους τίτλους (πόσο μάλλον όταν δημιουργήθηκαν απ το ίδιο άτομο).
KilliK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 ακριβως.ειναι υποκειμενικο το τι θεωρεις εσυ προσωπικα καλο η οχι.αλλα καποια πραματα,οπως πχ ο Hitler δεν οριζονται απο προσωπικες γνωμες.το ιδιο και η τεχνη,που δεν ειναι και τοσο ambiguous εννοια,οπως πολλοι εσφαλμενα νομιζουν. εκτος και αν ο Hitler ειναι υποκειμενικα evil,ενω αντικειμενικα ειναι ενα καλο παιδι,απλως λιγο παρεξηγημενο.
washcloud Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 ...πάντως Χάρη, το "king of the world", είναι ένα....meme που κρατάει από τα Oscar του Τιτανικού όπου και το "ξεστόμισε". Στην ουσία χρησιμοποίησε μια συνήθη αμερικανική έκφραση για να κλείσει τον λόγο του, "feel like I'm king of the world", που τη λένε για να περιγράψουν το πόσο γαμάτα αισθάνονται (...όταν έτσι αισθάνονται). Ε βρήκαν ευκαιρία τα media και του τη χρέωσαν ως ψώνισμα. (...πατώντας βέβαια σε δικαιώματα που είχε ήδη δώσει, καθώς ήταν πάντα πολύ απαιτητικός, ζόρικος κτλ στα γυρίσματα, σαν σκηνοθέτης γενικά). Βασικά δεν τον πολυξέρω, ούτε και τραβάω κανένα ζόρι με την πάρτη του - όμως από τα λίγα που έχω δει αυτές τις μέρες μου κάνει απλά σαν άνθρωπος ΠΟΛΥ συγκροτημένος, διαυγής, που στροφάρει, με αρκετό και καλό χιούμορ, γνώστης της τέχνης του και των ("απίστευτων") τεχνικών (νομίζω για μηχανικός ή κάτι τέτοιο πήγαινε, και η οικογένεια του τέτοια φάση ήταν) που χειρίζεται - και κάθε άλλο παρά ψώνιο. Όσο για τις ("γνωστές") ταινίες του, θα έλεγα αντικατοπτρίζουν ακριβώς την εντύπωση αυτή : συγκροτημένες, αψεγάδιαστες θα τις έλεγες, με πολύ δυνατές εικόνες, ήχους κτλ... Φλέβες όμως δεν κόβω, γιατί μπορεί να είναι άρτιες κτλ, αλλά δεν παύουν να είναι και Χόλυγουντ, με ό,τι αυτό σημαίνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 συμφωνώ washcloud και μένα μου αρέσουν οι ταινίες του αλλά δεν μπορώ να τις βάλω στο ίδιο επίπεδο με άλλα μεγαθήρια, υποκειμενικό τι να κάνουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.