arxaggelos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 ειλικρινα δεν καταλαβαινω τον τοσο μεγαλο ντορο που εχει δημιουργηθει γυρω απο το Avatar... OK, μια ομορφη ταινια. Thats it... Ισως οι περισσοτεροι θα ειδατε πρωτη φορα 3d προβολη και εχετε 'ψαρωσει' ετσι. Τις περισσότερες ταινίες που έχουν βγει σε 3D τις έχω δει. Trust me, είναι φαινόμενο. Σε 2-3 χρόνια μπορεί να γυρίζονται με το κιλό τέτοιες, αλλα για την ώρα είναι απίστευτη. Αν τη βρήκες απλά μια όμορφη ταινία, τινα πω, δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις από ένα θεαματικό μπλοκμπάστερ.
Cue Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Για αυτούς που ενδιαφέρονται. James Cameron's AVATAR continued to kick mighty ass at the box-office this past weekend, finishing atop all the other films, despite the release of 5 new movies over the past week. In fact, AVATAR only lost 2% of its audience from last weekend (it made $77M last week, $75M this week) and is now on pace to possibly surpass the $400M mark, if this trend continues (it's made $212M in its first 10 days of release). Joblo.com
basilis5 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δε νομίζω..Αφού ότι γινόταν στο Αβαταρ του, δε μεταφερόταν και στο πραγματικό του σώμα (νομίζω). Π.χ. αν πέθαινε το άβαταρ, δεν πέθαινε αυτομάτως και ο ίδιος. Ενώ το αντίθετο συνέβαινε (δηλαδή όταν αποσυνδεοταν απο το sleep-pod ο χαρακτήρας του πέθαινε) μπορει ομως αυτη την παραλληλη εμπειρια του,το πραγματικο του σωμα να την κατανοησε σαν ονειρο,και κατ επεκταση την στιγμη της ερωτικης κορυφωσης να ειχε μια ωραιοτατη ονειρωξη.εγω αυτο πιστευω πως συν εβει
kirileman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Υποτίθεται, πάντως, ότι η ερωτική επαφή είναι κάτι παραπάνω από απλό σεξ εδώ, ότι οι δυο εραστές ενώνονται (για πάντα ; ) όπως ακριβώς γίνεται με τα ζώα με τα οποία δένονταν και αυτό γίνεται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο.
washcloud Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Tί τα θες-τί τα γυρεύεις kirileman - οι περισσότεροι εδώ μέσα θέλουν να δουν την Neytiri στο εξώφυλλο κανενός Maxim (του σέη δε ληστ...)
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 ... για το unobtainium (χαχ)... Δεν το ήξερα ότι υπήρχε ως όρος από πριν. Νόμιζα ότι ήταν από την ιδιαίτερη ορολογία της ταινίας και μου φάνηκε αρκετά αστείο. Αλλά πάλι βρήκα αστείο και το "Thanator"
Fidelio Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Για αυτούς που ενδιαφέρονται.James Cameron's AVATAR continued to kick mighty ass at the box-office this past weekend, finishing atop all the other films, despite the release of 5 new movies over the past week. In fact, AVATAR only lost 2% of its audience from last weekend (it made $77M last week, $75M this week) and is now on pace to possibly surpass the $400M mark, if this trend continues (it's made $212M in its first 10 days of release). Joblo.com Εντυπωσιακό , μακάρι να 10πλασιαστούν οι εισπράξεις και βάλε. Ποιός ξέρει τι έχουμε να δούμε ακόμα στο μέλλον. Κάποιος είπε πριν οτι αισθάνεται πολύ τυχερός που μπορεί και βλέπει την εξέλιξη της τεχνολογίας αυτου του είδους στον κινηματογράφο , και την δημιουργία ενός τόσο προτοτυπου concept. Και να προσθέσω εγώ με απλό περιεχόμενο το οποίο δεν βασίζεται σε συμπλέγματα και ασθενική νοοτροπία. Tί τα θες-τί τα γυρεύεις kirileman - οι περισσότεροι εδώ μέσα θέλουν να δουν την Neytiri στο εξώφυλλο κανενός Maxim (του σέη δε ληστ...)..δεδομένου του σχεδιασμού της ταινίας, είναι τυχαίο άραγε που έπαιξε αυτή η ταύτιση για ένα κομμάτι του πληθυσμού ,για ένα μπλε πλάσμα 3 μέτρα ύψος με ουρα; ..γένους θηλυκού ; Δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις γιατί η ταινία σε οδηγεί στα χρόνια της αθωοτητας!
kirileman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Με τρομάζει, λίγο, το γεγονός ότι μπορεί να τη βρίσκουν με τις ουρές αλλά οκ.
KilliK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Υποτίθεται, πάντως, ότι η ερωτική επαφή είναι κάτι παραπάνω από απλό σεξ εδώ, ότι οι δυο εραστές ενώνονται (για πάντα ; ) όπως ακριβώς γίνεται με τα ζώα με τα οποία δένονταν και αυτό γίνεται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. δεν νομιζω οτι κανανε αυτο στην συγκεκριμενη σκηνη.. κανονικο ερωτα κανανε,διαφορετικα δεν θα 'εκοβε' την σκηνη ο Βασιλιας,με τον κλασικο τροπο που σταματανε τις ερωτικες σκηνες στις ταινιες.Αλλιως γιατι να μην μας εδειχνε το ψυχικο λινκ που κανανε με τις αλογοουρες τους; το λεω αυτο,διοτι το ιδιο ακριβως πραμα συζηταγανε σε ενα αλλο σαιτ,για το αν τελικα στην συγκεκριμενη σκηνη κανανε σεξ η ψυχικο λινκ.ισως κανανε και τα δυο,αλλα σιγουρα οχι μονο ψυχικο λινκ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:01 ---------- ..δεδομένου του σχεδιασμού της ταινίας, είναι τυχαίο άραγε που έπαιξε αυτή η ταύτιση για ένα κομμάτι του πληθυσμού ,για ένα μπλε πλάσμα 3 μέτρα ύψος με ουρα; ..γένους θηλυκού ; Δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις γιατί η ταινία σε οδηγεί στα χρόνια της αθωοτητας! ακριβως.Ο Βασιλιας ειχε δωσει ρητη εντολη στους σχεδιαστες να την σχεδιασουν τοσο καυτη,ωστε να θελουν να την μπιπ.το αρχικο concept design της Neytiri ηταν πολυ πιο alien απο οτι το τελικο. και αυτο δεν εχει σχεση με perversion,αλλα στο οτι ο Βασιλιας οπως και πολλοι αλλοι geeks,ενηλικιωθηκανε διαβαζοντας pulp-fiction ιστοριες με τετοιες γκομενες,τις οποιες και φαντασιωνονταν.ΠΧ το δικο μυαλο παει στο John Carter of Mars οταν βλεπω την Neytiri.
washcloud Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Mε την άδεια του kirileman - αυτό που είπε δεν ήταν πως κοιτάζανε τη συλλογή οματικάγια γραμματοσήμων της Νεϊτίρι αποκάτου απ' το Δέντρο Των Ψυχών. Τα κίτρινα ματάκια τους κανονικά βγάλανε - απλά όχι έτσι ξερά ρε παιδί μου : Με μπόλικο συναίσθημα και σημασία. Να το πω κι αλλιώς - το one night bond, δεν πρέπει να πολυφτουράει στους Νάβί.
antonl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Eρωτηση: Θα θελατε ο Βασιλιας να σκηνοθετουσε [...] [...]ηδη το Αβαταρ και ο Βασιλιας (James Cameron) εχουν κατηγορηθει [...] [...] αν την εκανε πιο περιγραφικη την επιμαχη σκηνη ο Βασιλιας. [...] [...] δεν θα 'εκοβε' την σκηνη ο Βασιλιας[...] [...]Ο Βασιλιας ειχε δωσει ρητη εντολη [...] Από περιέργεια, ποιος τον έχρισε Βασιλιά, τούτον εδώ;
KilliK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 ναι ρε παιδι μου,δεν μιλαμε για την σημασια της σκηνης,τι πραγματικα συμβολιζε γιαυτους ο ερωτας που κανανε.φυσικα και δεν ηταν one night stand.ειναι αυτονοητο αυτο. η αρχικη απορια δεν εχει σχεση με το νοημα της σκηνης, ειναι καθαρα scifi/φιλοσοφικη,αφορα στο τι συνεπειες εχει το ψυχικο λινκ αναμεσα στον controller και το αβαταρ σωμα του. οπως ακριβως υπαρχουν πχ συζητησεις για το τι συνεπειες μπορει να εχει το transportation στο Star Trek,σε αυτους που το χρησιμοποιουν.μαλιστα εχουν φτιαχτει και επεισοδια με το θεμα αυτο. το λεω αυτο,διοτι εχω ακουσει απο διαφορους να ισχυριζονται οτι το Αβαταρ δεν ειναι scifi,αλλα fantasy ταινια οπως το Star Wars.ημουν και εγω αυτης της αποψης αρχικα,αλλα τελικα ημουν λαθος.η ταινια κατα βαθος ειναι παρα πολυ ψαγμενη,δεν λεει απλως μια ιστορια σε ενα fantasy world,αλλα περιεχει μπολικο υλικο για ποικιλες συζητησεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:32 ---------- Από περιέργεια, ποιος τον έχρισε Βασιλιά, τούτον εδώ; προφανως δεν εχεις δει την ομιλια του οταν πηρε το οσκαρ σκηνοθεσιας για τον Τιτανικο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Από περιέργεια, ποιος τον έχρισε Βασιλιά, τούτον εδώ; προφανως δεν εχεις δει την ομιλια του οταν πηρε το οσκαρ σκηνοθεσιας για τον Τιτανικο. facepalm.jpg τρίζουν τα κόκκαλα των άλλων "Βασιλιάδων" (Elvis & MJ)...τουλάχιστον αυτοί δεν ήταν αυτοποκαλούμενοι...
antonl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Αυτοχρίστηκε αν κατάλαβα καλά βάσει του «ό,τι δηλώσεις είσαι» Τέλος πάντων, συνεχίστε
KilliK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 ναι αλλα ξερεις τι,νομιζω δικαιολογημενα αυτοχριστηκε. οταν επι δυο φορες σε αμφισβητουν,αλλα εσυ εισαι αυτος που στο τελος τους κλεινεις τα στοματα,νομιζω εχεις το δικαιωμα να γινεις και λιγο αλαζονας. παντως σε πολλα ξενα reviews του Αβαταρ,οι κριτικοι ξεκινανε με τον τιτλο: ο Bασιλιας επεστρεψε (και δεν εννοουν τον Αραγκορν )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.