Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα επαιρνε μαζι του; Και δλδ με αυτα μπορεις να δεις και τις 3d ταινιες στην τηλεοραση του σπιτου ή θελει ειδικες τηλεορασεις;

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τα επαιρνε μαζι του; Και δλδ με αυτα μπορεις να δεις και τις 3d ταινιες στην τηλεοραση του σπιτου ή θελει ειδικες τηλεορασεις;

Ναι, πολλοί τα πήραν, δεν ήταν κάποιος να ελέγχει. Δεν γνωρίζω εαν μπορείς με αυτά τα γυαλιά να δεις ταινίες σπίτι σου. Μπορεί, με το κατάλληλο βίντεο. Αν βγάλεις τα γυαλιά την ώρα της προβολής, οι εικόνες φαίνονται "διπλές". Ίσως αν παίξεις το ίδιο βίντεο στο PC σου να έχεις 3D αποτέλεσμα με τη χρήση των γυαλιών.

Δημοσ.
Α και κάτι ακόμα. Άπαξ και βγει από το σινεμά, απλά την έχασες για πάντα.

Quoted for emphasis.

Πρέζα η ταινία.Και ναι, θα ξαναπάω.

Δημοσ.
Μια παρένθεση.

Οι ιθαγενείς δεν είναι άβαταρς. Άβαταρς είναι τα σώματα που ελέγχουν οι άνθρωποι με εκείνες τις συσκευές.

Σωστός ο παππούς_διορθωσούλης...ή μήπως όχι ακριβώς; Γιατί ο tzinos θεώρησε avatar την...animatated εκδοχή της Zoe Saldana (σλουρπ). Έχει λοιπόν κάπου το δίκιο του κι αυτός...

χα μιας που το συζητατε, το αβαταρ της τυπισας μου φανηκε πολυ κα@βλιαρικο και ειχα ακουσει και τον καμερον να λεει οτι ειναι κριμα που δεν βλεπουμε ποτε στην ταινια την πραγματικη ηθοποιο διοτι ειναι πολυ ομορφη. Στις φωτογραφιες της παντως στο imdb δεν μου αρεσε καθολου, δεν βρηκα τιποτα εξωτικο, μαλλον ειναι λιγο ανορεξικια, και εχει μεγαλο κουτελο. βεβαια στην φωτο στην προηγουμενη σελιδα δειχνει λιγο καλυτερα....αλλα μαλον το αβαταρ της ειναι ποιο ομορφο λοολο

( ρε μήπως εσύ πήρες από σπόντα τπτ FOUR-D γυαλιά; :P) (...κάτι σαν το NAL δισκάκι...)

Βασικά ο χαρακτήρας της στην ταινία, είναι ~4 μέτρα, πιο ανορεξικός κι απ' την Κέητ Μος στα νειάτα της, με ΟΥΡΑ, ΤΕΣΣΕΡΑ δάχτυλα (το πρόσεξε κανείς; Τα avatars είχαν 5) και με ΚΙΤΡΙΝΑ γουρλωμένα μάτια...Αν υπάρχει κάτι που κάνει καυλιάρικη μια animated εικόνα, είναι η συμπεριφορά, οι μικρές εκφράσεις του προσώπου και η ΦΩΝΑΡΑ της, όλα στοιχεία -ειδικά το τελευταίο- της Zoe...

• Moderators
Δημοσ.
Σωστός ο παππούς_διορθωσούλης...ή μήπως όχι ακριβώς; Γιατί ο tzinos θεώρησε avatar την...animatated εκδοχή της Zoe Saldana (σλουρπ).

:-D Από τις φωτογραφίες νόμιζα ότι μιλούσαμε για την Jada Pinkett Smith. Υπάρχει μια ομοιότης, ε;

Δημοσ.

Όντως.

Η μαμά-Saldana, με ΑΥΤΗΝ όφειλε να την μπερδέψει, κι όχι με την

Revealed on "Jimmy Kimmel Live!" (2003) that she is often mistaken for Thandie Newton. Even her own mother once mistaken the two of them.
(από την βιογραφία της στην Imdb)

Eν τω μεταξύ, να κι ένα βιντεάκι για τον tzinos, για να την εκτιμήσει καλύτερα-μια και οι φωτός μάλλον την αδικούν... :

Δημοσ.

Την ταινεία να πάτε να την δείτε οπωσδήποτε είτε σε 3D είτε σε 2D. Για μένα είναι η καλύτερη ταινεία που έχω δει τα τελευταία 20 χρόνια. Με αριστα το 10 παίρνει 1000

• Super Moderators
Δημοσ.
Την ταινεία να πάτε να την δείτε οπωσδήποτε είτε σε 3D είτε σε 2D. Για μένα είναι η καλύτερη ταινεία που έχω δει τα τελευταία 20 χρόνια. Με αριστα το 10 παίρνει 1000

δεν θέλω να φανταστώ τι άλλες ταινίες βλέπεις :P

Δημοσ.
δεν θέλω να φανταστώ τι άλλες ταινίες βλέπεις :P

Γενικά δεν βλέπω πολλές ταινίες. Πάντως για να λυθεί η απορία σου, η τελευταία αξιόλογη που είδα (για μενα τουλάχιστον) ήταν το v for :-)vendetta

Δημοσ.

προσωπικα την ειδα σε crapD βερσιον και δεν μπορο να πω οτι τρελαθηκα. Δεν με ενδιαφερει πως θα φαινεται σε 3ντι, αλλα θα ηθελα να την δω σε αριστη ποιοτητα 2ντι Bluray ριπ, για να δω τα πραγματικα χρωματα και εφε. Πχ για τον κοσμο που δημιουργησανε δεν εμεινα και τοσο εντυποσιασμενος, σιγα την πρωτοπορια οτι ειχαν κρεμαστα χωραφια και περιεργα δεντρα. Δεν ειναι ιδεες που δεν εχει ξαναδει κανεις σε ταινιες φαντασιας. Η ολη καινοτομια ειναι το ιντερακτιον με τον κοσμο και ο τροπος που οι ιθαγενεις παρολο που ειναι γραφικα παιζονται στο φουλ απο ανθρωπους. Σε αυτο περνουν αριστα και εχουν κανει σημαντικα βηματα μπροστα. Επισης σαν σεναριο δεν ειναι το τυπικο γλειωδες χολυγουντ στυλ, δεν εχει το πατριωτικο που εχουν αλλες αμερικανικες ταινιες και δεν ειναι τιγκα στην κλισαδια, και παρολο που εχει απλοικες ιδεες και διαλογους, το ολο συνολο της σκηνοθεσιας, εφφε, μουσικης, εερμηνειας, τεχνολογιας.... σε κανει να μην το σκεφτεσαι καθολου. Σε κανενα σημειο δηλαδη δεν λες, τι μουφα ειναι αυτη, ε δεν γινετα αυτο....τι βλαχοπαπαριες παλι μας λενε....κτλπ που λες στις περισοτερες μπλοκμπαστερ ταινιες. ΑΛΛΑ εχουμε πεσει τοσο πολυ που ειναι αρκετο αυτο για να πεις μια ταινια σπουδαια και σημαντικη?

Στην τελικη αυτο που θελω να πω ειναι οτι φαινετε η πολυ καλη δουλεια που εχουν κανει σε πολλους τομεις, οτι σεβονται το εργο τους και δεν θελανε να γυρισουν αλλη μια αμερικανια που θα ξεχαστει συντομα. Αλλα δεν παυει να ειναι μια ταινια με τεχνολογικα επιτευγματα κυριως και οχι μια ταινια που σε μαγευει για την ιστορια της, τα διδαγματα, το σεναριο....κτλπ. Δηλαδη οσο και να πρωχορησουν τα εφε δεν κλανει μια μπροστα σε ωραιες ιστοριες οπως to shashwank redemption, eternal sunshine, ussual suspects, fountain, amelie, godfather.....

Aaa στο βιντεακι η ζοη δειχνει μια χαρα στις φωτο του imdb δειχνει χαλια.

• Super Moderators
Δημοσ.
Γενικά δεν βλέπω πολλές ταινίες. Πάντως για να λυθεί η απορία σου, η τελευταία αξιόλογη που είδα (για μενα τουλάχιστον) ήταν το v for :-)vendetta

για να είναι η καλύτερη ταινία που έχεις δει τα 20 τελευταία χρόνια πρέπει να έχει και ένα σενάριο/πλοκή της προκοπής κατά την άποψή μου...

Δημοσ.

Πάντως μετά τον αρχικό ενθουσιασμό, μιας και έβλεπε πρώτη φορά φορά ταινία σε 3D, δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο η 3D εκδοχή. Σαν ταινία μου άρεσε αρκετά, αλλά πιστεύω ότι ο καλύτερο τρόπος να την δει κάποιος είναι σε 1080p σε μεγάλη τηλεόραση με 5.1 ηχοσύστημα.

Δημοσ.
για να είναι η καλύτερη ταινία που έχεις δει τα 20 τελευταία χρόνια πρέπει να έχει και ένα σενάριο/πλοκή της προκοπής κατά την άποψή μου...

Όσον αφορά την πλοκή ήταν απ' τις ελάχιστες ταινίες που με έκαναν να προβληματιστώ, γενικά μαζι με τα παιδιά που πήγαμε να τη δούμε. Οπότε κατ'εμε όταν το καταφέρνει αυτό μια ταινία αξίζει σεβασμού. Γενικά δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει κάποια "βαθυστόχαστη" πλοκή για να σε κανει να προβληματιστείς. Τα απλά πράγματα αρκούν. + το γεγονός ότι τα εφε που χρησιμοποιήθηκαν πιστεύω θα αποτελούν ορόσημο για το μέλλον

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είπα ότι δεν αξίζει σεβασμού αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η καλύτερη ταινία των 20 τελευταίων ετών...

τι να πω, γούστα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...