Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οπως τον κανει ο κοναν ο μπριεν που παντα δαγκωνει και ενα λουκανικο μετα λοολ

Αυτό έπαθα ακριβώς

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη παει να παρει το θεμα κοινωνικοηθικοφιλοσοφικη τροπη λογω του ποστ του γουας και επειδη το ξερω οτι δεν του παει του φορουμ τετοιο κουστουμι ας το επαναφερω εκει που πρεπει.

Δεν ξερω για σας αλλα εγω αυτην

41164555781f8d781f66b.jpgavatar-newstills-101-full-01-tsr.jpg

θα την πηδαγα. :P

Δημοσ.
...το Se7en πχ, το 'χεις δει;

πω πω τι σεντονι ηταν παλι τουτο. για την επομενη ταινια θελω και παπλωμα. λοιπον στραβη δεν ειμαι τα μηνυματα που ηθελε να περασει η ταινια τα ειδα. το οικολογικο κυριως ηταν μες στα μουτρα μας ολη την ωρα, το οτι εφερνε στο ματριξ επισης ηταν χτυπητο. και τεσπα ολα τα αλλα που ειπες αν και δωσμενα με τελειως χολιγουντιανο τροπο που τα εφε δεν σε αφηνουν να σκεφτεις παρακατω. στην τελικη περα απο τα εφε ο περισσοτερος κοσμος δεν θα δει τπτ παραπανω, αρα ισως δεν αξιζει τοσο να μιλαμε για μηνυματα εδω

υγ το εχω δει το 7 και κωλογουσταρα:devil:

Δημοσ.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ BOX OFFICE ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ

Εντυπωσιακό ήταν το άνοιγμα του έπους επιστημονικής φαντασίας του James Cameron «Avatar» το πρώτο τριήμερο, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, ξεπερνώντας τα 230 εκατομμύρια δολάρια συνολικά.!!!!!!!!!!

Πιο συγκεκριμένα, στις ΗΠΑ, παρά τη σφοδρότατη κακοκαιρία που έπληξε τις ανατολικές ακτές, η ταινία σημείωσε εισπράξεις 73 εκατομμυρίων και μπήκε στη δεύτερη θέση με τα πιο εμπορικά ανοίγματα όλων των εποχών για τη προ-χριστουγεννιάτικη περίοδο του Δεκεμβρίου.

Στην Ελλάδα το πρώτο τετραήμερο των προβολών το Avatar έκοψε 117.000 εισιτήρια

• Super Moderators
Δημοσ.

κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει το Return of The King και θα μπει n.2 στην λίστα μετά τον Τιτανικό...

Δημοσ.
...αυτήν λες ;

Οχι. Τον χαρακτηρα που υποδυεται. Με τα περιεργα αφτια, το μπλε χρωματακι, τα στρετσινγκ και τα κιτρινα ματια.

To νουμερο ειναι ασυλληπτο στη κυριολεξια!

Μιλαμε για τριημερο!!!!

Το εχεις παιξει στο στοιχημα? Πως κανεις ετσι?

Δημοσ.

χα μιας που το συζητατε, το αβαταρ της τυπισας μου φανηκε πολυ κα@βλιαρικο και ειχα ακουσει και τον καμερον να λεει οτι ειναι κριμα που δεν βλεπουμε ποτε στην ταινια την πραγματικη ηθοποιο διοτι ειναι πολυ ομορφη. Στις φωτογραφιες της παντως στο imdb δεν μου αρεσε καθολου, δεν βρηκα τιποτα εξωτικο, μαλλον ειναι λιγο ανορεξικια, και εχει μεγαλο κουτελο. βεβαια στην φωτο στην προηγουμενη σελιδα δειχνει λιγο καλυτερα....αλλα μαλον το αβαταρ της ειναι ποιο ομορφο λοολο

πχ εδω δειχνει χαλια

http://www.imdb.com/media/rm1356568320/nm0757855

Δημοσ.
χα μιας που το συζητατε, το αβαταρ της τυπισας μου φανηκε πολυ κα@βλιαρικο και ειχα ακουσει και τον καμερον να λεει οτι ειναι κριμα που δεν βλεπουμε ποτε στην ταινια την πραγματικη ηθοποιο διοτι ειναι πολυ ομορφη. Στις φωτογραφιες της παντως στο imdb δεν μου αρεσε καθολου, δεν βρηκα τιποτα εξωτικο, μαλλον ειναι λιγο ανορεξικια, και εχει μεγαλο κουτελο. βεβαια στην φωτο στην προηγουμενη σελιδα δειχνει λιγο καλυτερα....αλλα μαλον το αβαταρ της ειναι ποιο ομορφο λοολο

πχ εδω δειχνει χαλια

http://www.imdb.com/media/rm1356568320/nm0757855

Μια παρένθεση.

Οι ιθαγενείς δεν είναι άβαταρς. Άβαταρς είναι τα σώματα που ελέγχουν οι άνθρωποι με εκείνες τις συσκευές.

Δημοσ.

Πω ρε βλεπω και ξαναβλεπω το trailer που εχει και τη γαματη/επικη μουσικουλα, θυμαμαι και τις σκηνες τις ταινιας και ανατριχιαζω :-D

Θελω να την ξαναδω, αλλα αυτα τα 12ευρω ειναι πολλα γμτ :P

Αντε να βγει σε καμια ποιοτητα της προκοπης

Υ.Γ LOL δειτε σχολιο στο youtube:

we will send them a message : that this...THIS IS SPARTA!

Δημοσ.

Επειδη δεν εχω δει καμμια 3d ταινια μεχρι στιγμης. Τα χρωματα ειναι κανονικα ή μονο μπλε/κοκκινο οπως στα γυαλια;

Δημοσ.
Επειδη δεν εχω δει καμμια 3d ταινια μεχρι στιγμης. Τα χρωματα ειναι κανονικα ή μονο μπλε/κοκκινο οπως στα γυαλια;

Φυσικά και είναι κανονικά τα χρώματα! :P

Τα γυαλιά πια δεν είναι με μπλε/κόκκινο φακό αλλά κανονικά.

Δημοσ.

Χεχε, εμεινα πολυ πισω. Πως ακριβως ειναι δηλαδη; Υπαρχει καποια φωτο; Πληρωνεις για τα γυαλια ή ειναι μαζι με το εισητηριο; Δε μπορεις να τα παρεις μαζι σου, ετσι;

Δημοσ.
Χεχε, εμεινα πολυ πισω. Πως ακριβως ειναι δηλαδη; Υπαρχει καποια φωτο; Πληρωνεις για τα γυαλια ή ειναι μαζι με το εισητηριο; Δε μπορεις να τα παρεις μαζι σου, ετσι;

Πλαστικά είναι, με πλαστικούς (ελαφρώς σκούρους) φακούς. Δίνεις 12€ για το εισιτήριο, οπότε είναι μέσα στην τιμή του εισιτηρίου. Στο Village που πήγα δεν ήταν υποχρεωτικό να τα επιστρέψεις, είχε κάδο να τα ρίξεις μέσα φεύγοντας αλλά πολύς κόσμος τα έπαιρνε μαζί του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...