Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η Odeon έχει καλύτερο σύστημα προβολής απο τα Village

από ποιάς άποψης? να ξέρουμε αν είναι έτσι να πηγαίνουμε πλατεία odeon που δεν χρειάζεται και αμάξι...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τα παιζε και τα έβλεπες τρισδιάστατα δηλαδή;

Xμ...τώρα που το λες δεν είχα προηγούμενη εμπειρία και η κατασκευή (κυανό κόκκινο) ήταν κάπως πρόχειρη και πεπαλαιωμένη (από εκείνα τα χάρτινα μωρέ) έτσι θεώρησα πως το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουν και οι υπόλοιποι! δεδομένου φυσικά πως βελτιώνει και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις όπως λέγεται...

Κάποιος πιο έμπειρος που το τσέκαρε έχοντας μέτρο σύγκρισης ; :o

Δημοσ.

Εντάξει. Ταινιάρα. Έπος.

Τεχνικά δηλαδή είναι μια κατηγορία απο μόνο του.

Η αισθητική του όντως δεν μου άρεσε.. Αλλα τι να λέει οταν βλέπεις μια ταινία σταθμό;

Ασταμάτητη δράση και τις 2 ώρες και 40 λεπτά της ταινίας. Καταπληκτικά τοπία. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γραφικά. Ενδιαφέρον σενάριο. Ονειρικός ήχος. Εξωφρενική οπτική τεχνολογία.

Την καταευχαριστήθηκα

Στα village Vmax/3D. Πολύ καλή εμπειρία. Επίσης τρομερή η ποιότητα των γυαλιών. Πρώτη φορά που βλέπω 3d και δεν με ενοχλούν τα 3d γυαλιά.

Σκέφτομαι το πόσο γαμάτες σκηνές είχε και αρρωσταίνω. Άλλες ταινίες θα έκοβαν και το δεξί τους @@δι να έχουν ΜΙΑ απο τις άπειρες πανέμορφες σκηνές της ταινίας. Και έχει και όλα τα φόντα (αν και επαναλαμβάνω οτι δεν μου άρεσαν αισθητικά οι χαρακτήρες) να γίνει saga. Εύκολα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ. Ψήνομαι να ξαναπάω. Πρωτόγνωρο.

Δημοσ.

Εμπειρία. Effects και γραφικά πρωτόγνωρα. Προσωπικά δεν είδα πολλά κλισέ που λένε πολλοί. Μάλλον πρέπει να ξαναδούν το 2012 να θυμηθούν τι σημαίνει κλισέ σενάριο. Μπράβο Cameron. Ανυπομονώ να βγει σε 3d Blu ray.

Δημοσ.
Εμπειρία. Effects και γραφικά πρωτόγνωρα. Προσωπικά δεν είδα πολλά κλισέ που λένε πολλοί. Μάλλον πρέπει να ξαναδούν το 2012 να θυμηθούν τι σημαίνει κλισέ σενάριο. Μπράβο Cameron. Ανυπομονώ να βγει σε 3d Blu ray.

Εχουν τα blue-ray players anaglyph 3D filtering??

Δημοσ.

Μέχρι τώρα σε 3d ταινίες δεν χρειάζεται να έχει τίποτα ο Player. Ό,τι του δώσεις θα παίξει και χρειάζεσαι μόνο τα ειδικά γυαλιά. Για τη συγκεκριμένη ταινία δεν ξέρω όμως. Θα το ψάξω λίγο αν και δεν νομίζω να υπάρχει ούτε να χρειάζεται.

Δημοσ.

Παιδιά αξίζει να πάω να το δώ; Σκέφτομαι να πάω cinema σήμερα και μάλλον θα καταλήξω στο Avatar!! Είναι όντως τόσο εντυπωσιακό;

Δημοσ.
Παιδιά αξίζει να πάω να το δώ; Σκέφτομαι να πάω cinema σήμερα και μάλλον θα καταλήξω στο Avatar!! Είναι όντως τόσο εντυπωσιακό;

Απ τα τελευταία 100 posts τι γνώμη σχημάτισες; :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Απ τα τελευταία 100 posts τι γνώμη σχημάτισες; :P

ότι όλοι λένε μλκιες και είναι αναξιόπιστοι :P

δεν εξηγείται αλλιώς το post του :o

Δημοσ.

Επος.Δεν εχω λογια, την ειδα χθες σε VMAX και εχω μεινει αναυδος.

Ονειρικη ταινια, πανεμορφη, ευχαριστη, καταπληκτικη.

Ολα ηταν υπεροχα, ακομη και το σεναριο που υποτιθεται ειναι απο τα αδυναμα στοιχεια της ταινια, εμενα μου φανηκε μια χαρα, ισα ισα που δειχνει οτι ο Καμερον εχτισε ΟΛΟΚΛΗΡΟ κοσμο με φοβερη μυθολογια απο πισω και ανετα φτιαχνει τριλογιες ,τετραλογιες και οτι αλλο θελει(μακαρι).

Οσο για τα χτυπητα κλισε, αυτα ηταν μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου και δεν ενοχλουσαν καθολου. Οπως ειπωθηκε και παραπανω, μια ματια στο 2012 και ολα τα αλλα μοιαζουν τερατα πρωτοτυπιας.

Χαλαρα η καλυτερη ταινια που ειδα φετος, χαλαρα απο τις καλυτερες που εχω δει, την καταευχαριστηθηκα και το 3D μου φανηκε απιστευτο(πρωτη φορα ειδα).

Τελος :P

Τελικα ειχα λογια, ψεμματα ηταν το αναυδος :-D

Δημοσ.
από ποιάς άποψης? να ξέρουμε αν είναι έτσι να πηγαίνουμε πλατεία odeon που δεν χρειάζεται και αμάξι...

Τα Village έχουν το σύστημα Real-D 3D, ενώ τα Odeon το Dolby 3D .

Μια σχετική συζήτηση εδώ

Δημοσ.

Όντως τα γραφικά είναι τόσο σούπερ ντούπερ όσο περιγράφονται

Όντως το 3D εξαιρετικό, δεν κούρασε καθόλου παρά την μεγάλη διάρκεια της ταινίας

Αλλά το sci-fi Pocahontas storyline αδικεί τα κατορθώματα των πληροφορικάριων/σχεδιαστών/σπεσιαλ εφεκτερς που δουλέψαν στην ταινία :rolleyes:

Δημοσ.

Την είδα 2η φορά χτες, πάλι από 2η σειρά(good god)!Την ευχαριστήθηκα.Γενικά είναι ωραία να σε κατακλύζει η εικόνα(ενισχύει το vr feeling) απλά χάνεις από το πλάνο-doh.

Λίγο με το focus της κάμερας είχα πρόβλημα,γιατί το μάτι έχει μια τάση να παίζει λόγω του ότι θέλει να εξερευνήσει το 3d :-).Επόμενος στόχος ,3d τανίες με head tracking!Και γυρισμένες σε πρώτο πρόσωπο... /pray

Να πω και το bug:p που πρόσεξα:

όταν δείχνει τις φωτογραφίες με τους φαντάρους, μέχρι και η φώτο είναι τρισδιάστατη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...