Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την είδα και εγώ στο Odeon Star City αίθουσα 6, digital 3D.

Η ταινία είναι επική. Είχα να νοιώσω κάτι αντίστοιχο από το πρώτο Jurassic Park το 94.

Σε ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο. Τα CGI είναι ... αλλού για αλλού. Facial expressions άντε γεια!

Ελπίζω μόνο από εδώ και στο εξής να γυριστούν και άλλες ταινίες με την ίδια τεχνολογία. (Warcraft plz?)

8/10 από μένα.

Α και κάτι ακόμα. Άπαξ και βγει από το σινεμά, απλά την έχασες για πάντα.

PS. Στα odeon με κάρτα μέλους, 4.5 ευρώ (μετά από κάποια "αστέρια")

Δημοσ.

και εγω θα κατεβω πατρα στην gf και ειπαμε να την δουμε μαζι. Οταν πηρα τηλ και είδα ότι δεν παίζει 3d στην πατρα πήγα village και το είδα reald. Με τιποτα 2d μαγκες.. είναι εγκλημα!

Δημοσ.

Εχω τα γυαλια και το software αλλα το κοβω χλωμο να κυκλοφορησει επισημα ή ανεπισημα η στερεοσκοπικη εκδοση.Οταν βγει σε DVD ή Blue-Ray θα περιλαμβανει και την στερεοσκοπικη εκδοση?

Δημοσ.
Εχω τα γυαλια και το software αλλα το κοβω χλωμο να κυκλοφορησει επισημα ή ανεπισημα η στερεοσκοπικη εκδοση.Οταν βγει σε DVD ή Blue-Ray θα περιλαμβανει και την στερεοσκοπικη εκδοση?

Ο stereoscopic Player γιαυτό είναι...

δε χρειάζεται συμβατή μορφή, φιλτράρει σε πραγματικό χρόνο οποιοδήποτε βίντεο ;)

Δημοσ.
Ο stereoscopic Player γιαυτό είναι...

δε χρειάζεται συμβατή μορφή, φιλτράρει σε πραγματικό χρόνο οποιοδήποτε βίντεο ;)

Είναι σίγουρο αυτό;

Γιατί κοιτώντας εδώ μου δημιουργήθηκε η εντύπωση πως η ταινία θα πρέπει να περιέχει κάποιες επιπλέον πληροφορίες.

Δημοσ.
Είναι σίγουρο αυτό;

Γιατί κοιτώντας εδώ μου δημιουργήθηκε η εντύπωση πως η ταινία θα πρέπει να περιέχει κάποιες επιπλέον πληροφορίες.

Μπα...έχω βάλει ότι βρήκα μπροστά μου και τα έπαιζε :P

έχει πολλές παραμέτρους βέβαια για βέλτιστο αποτέλεσμα...

*Stereoscopic Player is a full-featured 3D movie player.

* Play stereoscopic movie files and 3D-DVDs

* Watch stereoscopic webcast as well as live images from your camera or TV card

* Stereoscopic Player supportes a wide range of 3D hardware, including anaglyph glasses, shutterglasses, autostereoscopic displays and projection systems

* Stereoscopic Player supports all major 3D video formats

tereoscopic Player is a versatile 3D movie player. It allows you to play stereo*scopic videos and DVDs (external decoder required) and also allows you to watch live video from a capture device. Since it is based on Direct*Show, it can handle almost any media format, for example AVI, MPEG, WMV and ASF. Videos can be coded in several different stereo*scopic formats. Please see the feature list for supported input and output formats.

Supported viewing methods

* Source

* Monoscopic

* Dual Screen Output

* NVIDIA Stereo Driver

* StereoBright™ 2

* Quad Buffered OpenGL 3

* Sharp 3D Display

* 3D Enabled DLP-TV

* SIS Attachment 4

* Side By Side

* Over/Under

* Row Interlaced

* Column Interlaced

* True Anaglyph Red - Blue

* True Anaglyph Red - Green

* Gray Anaglyph Red - Cyan

* Gray Anaglyph Yellow - Blue

* Half Color Anaglyph Red - Cyan

* Half Color Anaglyph Yellow - Blue

* Color Anaglyph Red - Cyan

* Color Anaglyph Yellow - Blue

* Optimized Anaglyph Red - Cyan

Δημοσ.

Νομιζω εχει δικιο ο antonl.Θα δοκιμασω παντως με την TS εκδοση αλλα δεν πιστευω να δουλεψει διοτι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι απο 3D.Στο σινεμα αν βγαλεις τα γυαλια τοσο οι υποτιτλοι αλλα και αριστερα-δεξια της οθονης ειναι 'θολα" ωστε να φιλτραριστουν με την χρηση των γυαλιων.

Δημοσ.

Τα παιζε και τα έβλεπες τρισδιάστατα δηλαδή;

Αν ναι, λίγο μπερδευτικά τα λένε και θα ταν λίγο πιο σαφές αν παρέλειπαν τα διαγραμμένα :P

* Play stereoscopic movie files and 3D-DVDs

* Watch stereoscopic webcast

* Stereoscopic Player supports all major 3D video formats

Videos can be coded in several different stereo*scopic formats

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι στα παιχνιδια ενεργοποιω το 3D και οποιο εχει υποστηριξη(τα περισσοτερα εχουν) μου δινει 3D περιβαλλον με τη χρηση των γυαλιων.Ετσι οπως τα λεει το προγραμμα δειχνει οτι προαπαιτει την χρηση στερεοσκοπικων φιλτρων απο την ταινια αλλα φυσικα δεν ειναι απιθανο να κανει το ιδιο φιλτραρισμα και να λειτουργει και το Avatar.

Δημοσ.
στο cosmopolis sto μαρουσι το εχει δει κανεις 3D...μονο εκει εχει εισητηρια σημερα τα αλλα ολα ειχαν μονο πρωτες σειρες.....να παω να το δω εκει ή δεν αξιζει η αιθουσα???απαντηστε τωρα παιδες επειδη η προβολη ειναι στις 23,30...να ξερω

thanks

Το είδα εγώ την Παρασκευή που μας πέρασε στο Cosmopolis. Η Odeon έχει καλύτερο σύστημα προβολής απο τα Village, μια χαρά είναι η αίθουσα και το οτι έχει μόνο μπροστινές θέσεις ελεύθερες, είναι υπέρ σου. Στις 3D όσο πιο μπροστά, τόσο καλύτερα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...