Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τους βλεπετε τους αποπανω; χαρακτηριστικο παραδειγμα ιντερνετ υποκουλτουρας:

δεν ξεκολανε να μπαινουν σε ενα τοπικ μιας ταινιας που δεν γουσταρουν καθολου.ειδικα αν τους δωσει καποιος και λιγο δολωμα,οπως εκανα και εγω μολις τωρα με το στοιχημα,μαζευονται ολοι σαν μέλισσες γυρω απο το μελι.Για μια ταινια που δεν τους αρεσει μην ξεχναμε.

η μεγαλη πλακα ειναι οτι γραφουν και σχολια τυπου: "ας πεθανει επιτελους το τοπικ,RIP,νισαφι πια,κλειδωστε το τοπικ,κτλ" χαχα το λατρευω το ιντερνετ.:lol:

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

δεν ξεκολανε να μπαινουν σε ενα τοπικ μιας ταινιας που δεν γουσταρουν καθολου.ειδικα αν τους δωσει καποιος και λιγο δολωμα,οπως εκανα και εγω μολις τωρα με το στοιχημα,μαζευονται ολοι σαν μέλισσες γυρω απο το μελι.Για μια ταινια που δεν τους αρεσει μην ξεχναμε.

Το οτι σπαμε πλακα με σενα δεν περναει απο το μυαλο σου ε?

Δημοσ.
τους βλεπετε τους αποπανω; χαρακτηριστικο παραδειγμα ιντερνετ υποκουλτουρας:

η μεγαλη πλακα ειναι οτι γραφουν και σχολια τυπου: "ας πεθανει επιτελους το τοπικ,RIP,νισαφι πια,κλειδωστε το τοπικ,κτλ" χαχα το λατρευω το ιντερνετ.:lol:

Έχει εσένα εδώ που είσαι τιτανοτεράστιος και κ άνετα γίνεσαι γκρούπι του Κάμερον κ σε γουστάρουμε! Δώστε Κιλλικ στον λαό!:Ρ

Δημοσ.
το οτι σπαω εγω πλακα με σας δεν περναει απο το μυαλο σας ε;

Ναι αλλά εμείς είμαστε περισσότεροι.

• Moderators
Δημοσ.
το οτι σπαω εγω πλακα με σας δεν περναει απο το μυαλο σας ε;

Nα αλλα εγω το ειπα πρωτος!:lol::lol::lol:

Εdit:Ρε μην πεταγεστε ολοι μαζι!Θα του ρθει αποτομα τοση πλακα και θα τον χασουμε.

Δημοσ.
κριμα.τωρα ξερετε ομως.

Δεν άλλαξε κάτι μεταξύ μας, εξακολουθείς και είσαι το ίδιο κολλημένος με πριν, ο μπαμπάς και η μαμά εξακολουθούν κ σε αγαπάνε ακόμα κ αν καυλαντίζεις μπλε άντρες.:Ρ

Δημοσ.

μπββζβζβζβζβζβζβζβζζζζζζζ θεουληδες σας λεω.:lol:

τεσπα αρκετα γελασαμε για σημερα.και αρκετα επεσα στο επιπεδο τους.

killik over and out.until next time. ;)

Δημοσ.
δεν ξεκολανε να μπαινουν σε ενα τοπικ μιας ταινιας που δεν γουσταρουν καθολου.ειδικα αν τους δωσει καποιος και λιγο δολωμα,οπως εκανα και εγω μολις τωρα με το στοιχημα,μαζευονται ολοι σαν μέλισσες γυρω απο το μελι.

Κουτοχορτο φτγ

Δημοσ.

Τι κάνεις ω ρε ThReSh; Όχι άλλο Avatar ρε παιδιά, όχι άλλο Aaaaaaaavatarrrrrrrrrr...

Σοβαρά τώρα, την ταινία θα την θυμάμαι πάντα λόγω του ότι από το 2:15 ήθελα να κατουρήσω. Αλλά είχα την εντύπωση ότι είχε διάρκεια 2'30'', θυμόμουν να το είχα διαβάσει στο φυλλάδιο. Μου ρχεται κατούρημα, λέω "κάτσε τελειώνει τώρα, κρατήσου λίγο". Πάει 2:30 και ακόμα τίποτα. Έχω αρχίσει και κοκκινίζω από το ζόρι "Ρίξτε το το γαμημένο το δέντρο επιτέλους, από ξύλο είναι, έλεος ηλίθιοι αμερικάνοι". Πάει 2:40. "Τρέχτε μαλακισμένα, τρέχτε να σωθείτε, που να καεί ο πλανήτης σας και φωτιά στην κώλο σας και την ουρά σας". 2:45. "Σκότωσέ τον τον μαλάκα, να, εκεί είναι η κάψουλά του, ΝΑΙΙΙΙΙ, μπράβο ρε Kernel, γάμα την κοπελιά τώρα, πήγαινε τέλειωσέ τον". 2:50. "Ρε δε γαμιέται". Και η πίσω σειρά έψαχνε να βρει τον τρισδιάστατο χαρακτήρα που πέρασε τρέχοντας μπροστά από την συγκινητική σκηνή που η Ναβί χαϊδεύει το πρόσωπο του αγαπημένου μας ήρωα. Και στο βάθος μια φωνή "Μωρααααακι....;;; Που πας;"

ΥΓ1: True story.

ΥΓ2: Πρόλαβα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...