Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα πάλι την ταινία χθές και όντως τα μηνύματα που περνάει είναι πολύ βαθύτερα απο όσο καταλαβαίνει κανείς με μια πρώτη ματία και εφόσον επικεντρώνεται περισσότερο στο οπτικό υπερθέαμα που σε αφοπλίζει στην πρώτη θέαση. Αξίζει να το ξαναδείς.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμ...τι φωναζω τοσο καιρο οτι η ταινια δεν ειναι τοσο ρηχη οπως επιμενουν μερικοι.

και η αληθεια ειναι οτι υπαρχει αρκετος κοσμος που του αρεσε πιο πολυ η ταινια οταν την ξαναειδε 2η φορα σε 2D,επειδη επικεντρωθηκε πιο πολυ στο στορυ και τους χαρακτηρες παρα στα εφε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Members
Δημοσ.
Τα θελει ο κωλαρακος σου :P

Σχεδόν το ίδιο θα έγραφα κι εγώ...

(λέω "σχεδόν" γιατί η δική μου φράση θα ήταν "τα θέλει ο κώλος σου :p" - μέχρι και τη φατσούλα θα κράταγα)

Δημοσ.
Έχω πει πώς το τόπικ μου άρεσε περισσότερο όταν ήταν Sellers vs. washcloud από τώρα που είναι KilliK vs. everyone-with-a-common sense;:-D

Τασούλη, είχαμε και fan club τελικά ε;

Axxx those were the days....

KilliK, σου εύχομαι μακροημέρευση τέκνο μου και σιδεροκέφαλος.

Συνέχισε έτσι, καλύτερα να τους μασάς, παρά να μιλάνε.

(...άμα προκάνω, θα σου στείλω κι ένα πακέτο βιάγκρα να έχεις καβάτζα ;) )

Δημοσ.
Τασούλη, είχαμε και fan club τελικά ε;

Axxx those were the days....

Πραγματικά ώρες ώρες αναπολώ τις παλιές, καλές, ατελείωτες, pointless κουβέντες μας.

Α επίσης:

ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΓΑΜΩ;

• Super Moderators
Δημοσ.

ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΓΑΜΩ;

μας έχει ρίξει και ΤΡΕΛΟ κλάσιμο στο msn...

Δημοσ.

Γιατι δε κλειδωνει καποιος το θεμα. Ή να το μεταφερει στο Μπλα-Μπλα. Εξαντληθηκε η ταινια.

Δημοσ.

Γιατί δε μπανάρει κάποιος τον Luxx ; Ή να του επιτρέψει πρόσβαση μόνο στο Μπλα-Μπλα. Εξαντλήθηκε η υπομονή μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...