darknemus01 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Οκ απλα ο ανθρωπος προχωρησε τα εφε στο σινεμα ενα βημα μπροστα. Καληνυχτα.
D-tonys7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μολις γύρισα απο την προβολή σε real3d.....η ταινία ειναι οτι καλύτερο έχουμε δει σε εφέ τα τελαιταία χρόνια.....μακάρι αυτή η ταινία όπως λένε να είναι η αρχή μιας νέας εποχής στο κινηματογράφο.......την είδα και γω στην 4 σειρά.....το avatar προσωπικά ήταν ενα αριστούργημα...α και όποιος αποφασίσει να την δει σε 2d ας του κοπεί το χέρι
BaLsAmoMenos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Good stuff. Περιμενα να ηταν πιο εντυπωσιακη, επηρεασμενος και απο τα σχολια εδω μεσα, αλλα νταξει τα αξιζε τα λεφτα της. Εμπειρια ζωης βεβαια δεν την λες. Λιγοτερο κλισε απο το 2012 (οι διαλογοι ηταν λιγο καπως, τι στο διαλο σε καθε ταινια κασετα βαζουν?), σε σημειο που να μην με ενοχλει καθολου. Γενικα, το μπουκαλι κλισε δεν ξεπερασε την μεση. Εντυπωσιασμενος εμεινα απο ολο το μαγικο κοσμο που δημιουργησε ο Καμερον. Ηταν πραγματι αρτια και η ιδεα και η εκτελεση. Ολες οι σκηνες στην ζουγκλα ηταν καταπληκτικες και πολυ ομορφες. Δεν ξερω γιατι, αλλα το 3D εμενα με κουρασε λιγο. Βεβαια ηταν και τα ματια μου αρκετα κουρασμενα απο πριν αφου καθομουν ολη μερα στο pc για ενα essay (και 2-3 ωρες MW2 ). Πρωτη φορα για μενα αυτη η εμπρεια του 3D, ουτε κρυο ουτε ζεστη. Πριν αρχισει η ταινια ειχε ενα σποτακι Toy Story για να διαφημισει και καλα την 3D ιδεα και εμεινα λιγο μαλακας. Μετα χαλαρα, το συνηθησα και μου φανηκε φυσιολογικο. Πολυ απλα, what the big deal ? Δεν ηταν κατι το συναρπαστικο. Και οπως ειπα και πιο πανω, με κουρασε καθ'ολη την διαρκεια της ταινιας. Παλι καλα που δεν χρειαζοταν να διαβαζω και τους υποτιτλους γιατι δεν θα την παλευα αλλιως. Εν τελη, αξιζει η ταινια. Δεν ειναι το υπερθεαμα (εξαιρειται φυσικα ο τελειος κοσμος της Πανδορα) αλλα ειναι κατι που μενει. Συγκριτικα με αλλα σουπερ ντουπερ μπλοκμπεστερς αυτης της χρονιας αλλα και γενικα, ναι, ειναι αριστουργημα. Και πρεπει να καταλαβουμε κατι. Ειναι μια ταινια που λογω υψηλου budget χρειαζεται να πουλησει πολλα εισητηρια. Και χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν, καλως η κακως ο κοσμος δεν ειναι γεματος απο διανουμενους και κουλτουριαρηδες αλλα, αντιθετως, απο ηλιθιους, παιδια, ηλιθια παιδια και ηλιθιους με μυαλο παιδιου. Και ολοι αυτοι οι ηλιθιοι θελουν ταινιες που να ειναι στα μετρα τους. Αρα, τετοιες ταινιες "πρεπει" να φτιαχνονται με τετοιο τροπο ετσι ωστε να τις καταπινουν ευκολα οι ηλιθιοι. Βεβαια υπαρχει και η αλλη εκδοχη (πιο λογικη, λιγοτερο απολυτη και δηθεν) που λεει οτι αυτοι που φτιαχνουν τις ταινιες ειναι οι ηλιθιοι και οχι οι θεατες. Εγω προσωπικα, οσακις μη ηλθιος (φυσικα) βαζω και λιγο νερο στο κρασι μου. Βεβαια ακομα και οι μαλακιες εχουν ενα οριο γιατι οταν φτανουμε σε ταινιες του στυλ 2012, ναι, μιλαμε για μεγιστη ηλιθιοτητα. Ξαναλεω, δεν θελω να προσβαλλω κανεναν ετσι αν ενοιωσε καποιος προσβεβλημενος απο αυτα που ειπα σε αυτην την παραγραφο, δεν φταιω εγω, υπαρχει κατι που λεγεται κριτικη σκεψη και καποιοι την εχουν λιγη και καποιοι αλλοι να τους ζεχειλιζει απο την μυτη.
Kasrith Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μολις την ειδα και γω. Απιστευτη ταινια.. Λιγες σελιδες νωριτερα, ελεγα οτι δεν περιμενα κατι τοσο εντυπωσιακο. Τελικα πολυ το χαρηκα! Τα εφε πραγματικα παααρα πολυ μπροστα. Δυστυχως, ειχαμε χασει για 10 λεπτα την 3D προβολη, και το ειδαμε σε 2D. Επειδη ομως το γουσταραμε τοσο πολυ, και φανταζομαστε ποσο ποιο καλα θα ναι τρισδιαστατο, αυριο θα ξαναπαω IMAX 3D experience
alex_000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Συμφωνώ με τα σχόλια. Φοβερα εφέ φοβερή ταίνία . Τα εφέ δίνουν αληθοφάνεια σε ένα απιστευτο κόσμο δεν υπάρχουν αναίτια όπως στις περισσότερες ταινίες
kirileman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Good stuff. Περιμενα να ηταν πιο εντυπωσιακη, επηρεασμενος και απο τα σχολια εδω μεσα, αλλα νταξει τα αξιζε τα λεφτα της. Εμπειρια ζωης βεβαια δεν την λες. Λιγοτερο κλισε απο το 2012 (οι διαλογοι ηταν λιγο καπως, τι στο διαλο σε καθε ταινια κασετα βαζουν?), σε σημειο που να μην με ενοχλει καθολου. Γενικα, το μπουκαλι κλισε δεν ξεπερασε την μεση. Εντυπωσιασμενος εμεινα απο ολο το μαγικο κοσμο που δημιουργησε ο Καμερον. Ηταν πραγματι αρτια και η ιδεα και η εκτελεση. Ολες οι σκηνες στην ζουγκλα ηταν καταπληκτικες και πολυ ομορφες. Δεν ξερω γιατι, αλλα το 3D εμενα με κουρασε λιγο. Βεβαια ηταν και τα ματια μου αρκετα κουρασμενα απο πριν αφου καθομουν ολη μερα στο pc για ενα essay (και 2-3 ωρες MW2 ). Πρωτη φορα για μενα αυτη η εμπρεια του 3D, ουτε κρυο ουτε ζεστη. Πριν αρχισει η ταινια ειχε ενα σποτακι Toy Story για να διαφημισει και καλα την 3D ιδεα και εμεινα λιγο μαλακας. Μετα χαλαρα, το συνηθησα και μου φανηκε φυσιολογικο. Πολυ απλα, what the big deal ? Δεν ηταν κατι το συναρπαστικο. Και οπως ειπα και πιο πανω, με κουρασε καθ'ολη την διαρκεια της ταινιας. Παλι καλα που δεν χρειαζοταν να διαβαζω και τους υποτιτλους γιατι δεν θα την παλευα αλλιως. Εν τελη, αξιζει η ταινια. Δεν ειναι το υπερθεαμα (εξαιρειται φυσικα ο τελειος κοσμος της Πανδορα) αλλα ειναι κατι που μενει. Συγκριτικα με αλλα σουπερ ντουπερ μπλοκμπεστερς αυτης της χρονιας αλλα και γενικα, ναι, ειναι αριστουργημα. Και πρεπει να καταλαβουμε κατι. Ειναι μια ταινια που λογω υψηλου budget χρειαζεται να πουλησει πολλα εισητηρια. Και χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν, καλως η κακως ο κοσμος δεν ειναι γεματος απο διανουμενους και κουλτουριαρηδες αλλα, αντιθετως, απο ηλιθιους, παιδια, ηλιθια παιδια και ηλιθιους με μυαλο παιδιου. Και ολοι αυτοι οι ηλιθιοι θελουν ταινιες που να ειναι στα μετρα τους. Αρα, τετοιες ταινιες "πρεπει" να φτιαχνονται με τετοιο τροπο ετσι ωστε να τις καταπινουν ευκολα οι ηλιθιοι. Βεβαια υπαρχει και η αλλη εκδοχη (πιο λογικη, λιγοτερο απολυτη και δηθεν) που λεει οτι αυτοι που φτιαχνουν τις ταινιες ειναι οι ηλιθιοι και οχι οι θεατες. Εγω προσωπικα, οσακις μη ηλθιος (φυσικα) βαζω και λιγο νερο στο κρασι μου. Βεβαια ακομα και οι μαλακιες εχουν ενα οριο γιατι οταν φτανουμε σε ταινιες του στυλ 2012, ναι, μιλαμε για μεγιστη ηλιθιοτητα. Ξαναλεω, δεν θελω να προσβαλλω κανεναν ετσι αν ενοιωσε καποιος προσβεβλημενος απο αυτα που ειπα σε αυτην την παραγραφο, δεν φταιω εγω, υπαρχει κατι που λεγεται κριτικη σκεψη και καποιοι την εχουν λιγη και καποιοι αλλοι να τους ζεχειλιζει απο την μυτη. Δεν θα σχολιάσω τα υπόλοιπα. Μόνο τα περί ηλιθίων που φτιάχνουν τέτοιες ταινίες. Μόνο ηλίθιοι δεν μπορεί να είναι από τη στιγμή που θα τσεπώσουν μερικά μύρια δολάρια από την όποια δημιουργία τους, κακή ή καλή, άτεχνη ή έντεχνη.
ScarletK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Η πρώτη ταινία που είδα 3d, πολύ το ευχαριστήθηκα.Αρχίσανε και τα "αααα" με το που ξεκίνησε και θυμήθηκα το πλανητάριο στο γυμνάσιο.Όποιος έχει τα λεφτά για το 3d, είναι must. ps.Με έπιασε λίγο πονοκέφαλος γιατί το είδα από τη δεύτερη γραμμή αλλά δε γ@μείς.
fearwhatnow Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Πραγματι η ταινια ειναι παρα πολυ καλη (και το λεει καποιος που γενικα απεχθανεται τα blockbusters).Μου αρεσε και η αλληγορια στο ολο σεναριο εστω και αν ειναι απλοικη αλλα τουλαχιστον υπαρχει και δινει αλλο υφος στην ταινια.Θα προτιμουσα βεβαια ενα πιο "ανεξαρτητο" τελος αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα.
doctor444 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 στο cosmopolis sto μαρουσι το εχει δει κανεις 3D...μονο εκει εχει εισητηρια σημερα τα αλλα ολα ειχαν μονο πρωτες σειρες.....να παω να το δω εκει ή δεν αξιζει η αιθουσα???απαντηστε τωρα παιδες επειδη η προβολη ειναι στις 23,30...να ξερω thanks
THEMACHINE Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Σε ποια σειρά είναι καλύτερα να καθίσεις? Σκέφτομαι να την δω στην V-max.
fearwhatnow Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Σε ποια σειρά είναι καλύτερα να καθίσεις? Σκέφτομαι να την δω στην V-max. 4η-5η σειρα ειναι καλα και οσο πιο κεντρικα μπορεις.
THEMACHINE Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 4η-5η σειρα ειναι καλα και οσο πιο κεντρικα μπορεις. Δηλαδή όσο πιο κοντά τόσο καλύτερα? Δεν ισχύει το μέση και πίσω για ταινία 3d?
antonl Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 VMax το δα στο κέντρο, σειρά L και φάνηκε μια χαρά. Γενικά έχω ακούσει να λένε πως λίγο πιο μπροστά απ τη μέση είναι καλά (ίσως εξαρτάται κι απ την αίθουσα). Λόγω του μειωμένου πλάτους της ταινίας, δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα να κάτσεις πιο μπροστά.
sheik Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια μια ερωτηση: Βλεπω στο site των village cosmos στη Θεσσαλονικη οτι η ταινια παιζεται σε 3D σε ΔΥΟ αιθουσες, μια κανονικη και μια VMAX. Ποια η διαφορα στην ποιοτητα? Επισης, εαν ταινια 3D σου βγαινει στο 12ευρω, τοτε ταινια 3D στη VMAX ποσο θα βγει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.