jacknut Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Παντως πιστευω και ειμαι βεβαιος, οτι με το Αβαταρ θα συμβει κατι αναλογο οπως και με τον Αρχοντα ,ισως οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο. Απο τη στιγμη που ο Καμερον θα βγαλει αλλες δυο ταινιες, πιστευω οτι θα τσεπωσει ενα οσκαρα ταινιας η σκηνοθεσιας για καποια απο αυτες τις δυο. Θα μιλαμε για μια τριλοιγα η οποια πιθανως να φτασει τα 10 δις δολαρια σε εισπραξεις, ασυλληπτα πραγματα! Παντως ηδη το Αβαταρ 2 ειναι απο τωρα η αμεσως επομενη πιο πολυαναμενομενη ταινια ever, οπως και το Αβαταρ 3 θα γινει αμεσως μετα πιο πολυαναμενομενη ταινια. Περιμενω να δω τι θα φανταστει να φτιαξει ο Καμερον στις επομενες δυο ταινιες και ποια θα ειναι η φιλοσοφοφια τους.
status Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Παντως πιστευω και ειμαι βεβαιος, οτι με το Αβαταρ θα συμβει κατι αναλογο οπως και με τον Αρχοντα ,ισως οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο.Απο τη στιγμη που ο Καμερον θα βγαλει αλλες δυο ταινιες, πιστευω οτι θα τσεπωσει ενα οσκαρα ταινιας η σκηνοθεσιας για καποια απο αυτες τις δυο. Θα μιλαμε για μια τριλοιγα η οποια πιθανως να φτασει τα 10 δις δολαρια σε εισπραξεις, ασυλληπτα πραγματα! Παντως ηδη το Αβαταρ 2 ειναι απο τωρα η αμεσως επομενη πιο πολυαναμενομενη ταινια ever, οπως και το Αβαταρ 3 θα γινει αμεσως μετα πιο πολυαναμενομενη ταινια. Περιμενω να δω τι θα φανταστει να φτιαξει ο Καμερον στις επομενες δυο ταινιες και ποια θα ειναι η φιλοσοφοφια τους. Σπικ φορ γιουρσελφ
Francisco Goya Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Το ερώτημα είναι αν θα είναι καλές ταινίες τα επόμενα μέρη της τριλογίας ... Η καινοτομία θα έχει εκλείψει και θα πρέπει να ποντάρουν περισσότερο στο σενάριο. Τα τελευταία χρόνια τα sequel είναι τις περισσότερες φορές απογοητευτικά!
Members gsarig Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Κι εγώ πάντως αν κρίνω από την δική μου συμπεριφορά ως θεατής, δεν πιστεύω πως οι επόμενες 3D ταινίες θα κάνουν τόσο πάταγο. Εντάξει, ένα πολύ μεγάλο μέρος του κοινού πήγε για να δει πώς είναι το 3D. Κάποιοι σίγουρα θα ξαναπάνε μόνο και μόνο γι' αυτό το λόγο, αλλά ένα άλλο μέρος του κοινού πιστεύω πως τώρα που του έφυγε η περιέργεια θα επιστρέψει στις παλιές του συνήθειες. Επαναλαμβάνω, το λέω αυτό κρίνοντας μόνο από τον εαυτό μου, που αν δεν υπήρχε το 3D δεν θα είχα πάει σινεμά να δω την ταινία, ενώ από την άλλη, τώρα που μου έφυγε η περιέργεια δεν θα πάω "καρφωτός" στην επόμενη 3D ταινία μόνο και μόνο γιατί είναι 3D.
KilliK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Σωστα. Το Αβαταρ 2 ειναι η κρισιμη ταινια για το αν θα θεμελιωθει το συμπαν του Καμερον,ως μια καινουργια κινηματογραφικη μυθολογια.Οπως ειχε πει και ο Λουκας πολυ σωστα,αν το ESB δεν ειχε αναλογη επιτυχια οπως το Νew Ηοpe,το SW universe δεν θα ειχε φτασει ποτε το σημερινο pop culture status. Ο Καμερον ειναι τελειομανης και παντα προσπαθει να ξεπερασει τον εαυτο του,και εχει αποδειξει οτι τα σηκουελς του ειναι καλυτερα απο τα οριτζιναλ.Fanbase για το Αβαταρ υπαρχει και ειναι τεραστιο,την τεχνολογια την εχει ετοιμη πλεον,το introduction στον κοσμο της Πανδωρα το εχει κανει,λογικα θα φτιαξει μια πολυ καλη και πολυ επιτυχημενη ταινια. Οσο αφορα τα μελλοντικα Οσκαρς,πραγματι μπορει να συμβει το ιδιο σκηνικο οπως με το LOTR,το οποιο κακα τα ψεματα το ROTK δεν αξιζε τα οσκαρ σκηνοθεσιας/ταινιας,χαριστικα τα πηρε.Αλλα το προβλημα με το Αβαταρ ειναι οτι ειναι scifi ταινια (sci fantasy για την ακριβεια),απολυτα αντι-ιμπεριαλιστικη και απειλη για τα μελη της Ακαδημιας και τις ειδικοτητες τους.
Lucifer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Το ROTK δεν άξιζε όσκαρ σεναρίου. Μεταφορά JRRT δεν άξιζε όσκαρ σεναρίου.
KilliK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 ωπα σκηνοθεσιας/ταινιας ηθελα να πω.αν και για το σεναριο,μεταξυ μας,εκανε καλη δουλεια αλλα το εκανε και αρκετα εμπορικο το αριστουργημα του Τολκιεν. α και επειδη σωστα το ειπες. Ειναι δυνατον να μην μπει καν υποψηφιο στην κατηγορια σεναριου το Watchmen; Σεναριακη μεταφορα του αριστουργηματος του Μουρ,και αγνοηθηκε τελειως;
KilliK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 οχι δεν σε καταλαβα. μου εκανες μια ερωτηση και σου ζητησα μια διευκρινιση.δεν μου απαντησες. δεν πειραζει.ο επομενος.
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 killiK, είναι και το Avatar αριστούργημα; Πλακα κανεις!!!
konnak Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 lol, είδες όμως; Πριν δυο μήνες θα ρώταγε "από ποια άποψη"; Τον βραχυκύκλωσα.
KilliK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 γιατι ομως δεν δινεις την διευκρινηση που σου ζητησα,για να τεσταρεις αν με εχεις βραχυκυκλωσει; ντρεπεσαι; η φοβασαι; i am game,you?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.