KilliK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 :lol::lol: Αvatar - Game Changer [ame] [/ame]
million_voices Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 ρε συ kilik λ7 να επαιρνες για την προωθηση της δεν θα εκανες ετσι τοσος κοσμος που την βλεπει και λεει οτι δεν ειναι τπτ παραπανω απο ενα pop corn movie για χαζοχαρουμενα αμερικλανακια δεν σε κανει να σκεφτεις διαφορα?
Sugizo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 σταματήστε μωρέ τα bump με αυτήν τι λαλακια, όχι άλλο κάρβουνο.
KilliK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 οσος κοσμος που την βλεπει και λεει οτι δεν ειναι τπτ παραπανω απο ενα pop corn movie για χαζοχαρουμενα αμερικλανακια δεν σε κανει να σκεφτεις διαφορα? και ειμαι σιγουρος οτι αυτη η δηλωση βασιζεται σε επισημα στατιστικα στοιχεια.
million_voices Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 ναι σωστα το "σκεφτεις" ηταν ακυρο
Kasrith Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Το post number σου και το e-pennis σου θα ανέβουν, είναι γεγονός. Το ότι σε έχουν πάρει στην πλάκα όλοι εδώ μέσα και το ότι δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς, πάλι είναι γεγονός (εδώ σου λένε να μην χαλάσεις άλλα threads, σκέψου το ) Nuff said... Μπορειτε να στατματησετε την κουβεντα εφοσον δεν εχετε να πειτε κατι πανω στην ταινια?
KilliK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 για οποιον θελει να μαθει περισσοτερες πληροφοριες για το πλουσιο συμπαν του Αβαταρ,μεσω ενος διαδραστικου tour: The Colonel's Tour of Duty http://www.surrealaward.com/avatar/plotvdescriptionsrollcall01.shtml Virtual Tour of Pandora http://www.surrealaward.com/avatar/plotvdescriptionscreatures.shtml
status Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 για οποιον θελει να μαθει περισσοτερες πληροφοριες για το πλουσιο συμπαν του Αβαταρ,μεσω ενος διαδραστικου tour: Virtual Tour of Pandora Fixed! (Ελληνικά:Ρ)
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Fixed! :lol::lol::lol::lol:
KilliK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 επειδη μου διαφευγει το νοημα της φωτογραφιας,παρακαλω μια εξηγηση θα ηταν ευπροσδεκτη.
KilliK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 με ενα Μοντ,να δεις πως θα ξεκολησουν. Αλλα ειμαι περιεργος να δω τι σημαινει η φωτο.Οπου ειναι μπλε η Αμερικη μενουν Ναβι;
status Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 με ενα Μοντ,να δεις πως θα ξεκολησουν.Αλλα ειμαι περιεργος να δω τι σημαινει η φωτο.Οπου ειναι μπλε η Αμερικη μενουν Ναβι; Δες την Ποκαχόντας της Ντίσνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.