antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Ακριβώς. Ξέχασα να τα πετάξω στο κουτί που χαν στην έξοδο (δε στα ζητάει κανείς - αίθουσα VMax) και τα πέταξα σπίτι.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Και να τα πάρεις, τι ακριβώς θα τα κάνεις?? Ειναι μυστικο.
Wintermute23 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ας κάνω κι εγώ την κριτική μου. Τεχνικά η ταινία είναι αρτιότατη.Όσο 3D πρέπει ώστε να μην κουράζει και όχι υπερεκμετάλλευση του εφε,δηλαδή συνεχώς αντικείμενα να έρχονται προς το θεατή.Η διάρκειά της μου φάνηκε λογική.Δεν κούρασε και δεν ένοιωσα ότι υπήρχε σημείο που θα μπορούσε να κοπεί κάτι. Κατ'εμέ αξίζει να τη δει κάποιος στη 3D εκδοχή για την εμπειρία όπως είπε και ένα άλλο παιδί. Κατα τ' άλλα υπήρχαν τρία θέματα που με ξενέρωσαν απίστευτα: 1)Η αναφορά στη Βενεζουέλα στο βιογραφικό του ήρωα...Πως τα καταφέρνουν οι Αμερικάνοι και χώνουν την προπαγάνδα τους παντού..... 2)Δεν ξέρω αν ένοιωσα μόνο εγώ πως υπήρχαν αναφορές για τις βιοπραγίες προς τις "έγχρωμες" φυλές.Αν είναι εσκεμμένο θα προτιμούσα τα λεφτά που έδωσαν για την ταινία,να τα έδιναν σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη και όχι να μας πουλάνε ξαφνικά συναίσθημα. 3)Λόγω της διαφήμισης ήταν γεμάτο 15χρονα.Αν είχε σκοπό ο Cameron να εισάγει τους όποιους προβληματισμούς για κοινωνικά-περιβαλλοντολογικά ζητήματα,απορώ αν έπιασαν το νόημα παραπάνω άτομα από όσους θα το έκαναν όυτως η άλλως. Κλείνοντας,θα επαναλάβω αγνοώντας τα προσωπικά κολλήματα που ανέφερα πως συνολικά είναι αρκετά καλή ταινία και αξίζει να τη δει κανείς στο κινηματογράφο.
polakis21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Την είδα κι εγώ σε 3D! ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΣΙΝΕΜΑ EVER!!!! Δεν παίζεται ο Cameron!!!! Τίποτα άλλο. Καληνύχτα σας...
empire21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Αυτές τις μέρες θα πάω κι εγώ να το δώ.Απλά επειδή από τις κριτικές περιμένω να ζήσω την απόλυτη 3d εμπειρία θέλω να κάνω κράτηση θέσεων ώστε να είμαι στο κέντρο. Από ότι είδα στο site των village γίνεται online αγορά αλλά μόνο με πιστωτική(που δεν έχω).Κανένας άλλος τρόπος υπάρχει;
GReddyRx7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Πώς το σκέφτηκες αυτό μωρέ; Ούτε καν το πρόσεξα. Είμαι ιδιότροπος! Τώρα που το θυμήθηκα και στην σκηνή που ανάβει τον πυρσό για να διώξει εκείνα σαν λύκους που είναι, η κίνηση της φωτιάς μου φάνηκε κάπως...Ψεύτικη να το πώ? Αφύσικη τελείος ρε παιδί μου!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Αυτές τις μέρες θα πάω κι εγώ να το δώ.Απλά επειδή από τις κριτικές περιμένω να ζήσω την απόλυτη 3d εμπειρία θέλω να κάνω κράτηση θέσεων ώστε να είμαι στο κέντρο.Από ότι είδα στο site των village γίνεται online αγορά αλλά μόνο με πιστωτική(που δεν έχω).Κανένας άλλος τρόπος υπάρχει; Να πας απο εκει απο το πρωι. Δεν ξερω αν γινεται και απο προηγουμενες μερες στο Village (που λογικα θα γινεται, αρα στο φεος σου πας οποτε θες) αλλα ακομα θυμαμαι που ετρεχα πρωινιατικα στο Αθηναιων και στο Γαλαξια για να κλεισω και για τα τρια Λοτρο 10-15 εισητηρια, ολοκληρη ταξη.
empire21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Να πας απο εκει απο το πρωι. Δεν ξερω αν γινεται και απο προηγουμενες μερες στο Village (που λογικα θα γινεται, αρα στο φεος σου πας οποτε θες) αλλα ακομα θυμαμαι που ετρεχα πρωινιατικα στο Αθηναιων και στο Γαλαξια για να κλεισω και για τα τρια Λοτρο 10-15 εισητηρια, ολοκληρη ταξη. Αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω γι'αυτό ψάχνω τρόπο για κράτηση θέσεων.
Kasrith Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Nice, βλεπω ενθουσιαστηκανε αυτοι που το ειδανε (Δεν διαβασα ολα τα posts, μη τυχον δω κανα spoiler κατα λαθος.) Αυριο θα παω να το δω και γω, αντε να δουμε..
BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω γι'αυτό ψάχνω τρόπο για κράτηση θέσεων. Αυτο που θελεις να αποφυγεις ειναι να πας εκει μια ωρα, δυο το πολυ, πριν και να βρεις σε κανενα μουφα σημειο η και να μην βρεις καθολου. Πιστωτικη οπως ειπες δεν εχεις. Αρα?
empire21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο που θελεις να αποφυγεις ειναι να πας εκει μια ωρα, δυο το πολυ, πριν και να βρεις σε κανενα μουφα σημειο η και να μην βρεις καθολου. Πιστωτικη οπως ειπες δεν εχεις. Αρα? Οκ φίλε ρώτησα αν υπάρχει άλλος τρόπος.Μάλλον μόνο με πιστωτική γίνεται άρα θα πάω με τον παλιό κλασικό τρόπο.
nick451 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Την ειδα 3D σε αιθουσα V-MAX απο προτελευταια θεση χωρις κανενα προβλημα . Ειναι η πρωτη ταινια που ειδα σε 3D και θα την ξαναβλεπα ανετα.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ισχύει η προσφορά 2forone και για την V-MAX αίθουσα; Πόσο έχει το εισητήριο στην V-Max;
antonl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 [...]Πόσο έχει το εισητήριο στην V-Max; Μέσω internet 12€. Αν το αγοράσεις από κει, ίσως 1€ λιγότερο.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ. Μόλις είδα από την online κράτηση ότι δεν ισχύει η προσφορά 2σε1 για την V-MAX αίθουσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.