Προς το περιεχόμενο

TELIKA APO POY MPORW NA PARAGEILW EKTOS ELLADOS ??

Palm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

BRE PAIDIA PEITE PEITE MOU XEKA8ARA APO POU MPORW NA PARAGEILW MESW NET EKTOS ELLADAS ?????DWSTE SIGOYRES URL POU NA STELNOUN PRAGMATA STHN ELLADA!!!!EXEI KANEIS SAS PARAGEILEI APO MAGAZIA EKTOS ELLADOS ????

Δημοσ.

Τελωνείο δεν υπάρχει εφόσον μιλάμε για μικρά δέματα(δεν γνωρίζω για μεγάλα αντικείμενα).Ενας φίλος μου αγόρασε κάτι βιντεοκασσέτες(δεν υπήρχαν στην Ευρώπη)από Αμερική,πλήρωσε με πιστωτική και το δέμα του ήρθε με ΕΛΤΑ(υπήρχε και Courier αλλά με μεγαλύτερο κόστος)σε μια εβδομάδα........Απίστευτο αλλά το είδα

Δημοσ.

Στο τελωνείο συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα με μικρά δέματα (μέχρι 2 κιλά και όχι πολύ ογκώδη) αλλά και δέματα με περιεχόμενο μικρής αξίας. Όταν παραγγέλνεις από ΗΠΑ πάντα αναγράφεται επάνω στο δέμα η αξία του περιεχομένου και νομίζω ότι αν αυτή είναι μέχρι 150 δεν περνάει από έλεγχο (είχα ρωτήσει σε ταχυδρομείο πριν 2-3 χρόνια και νομίζω μου είχαν πει 50000δρχ). Πάντως αν τύχει και ανοιχτεί το δέμα την πάτησες. Εγώ είχα παραλάβει δεκάδες δέματα με DVD χωρίς πρόβλημα αλλά μιά φορά που έτυχε και άνοιξαν ένα, με ξέσκισαν. Πλήρωσα περίπου το 50% της αξίας των DVD σε δασμούς, τέλη, φόρους, ΦΠΑ, χαρτόσημα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Μέχρι και τα ταχυδρομικά είχαν φορολογήσει.

Δημοσ.

ENTAXEI BRE PAIDIA APO AMERIKH MPOREI NA YPARXEI PROBLHMA ME TELWNEIO.....TOTE AS DOYME APO EYRWPH....APO EYRWPH LOIPON STELNOYN STHN ELLADA ?????EXEI PARALABEI KANEIS APO XWRES THS EYRWPHS????KAI POIOES EINAI OI DIEY8YNSEIS APO MAGAZIA POY NA STELNOUN PRAGMATA STHN ELLADA ???????????????

Δημοσ.

BRE PAIDIA AFHSTE TA FILARAKIA ...AS GRAPSEI KAPOIOS EDW POU O IDIOS NA EXEI PARAGEILEI APO EYRWPH KAI APO POU ???KAI NA TOY EXOYN ER8EI TA PRAGMATA...KAI NA TA EXEI PARALAVEI O IDIOS... GIA NA EIMASTE SIGOUROI OTI APO KAPOU APO THN EYRWPH STELNOUN STHN ELLADA ...........

Δημοσ.

NAI ALLA EKEI GRAFOUN .....DIEY8YNSEIS ...POLY FTHNA ALLA DE XEROUN AN TA FERNOUN STHN ELLADA....GIA PES MOU POU DINOUN URL KAI NA LENE ..NAI EEXW PARAGEILEI KAI MOU TA ESTEILAN STHN ELLADA...POY8ENA !!!!!..GIAYTO XANAEKANA TO POST ...111

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...