Προς το περιεχόμενο

HP Pavillon dv5-1160 / dv6-1160

stefangi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ενδιαφερομαι να αγορασω ή το HP Pavillon dv5-1160 ή το dv6-1160 τα οποια διαφερουν μονο στην οθονη. Εχουν πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα δισταζω λιγο γιατι μου ειπαν οτι τα Pavillon γενικα ειναι προβληματικα. Ειναι αληθεια; Εσεις τι γνωμη έχετε;

Δημοσ.

Καλησπερα.Εγω την προηγουμενη εβδομαδα αγορασα το HP Pavilion dv5 1250 και δεν εχω παρατηρισει καποιο προβλημα μεχρι τωρα.

Στη θεση σου θα επερνα μαλλον dv5 1160 μονο και μονο επειδη εχει πανω GPU 9600GT

Δημοσ.
Εχω διαβασει για υψηλες θερμοκρασιες, ισχυει;

Έχω μοντέλο με προβληματική κάρτα γραφικών (8600gs) το οποίο δόξα το θεό δεν μου έχει ανεβάσει θερμοκρασίες... έχω δοκιμάσει και τη καινούργια σειρά με τον turion της amd. Σε πληροφορώ σε σχέση με κάποια μοντέλα satellite και vaio που τα είχαμε δίπλα δίπλα είναι απίστευτα πιο κρύο μηχάνημα μετά από αρκετές ώρες λειτουργίας. Αν πάλι φοβάσαι λόγω καλοκαιριού τη θερμοκρασία του φορητού σου μπορείς να αγοράσεις μια βάση για φορητούς.

Δημοσ.

δες κατι σε DELL, εχω hp pavilion το dv6541, αλλα μολις αγορασα το DELL studio 1537, αμεσα ξεχασα το hp, και το εβαλα στις αγγελιες για πωληση, αμα θες ριξε μια ματια στις αγγελιες με θεμα: πωλουνται τα παρακατω, κι αμα ενδιαφερεσαι καλεσε στα τηλεφωνα που αναφερονται

Δημοσ.

εχω το dv5-1160 εδω και κανενα διμηνο και πραγματικα ειναι εκτος απο πολυ γρηγορο, και απροβληματιστο.

σε σχεση με το dv6-1160 θα σου προτεινα το dv5.

πιο καλη καρτα (με διαφορα), πιο καλος επεξεργαστης, ελαφρυτερο και μικροτερο........

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις.

Επειδη με προβληματισαν αυτα που ειχα διαβασει εψαξα και καποια αλλα μοντελα (με σειρα προτεραιοτητας)

1. Acer TravelMate 5730G (944G32BN)

2. Acer TravelMate 5730G(844G25MN),

3. Acer TravelMate 6593G (934G25Mn) το οποιο δεν υπαρχει στην Ελλαδα

4. Acer TravelMate 6592G (934G25Mn)

Εχει καποιο απο αυτα κανεις; Τι γνωμη εχετε;

Δημοσ.
Ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις.

Επειδη με προβληματισαν αυτα που ειχα διαβασει εψαξα και καποια αλλα μοντελα (με σειρα προτεραιοτητας)

1. Acer TravelMate 5730G (944G32BN)

2. Acer TravelMate 5730G(844G25MN),

3. Acer TravelMate 6593G (934G25Mn) το οποιο δεν υπαρχει στην Ελλαδα

4. Acer TravelMate 6592G (934G25Mn)

Εχει καποιο απο αυτα κανεις; Τι γνωμη εχετε;

μακρυά...!!!!

Δημοσ.
Στη θεση σου θα επερνα μαλλον dv5 1160 μονο και μονο επειδη εχει πανω GPU 9600GT

Δες αυτο η οθονη τη προβλημα εχει [ame=

]http://www.youtube.com/watch?v=yKiBC20XFig[/ame]
Δημοσ.
Γιατι το λες αυτο;

Η acer(ε) ειναι μια χαρα αν εξερεσεις οτι σε περιπτοση που εχει βλαβη ξεχνας οτι εχεις λαπτοπ, καθηστερουν υπερβολικα πολυ στο service 1 μηνα τουλαχιστο.

Κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλα τα αcer(e) ιδικα τα καινουρια αυτονομια 4 ωρες.

Δες αυτο η οθονη τη προβλημα εχει

Η οθονη τρεμοπεζει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...