mike^^ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Γεια σε ολους.Εχω το εξης προβλημα.Πως μπορω να διαχειριζομαι ορισμενα αρχεια(word,excel,access) με 2 απομακρυσμενους υπολογιστες.Εχω βρει κατι tutorials για vpn, για home servers αλλα επειδη ειμαι ψιλοασχετος ειπα να ρωτησω και εδω.Ποιος ειναι ο πιο απλος τροπος να γινει αυτο?
Bspus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Τι απαιτησεις εχεις ακριβως? Υπαρχει ενας υπολογιστης που εχει καποια office αρχεια. Θελεις προσβαση σε αυτα απο οπουδηποτε? Θελεις ενας αλλος συγκεκριμενος υπολογιστης να μπορει να τα ανοιξει σαν να ειναι τοπικα αρχεια, η εστω στο ιδιο τοπικο δικτυο? Αυτο ειναι πιο δυσκολο και μαλλον απαιτει vpn Το πιο απλο (αλλα και λιγοτερο κομψο) που μπορω να σκεφτω ειναι FTP server. Τα εχεις ολα σε ενα folder ενος υπολογιστη. Κανεις αυτον FTP server και διαμοιραζεις το folder. Μπαινεις μετα εκει απο οπουδηποτε με FTP client, δινεις username/password και κατεβαζεις τα αρχεια. Κανεις τις αλλαγες που θελεις και τα ξαναανεβαζεις στο server Ισως ακομα πιο ευκολο ειναι να βρεις δωρεαν δικτυακο χωρο στο web και να τα ανεβασεις εκει για προσβαση απο παντου (μεσω κωδικου φυσικα). Υπαρχουν αρκετοι τετοιοι παροχεις δωρεαν υπηρεσιων, οπως http://www.freewebspace.net/free/Free-file-hosting
mike^^ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Θελω ενας συγκεκριμενος υπολογιστης να μπορει να τα ανοιξει.Μαλλον θα κανω αυτο με το ftp
mike^^ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Επίσης υπάρχουν και τα google docs Aυτο το σκεφτηκα πρωτο-πρωτο αλλα αποτι ειδα εχει οριο στο μεγεθος του αρχειου οποτε δεν με βολευει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.