Προς το περιεχόμενο

adsense-adwords

kalaznikov13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εφτιαξα προσφατα ενα blog και θελω να βαλω διαφημισεις adwords της google.αλλα εχω μια απορια.λεει η google οτι δεν πληρωνεις τιποτα και απο την αλλη σου λεει οτι πρεπει να ορισεις ενα daily budget(συνηθως στα 5 δολαρια τη μερα).δηλαδη εγω πρεπει να πληρωνω καποια δολαρια/ευρώ τη μερα για να μπορω να εχω διαφημισεις?δεν καταλαβαινω την ολη διαδικασια.ας εξηγησει καποιος που ξερει

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις οδηγιες.εγω απλά θελω να πειραματιστω για αρχη βαζοντας adsense στο blog μου.Δηλαδή ρε παιδιά δεν πληρώνεις τιποτα για adsense?

Δημοσ.

αν έχεις πολλούς επισκέπτες .. να βάλεις ! αν δεν έχεις .. δώσε εκεί λίγο σημασία ! Το θέμα είναι να πάρεις όχι να πληρώσεις !

Δημοσ.
Θέλεις να βάλεις διαφημίσεις τρίτων στο blog σου ή θες να διαφημίσεις το blog σου?

εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να βγάλω λεφτά(έστω και ψύχουλα) μέσα απο το adsense.θέλω να πειραματιστώ για αρχή.αλλα το θεμα ειναι να μην πληρώσω τίποτα.αυτό ρωτάω

Δημοσ.

Για να βάλεις adsense δεν πληρώνεις τίποτα, απλά κάνεις μια 'αίτηση' στη google πρώτα. Γενικά πάντως αν δεν έχεις παραπάνω από 500 επισκέψεις την ημέρα μη περιμένεις κάποιο αξιόλογο ποσό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...