Προς το περιεχόμενο

Τα φώτα σας για το Acer Aspire ONE 751

alxndrs.nkl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Acer notebook δεν είχα ποτέ. Άκουγα συνέχεια ότι είναι χαμηλής ποιότητας. Τα τελευταία δύο χρόνια ακούω ότι έχουν βελτιωθεί. Βλέπω εδώ το Acer Aspire One 751 και να σας πω την αλήθεια ψήνομαι... στα 399 με 11,6 οθόνη μια χαρά θα μου κάτσει.

Μόνο μου πρόβλημα ότι δεν ξέρω τι παίζει σε γενικές γραμμές με την ποιότητα των Acer...

Δημοσ.

σημερα το βγαλανε,μεχρι χτες υπηρχε,για το acer που λες καποιος ειχε γραψει οτι ο επεξεργαστης που φοραει ειναι πιο αργος και απο τον θανατο:-D

Δημοσ.

σωστο,οποτε διαλεγεις τι σε ενδιαφερει απο τα 2,αν δεν σε ενδιαφερει η ταχυτητα τοτε ειναι καλη επιλογη

Δημοσ.

Πέρασα μια βόλτα από το μεγάλο κατάστημα των Multirama στον Πειραιά για να το δω από κοντά και δεν με χάλασε και καθόλου. Δεν το πήρα τελικά θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ λίγο ακόμα lol.... ας πάμε διακοπές πρώτα και βλέπουμε τι παίζει με την επιστροφή...

Άσχετο αλλά έχετε κατέβει καθόλου στο Multirama του Πειραιά;

Συμπέρασμα 1ο

Έχει απίστευτη ποικιλία από notebooks. Ακόμα και αν δεν αγοράσεις από εκεί σίγουρα αξίζει να περάσεις για να δεις από κοντά αυτό που ψάχνεις... οι τύποι πρέπει να έχουν καμιά 60αριά laptops να χαζέψεις...

Συμπέρασμα 2ο

Τα netbooks πρέπει να πουλάνε σαν τρελά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...