Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για αναβάθμιση...

Waldo_Vrs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα σύστημα με

Asus 8800ultra

Quad Core 2.4

Asus P5K

Με σκοπό πως τα κομμάτια που θα βγάλω θα τα φορτώσω σε άλλον υπολογιστή για απλή χρήση...

Μιας και το απαιτεί και η δουλειά μου και επειδή το αποφάσισα και εγώ λέω να το αναβαθμίσω...

Στόχος μου είναι να τρέχει άψογα εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας και βίντεο αλλά μιας και το έχω βασικό στο σπίτι το χρησιμοποιώ και για internet και περιστασιακά ΜΟΝΟ games...οπότε δεν μπορώ να πώ πως κοιτάω κάτι συγκεκριμένο αλλά γενικά κάτι δυνατό...

Πρώτο μέλημα που με απασχολεί είναι να αγοράσω άλλη μια ultra και να τις βάλω συστοιχία SLI...

(θα κοιτάξω να βρώ βασικά, μιας και βλέπω πως "πέρασε ο καιρός τους"):-(

Σκέφτομαι να περάσω έναν ταχύτερο επεξεργαστή Quad Core 3.0 ή να βάλω i7 3.06 ?

Σε αυτό δεν έχω καταλήξει και θα ήθελα βοήθεια...

Επίσεις απο μητρική σκεφτόμουν κάπια της EVGA ή MSI..αν και εξαρτάτε απο τον πιον επεξεργαστή θα επιλέξω κοιτάω γενικά...:rolleyes:

- EVGA NFORCE 790I ULTRA SLI

- MSI ECLIPSE PLUS

- EVGA SLI Classified V

+ σε όλα αυτά θα πρέπει να ταιριάζει στη μητρική να μπαίνει το SLI και μια κάρτα ήχου που έχω PCI...

Απο μνήμες RAM μιας και θα περάσω στις DDR3 έβλεπα για τις Corsair Dominator GT

Στο τέλος τροφοδοτικό επιλέγω ένα της Thermaltake 1500W

Και στο τέλος λέω να περάσω μια υδρόψυξη σε 1 ή 2 μέρη μιας και δεν έχω ούτε A/C στο σπίτι και ήδη το μηχάνημα που έχω χτυπάει κόκκινο...

Δυστυχώς στις υδροψήξοις δεν έχω πάσα ιδέα...

Σας ευχαριστώ ειληκρινά για το χρόνο σας και τη βοήθεια...γιατί περιμένω γνώμες και προτάσεις και τι είναι καλύτερο...:-)

Δημοσ.

Αν θες πες μας ενα budget ,επισης ποια κοματια χρειαζεσαι και γαι τη χρηση προοριζεται ο υπολογιστης γιατι απο ολο αυτο το κατεβατο δεν εβγαλα και πολυ νοημα:-)

Δημοσ.

Δεν έχω κάπιο standar budget...απλά κοιτάω να στήσω κάτι δυνατό...

Η χρήση πάει για 3D Animation ΑΛΛΑ όπως είπα θα το χρησιμοποιώ και για internet και 1-2 games που ασχολούμε...

Όσον αφορά τους επεξεργαστές ωραίες οι συγκρίσεις καταλαβαίνω αλλά έχω μπερδευτεί μιας και πριν 1-2 μέρες έβλεπα κάτι συγκρίσεις σε ένα site με τον Quad και i7 και σε γενικές γραμμές έβγαζε ότι είναι πολύ καλύτερος και ότι πρέπει για επεξεργασία εικόνας και βίντεο που το θέλω εγώ...

Και με τη μνήμη οκ το έπιασα...ευχαριστώ

Οπότε ακόμα αναρωτιέμαι...:rolleyes:

Δημοσ.

Ναι αλλά πότε βγαίνουν τελικά στην αγορά αυτοί...πότε θα τον δώ δηλαδή παράδειγμα στο E-shop να τον αγοράσω?...δεν γίνετε να περιμένω άλλο 6μηνο...

Και επιπλέον με τις μητρικές τι γίνετε τώρα το socket θα αλλάξει?...

Δημοσ.

Intel - Χριστούγεννα ( θα είναι λογικά πιο δυνατή πλατφόρμα ) .

Am3 ( AMD ) - 2012 ( για όσους είναι να πάρουν τώρα PC ) .

Δημοσ.

Εμ αυτό είναι...δεν γίνετε να περιμένω κιάλο μέχρι το νέο έτος...

Πόσο πιο γρήγορη πλέον γίνετε η νέα πλατφόρμα?..

Δημοσ.

Ένα μικρο "Ηint" από εμένα...

Η EVGA Classified είναι E-ATX μητρική (Extended ATX) Για αυτό πρόσεξε αν το κουτί σου υποστηρίζει αυτή την μητρική

Δημοσ.
Να μην αναρωτιέσαι τίποτα. Λίγη υπομονή για την νέα πλατφόρμα της Intel.

ναι ρε συ, αλλα μολις βγει στην αγορα θα ειναι πανακριβη...

Δημοσ.

Ποιο ακριβή από Socket 1366 αποκλείεται. Και δεν χρειάζεται να είναι κανείς πυρηνικός επιστήμονας για να το καταλάβει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...