Προς το περιεχόμενο

Hack Gmail

Daemontool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι κάποιος μπήκε μέσα στο gmail μου. Πήρα ένα μήνυμα στην εναλλακτική διεύθυνση που έχω δώσει, το οποίο μου ζητά να κάνω reset τον κωδικό μου.

Μετά από έρευνα είδα αυτό

http://www.thetechherald.com/article.php/200929/4086/Possible-link-to-Twitter-hack-–-GMail-vulnerable-to-password-cracking

Τι λέτε ;;

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι καποιος μπηκε στο gmail σου.Νομιζω οτι καποιος προσπαθησε να μπει στο gmail και δε τα καταφερε.Επειδη εβαλε πολλες φορες λαθος τον κωδικο σου ζηταει ( το gmail ) να το κανεις reset.

Δημοσ.

Αν κοιτάξεις χαμηλά στη σελίδα λέει αυτό εδώ:

>Last account activity: 1 hour ago on this computer.   Details

Πάτα το Details για να σου βγάλει περισσότερες πληροφορίες περί των τελευταιών login.

Το ότι πήρες το mail περί reset, μπορεί να σημαίνει απλά ότι κάποιος προσπάθησε να μπει, δεν τα κατάφερε, και αποφάσισε να κάνει reset στον κωδικό σου.

Δημοσ.

"The ISecAuditors advisory points out that by using the “Check for mail using POP3” feature in GMail, an attacker can launch automated cracking attempts, which will bypass Google’s defenses, including CATPCHA protections, IP locking, account locking, and detection of “of concurrent access to the account from different geo-located IP addresses added to the number of these accesses."

Λαμβάνεις τα mail μέσω pop? Πιθανόν δεν είναι κάτι αλλά κακού άλλαξε κωδικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...