Lobo1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Χαιρεται. Ειμαι τελειως νεος στον κοσμο των Linux, και συγκεκριμενα στην εκδοση των Ubuntu 9.04. Ετσι εχω μια μεγαλη απορια, με το πως κανω install (στη συγκεκριμενη περιπτωση το totem), μιας και το αρχειο που κατεβασα, δεν εχει κανενα .exe! Αρχιζω περιπου να παιρνω μια ιδεα, για τα Linux, αλλα το τερματικο δεν κανει τπτ οταν παταω τις εντολες make κτλ. Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Χαιρεται.Ειμαι τελειως νεος στον κοσμο των Linux, και συγκεκριμενα στην εκδοση των Ubuntu 9.04. Ετσι εχω μια μεγαλη απορια, με το πως κανω install (στη συγκεκριμενη περιπτωση το totem), μιας και το αρχειο που κατεβασα, δεν εχει κανενα .exe! Αρχιζω περιπου να παιρνω μια ιδεα, για τα Linux, αλλα το τερματικο δεν κανει τπτ οταν παταω τις εντολες make κτλ. Ευχαριστω εκ των προτερων τα exe στα linux δεν υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Επισης δεν χρειαζεται να κανεις compile απο source (configure, make, make install). Ανοιξε τον package manager, απο GUI (Applications -> Add/Remove αν θυμαμαι καλα) ´η απο τερματικο (apt-get install XYZ) και εγκατεστησε τα προγραμματα που επιθυμεις. ΥΓ. Το totem δεν ειναι pre-installed στο GNOME του Ubuntu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lobo1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 ΥΓ. Το totem δεν ειναι pre-installed στο GNOME του Ubuntu? . Τωρα θα σε γελασω και δεν το θελω. Ετσι πως εψαξα λιγο, δεν το ειδα. Παντως να σαι καλα, για την απαντηση σου. ΥΓ: Το τοτεμ, χρειαζεται για την εμφανιση subs σε avi. Σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Το totem ειναι ο "μαμα" media player του gnome και θα τον βρεις σαν "Movie Player" μεσα στο υπομενου "Sound & Video". Για την αυτοματη εμφανιση υποτιτλων σε αρχεια βιντεο χρειαζεσαι και το καταλληλο "plugin" και την αναλογη επιλογη στα μενου του totem ενεργη. Και τα δυο λογικα ειναι ηδη ετοιμα. Τελος, αποψη μου ειναι να βαλεις καποιον πιο σοβαρο media player οπως ειναι ο mplayer (αυτος του medibuntu + ενα καλο frontend) ή ο vlc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Χαιρεται.Ειμαι τελειως νεος στον κοσμο των Linux, και συγκεκριμενα στην εκδοση των Ubuntu 9.04. Ετσι εχω μια μεγαλη απορια, με το πως κανω install (στη συγκεκριμενη περιπτωση το totem), μιας και το αρχειο που κατεβασα, δεν εχει κανενα .exe! Ευχαριστω εκ των προτερων εδω οδηγιες για Synaptic http://www.it.uom.gr/teaching/linux/ubuntu-install/ubuntu-install.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ants_1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Κατέβασε vlc. Και δες εδώ -> http://e-pcmag.gr/forum/44620. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 sudo apt-get install vlc και καθάρισες μια και καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 sudo apt-get install gnome-mplayer και καθάρισες μια και καλή. fix'd Το μήνυμα που έχω εισάγει είναι μικρό. Με παρακαλούν να μεγαλώσω το μήνυμα μου ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lobo1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Ευχαριστω πολυ παιδια για ολες τις προτασεις σας.. @sergyma ο οδηγος σου φαινεται φοβερος.Θενκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.