Προς το περιεχόμενο

Διατάραξη κοινής ησυχίας

clevercitizen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μονο που οι γειτονες δεν θα κερδισουν τιποτα αμα χτιστει η οικοδομη νωριτερα ή γενικοτερα αλλα μονο θα χασουν ,ενω ο εργολαβος...

επιπλεον οταν στην μεση μπαινουν οι ρητρες κ τα φραγκα δεν υπαρχει περιπτωση να συζηταγε σαν ανθρωπος...ξερει οτι θα παει στα δικαστηριο για 1000ε κ στα @@ του,το μονο που δεν θα θελε ηταν αυτοφωρο γι αυτο κ κρυβοταν...

απο τα λιγα που ξερω, ειναι οτι αυγουστο σταματανε οι περισσοτερες οικοδομες λογο ζεστης κ διακοπων που θελουν να κανουν οι εργολαβοι:P

Και καθόλου διακοπές να μην κάνει ο εργολάβος (επειδή βλέπω ότι στοχοποιούμε το επάγγελμα, εγώ δεν είμαι παρεμπιπτόντως) δεν τον χαλάει καθόλου αν υπάρχει δουλειά. Τον Αύγουστο κλείνουν για λίγο οι εταιρείες μπετόν, οι μάντρες υλικών κλπ, έκλειναν (το τμήμα αδειών τουλάχιστον) και τώρα απλά υπολειτουργούν οι πολεοδομίες και το σημαντικότερο, φεύγουν οι Αλβανοί για τα χωριά τους. Λίγο δύσκολο να δουλέψει μόνος του. Η υπόθεση "γείτονες", τέλος, είναι μια πονεμένη ιστορία, ας μην την πιάσουμε τώρα...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν παίζει αυτό.

25 ώρες για 300 μέτρα οικοδομή??

Ένα δεκάωρο το πολύ!! Και αυτό, αν καθυστερούν οι βαρέλες από την εταιρία διανομής του σκυροδέματος και δεν έρχονται γρήγορα.

Όλη την οικοδομή θα έριχνε τόσες ώρες (και τους 4 ορόφους)..

Δημοσ.
Ρε παιδιά δεν παίζει αυτό.

25 ώρες για 300 μέτρα οικοδομή??

Ένα δεκάωρο το πολύ!! Και αυτό, αν καθυστερούν οι βαρέλες από την εταιρία διανομής του σκυροδέματος και δεν έρχονται γρήγορα.

Όλη την οικοδομή θα έριχνε τόσες ώρες (και τους 4 ορόφους)..

Μου αρέσει που ασχολείστε για την υπόθεση ενός μαλάκα ελληνάρα που αποφάσισε να ρίξει τσιμέντα μεταμεσονύκτια κ περιμένετε να βγάλετε και άκρη.Δεν υπάρχει λογική σε αυτά τελείωσε.

Μου άρεσε πάντως η δικαιολογία της αστυνομίας."Δε μπορούν να σταματήσουν" Ας μην άρχιζαν τότε.Να κόψουν το λαιμό τους.Αν είναι για να σκοτώσουν τίποτα δεκαπεντάχρονους μια χαρά τα καταφέρνουν.Α κ να κόβουν και κλήσεις σε ερημικές περιοχές κ ποτέ μα ποτε εκεί που υπάρχουν 100 παρκαρισμένα ΠΑΝΩ στα πεζοδρόμια.

Πάρε τον αυτόφορο τον κ. Εργολάβο-ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ να δούμε αν θα τολμήσει να ξαναρίξει μπετά τέτοιες ώρες.

Δημοσ.

Αν η αστυνομία ήθελε να κάνει τη δουλειά της θα την έκανε. Για να μην την κάνει, δε θέλει πολύ σκέψη αν έπεσε κανένα λαδάκι. Ολόκληρος μηχανικός είναι, έχει μπόλικες ελιές και ζουμερές.

Δημοσ.

Ρε παιδιά πραγματικά δέν ξέρετε σε τί κράτος ζείτε... και μου μιλάτε τώρα για τον τεχνικό τομέα της Ελλάδας.. δηλαδή απο τα πλέον σκοτεινά σημεία της.. :lol: :lol: :lol:

Άν είχατε ιδέα το τί υπάρχει μέσα στις δημόσιες υπηρεσίες, φορείς του κράτους κτλ κτλ θα κάνατε εμετό και θα φεύγατε απο αυτό το κράτος... και μου αρέσει που όλοι αναρωτιούνται γιατι καταντήσαμε Χαρτούμ.. :lol: :lol::shock:

Παρεπιπτόντως πάρτε κανα ζευγάρι ωτοασπίδες απο το φαρμακείο να σας βρίσκονται για την επόμενη φορά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...