clevercitizen Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Ακριβώς δίπλα από την πολυκατοικία μου αυτή την ώρα ρίχνουν μπετά σε μιά οικοδομή. Κατέβηκα και ρώτησα τον υπεύθυνο και μου είπε με υφάκι "έχω άδεια απ την αστυνομία". Του λέω θα το δούμε αυτό όταν έρθει η αστυνομία. Μετά απο 10 λεπτά έρχεται, λένε ό,τι είναι να πουν και φεύγει η αστυνομία. Με παίρνει τηλ η αστυνομία κ μου λέει ρίχνουν την πλάκα και θα χαλάσει αν σταματήσουν τώρα. Μου είπε επίσης ότι έγινε μήνυση για διατάραξη κοινής ησυχίας . Ερωτήσεις: Πόσο μλκς μπορεί να είνα κάποιος που τέτοια ώρα ρίχνει πλάκα??? Η μήνυση έγινε αυταπάγγελτα ή θα τρέχουν κ μένα στα δικαστήρια? Σε μισή ώρα πάντως ξαναπαίρνω την αστυνομία...
foufoutios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Αφου ριχνουν την πλακα τα παιδια και θα χαλασει, μη τους διακοπτεις και εσυ.. Μπανανια και με τον νομο... Οσο για τη μηνυση, αν εκανες επωνυμη καταγγελια το πιθανοτερο ειναι να σε καλεσουν στο δικαστηριο. Οσο για το ποσο μλκς ειναι αδυνατω να σου απαντησω, ουτε ο ιδιος ξερει (προτεινω να τον κατουρησεις απο το μπαλκονι παντως)
yin yang Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Και τι εκανε ολη την υπολοιπη μερα και δεν εριχνε την πλακα, κενταγε? Εγω παντως θα εβγαινα και θα τουλεγα την λεξη-κλειδι μου γι'αυτην την περιοδο: 'Ψοφα!' Ε μα πια ολοι οι ηλιθιοι...
VitamineQ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 ??? το ακούσαμε και αυτό... πάρε τηλ τους γείτονες και πηγαίνετε και σπάστε τους τα μούτρα (αν πας μόνος σου θα σε τραβάνε σε αστυνομίες ενώ με όλους τους γείτονες λίγο δύσκολο)
skabbia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Εφόσον έκανεσ επώνημη καταγγελία και εσύ πέρα από αυτόν που έκανε τη μυνηση μπορει να σε καλέσουν στο δικαστήριο(είσαι και σύ μαρτυρας του γεγονοτος)Παντως τέτοια ώρα χαλαρά σηκώνει μυνηση και καταγγελία....ο άθλιος!!!!
clevercitizen Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 ??? το ακούσαμε και αυτό... πάρε τηλ τους γείτονες και πηγαίνετε και σπάστε τους τα μούτρα (αν πας μόνος σου θα σε τραβάνε σε αστυνομίες ενώ με όλους τους γείτονες λίγο δύσκολο) Αυτό πάλι που το πας? οι γείτονες απαθέστατοι! Κανείς δεν έχει βγεί έξω να κάνει κάτι.... Τι να πω... Ελλαδιστάν. Άν και μυρίζομαι ότι πρέπει να παίζει παρανομία για να χτίζουν τέτοια ώρα. Η δικαιολογία "δεν μπορούμε να σταματήσουμε γιατί θα χαλάσει η πλάκα" στέκει???? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:20 ---------- Ξαναπήρα την αστυνομία και μου είπαν ότι από τις 4 τα ξημερώματα ρίχνουν την πλάκα και ότι θα τελειώσουν αύριο το μεσημέρι στην καλύτερη. Η μήνυση έχει γίνει αυταπάγγελτα και ίσως με καλέσουν για κατάθεση. Αυτά μόνο.
kage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 τι σοι πλακα ειναι αυτη κ την στρωνουν ολη μερα,εμπορικο κεντρο?
clevercitizen Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Πάντως εγώ δεν μπορω να κοιμηθώ. Κάπου διάβασα ότι η διατάραξη κοινής ησυχίας θεωρείται πταίσμα και το max πρόστιμο που μπορεί να φάει είναι 500 ευρώ. Τόσο κοστολογείται ο ύπνος μου??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:55 ---------- τι σοι πλακα ειναι αυτη κ την στρωνουν ολη μερα,εμπορικο κεντρο? 4όροφη πολυκατοικία 300 τετρααγωνικών ο κάθε όροφος...
kage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 λεγοντας πλακα εννοεις τα θεμελια? ριχνουν μπετο στα θεμελια?καλουπωνουν κ πετανε μπετο? παντως τετοιες ωρες ριχναν παλιοτερα σε παρανομα σε ανατολικη αττικη... αν κανεις search θα βρεις ενα τοπικ για διαταραξη κοινης ησυχιας...
Sadman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 λεγοντας πλακα εννοεις τα θεμελια?ριχνουν μπετο στα θεμελια?καλουπωνουν κ πετανε μπετο? παντως τετοιες ωρες ριχναν παλιοτερα σε παρανομα σε ανατολικη αττικη... αν κανεις search θα βρεις ενα τοπικ για διαταραξη κοινης ησυχιας... Γενικά πλάκα λέμε την οροφή ενός κτίσματος(αυτό που το βλέπει μόνο ο ουρανός,και δεν έχει κάτι άλλο από πάνω του) Αν όντως ασχολούνται με τν πλάκα,δεν μπορούν να σταματίσουν,αλλά είναι ζώα που το κάνουν τέτοια ώρα(ξες τι υγρασία θακρατήσει αυτό το πράγμα εκεί)???:o
clevercitizen Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Γενικά πλάκα λέμε την οροφή ενός κτίσματος(αυτό που το βλέπει μόνο ο ουρανός,και δεν έχει κάτι άλλο από πάνω του) Αν όντως ασχολούνται με τν πλάκα,δεν μπορούν να σταματίσουν,αλλά είναι ζώα που το κάνουν τέτοια ώρα(ξες τι υγρασία θακρατήσει αυτό το πράγμα εκεί)???:o Θεμέλια ρίχνουν.
Kanapes-5 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Ακριβώς δίπλα από την πολυκατοικία μου αυτή την ώρα ρίχνουν μπετά σε μιά οικοδομή.Κατέβηκα και ρώτησα τον υπεύθυνο και μου είπε με υφάκι "έχω άδεια απ την αστυνομία". Του λέω θα το δούμε αυτό όταν έρθει η αστυνομία. Μετά απο 10 λεπτά έρχεται, λένε ό,τι είναι να πουν και φεύγει η αστυνομία. Με παίρνει τηλ η αστυνομία κ μου λέει ρίχνουν την πλάκα και θα χαλάσει αν σταματήσουν τώρα. Μου είπε επίσης ότι έγινε μήνυση για διατάραξη κοινής ησυχίας . :-(:-(:-(:-( Κουραγιο φιλε, στην Ελλαδα ζεις οπου ολα επιτρεπονται και οι νομοι δεν τηρουνται στις περισσοτερες των περιπτωσεων(το περιεργο ειναι οταν βλεπεις να τηρουνται). Κουραγιο λοιπον, δεν υπαρχει καλυτερη συμβουλη.
Sadman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Θεμέλια ρίχνουν. my bad τότε(με μπέρδεψες λέγοντςα πλάκα)... Για τα θεμέλια δεν δικαιολογούνται....
kirileman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Επειδή έχω γεννηθεί σε αυτή τη δουλειά και έχω δει πολλά, έχει τύχει πολλές φορές να γίνεται η σκυροδέτηση αργά το μεσημέρι. Τις περισσότερες φορές δεν είναι επιλογή του εργολάβου. Κλείνεις ραντεβού με την εταιρεία μπετόν στις 12 γιατί δεν μπορεί πιο πριν και σου ρχεται η πρέσα στις 2. Αναπόφευκτα θα ενοχλήσεις τους γείτονες γιατί αποκλείεται να τελειώσεις στις 2.30. Συνήθως ζητούμε την κατανόηση των γειτόνων, άλλωστε οι περισσότεροι έχουν φτιάξει και αυτοί σπίτι και έχουν με τη σειρά τους "ενοχλήσει" τους περίοικους ουκ ολίγες φορές. Μπορείς φυσικά να είσαι προκλητικός σε όποια πλευρά και αν ανήκεις. Μπορείς να είσαι εργολάβος και να μη σέβεσαι τίποτα, μπορείς να είσαι γείτονας και να κάνεις χόμπυ σου την καταγγελία, σε αστυνομία, σε πολεοδομίες, στο δήμο ακόμα και για την εσοχή του κάδου, όπου μπορείς. Γιατί; Γιατί έτσι αποκτά νόημα η θλιβερή ζωή σου. Δυστυχώς συμβαίνουν καθημερινά. Οι δυο λέξεις κλειδιά ΚΑΙ εδώ είναι οι εξής: Σεβασμός και κατανόηση, ακόμα και όταν κάποιες φορές κατ' ανάγκη παραβαίνουμε νόμους και κανονισμούς. Στην σκυροδέτηση πλάκας, πάντως, δεν σταματάμε με καμία δύναμη. Στα θεμέλια ευκολότερα. Συμβουλή, πριν την όποια καταγγελία, συζητήστε σαν άνθρωποι. edit: Βραδιάτικα ρίχνανε μπετόν;....
foufoutios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Καλη η κατανοηση, αλλα οχι στις 2 τα ξημερωματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.