Προς το περιεχόμενο

Στρεσάρισμα Κάρτας Γραφικών

badboy29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας γνωστός μου έχει βρει μια κάρτα γραφικών μεταχείρα, θέλει να την στρεσάρει για να δει άμα βγάζει κάποιο πρόβλημα. Του πρότεινα να της κάνει loops (όλο τα test) στο 3dmark06 όπως επίσης stability test με το Furmark (xtreme burning mode)

Μου προτείνετε τίποτα άλλο??

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Ένας γνωστός μου έχει βρει μια κάρτα γραφικών μεταχείρα, θέλει να την στρεσάρει για να δει άμα βγάζει κάποιο πρόβλημα. Του πρότεινα να της κάνει loops (όλο τα test) στο 3dmark06 όπως επίσης stability test με το Furmark (xtreme burning mode)

Μου προτείνετε τίποτα άλλο??

Ευχαριστώ

Υπαρχει και το OCCT αλλα μια χαρα θα ειναι με το Furmark.

Δημοσ.
μα φυσικά με atitool, scan for artifacts...

#1 δείγμα τα artifacts οτι η καρτα δεν ειναι σόι

Αναλογα την καρτα θελει δοκιμασει,εχει ποοοολυ καιρο να βγει εκδοση του atitool και δεν υποστιριζει τις τελευτεες καρτες:-)

Δημοσ.

Το παιδι έχει βρει μια GTX280 θα πάει με το τροφοδοτικό του (CM520), και θέλει να την τεστάρει όσο γίνεται προτού την πάρει.

Να υποθέσω να περιμένει τα παρακάτω σε περίπτωση προβλήματος?

3mark06 - Artifacts

atitool - Artifacts

Furmark - Θα ανέβει η θερμοκρασεία και ίσως σβήσει?

Ότι άλλη συμβουλή ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

Δεν ειναι αναγκη να χρησιμοποιησεις 50 προγραμμα,με ενα απο ολα αυτα να το κοιταξεις και ειναι οκ, αλλωστε καρτα περνει οχι σπιτι :P

Δημοσ.
Το παιδι έχει βρει μια GTX280 θα πάει με το τροφοδοτικό του (CM520), και θέλει να την τεστάρει όσο γίνεται προτού την πάρει.

Να υποθέσω να περιμένει τα παρακάτω σε περίπτωση προβλήματος?

3mark06 - Artifacts

atitool - Artifacts

Furmark - Θα ανέβει η θερμοκρασεία και ίσως σβήσει?

Ότι άλλη συμβουλή ευπρόσδεκτη

Αν ανέβει η θερμοκρασία και σβήσει τότε δεν παίρνει την κάρτα.

Δημοσ.

Καλά δεν λέω κάρτα παίρνει αλλα μάλλον δεν θα έχει εγγύηση

Γιάυτο να το ελένξει προτού πάει ταμείο

Δημοσ.
Αναλογα την καρτα θελει δοκιμασει,εχει ποοοολυ καιρο να βγει εκδοση του atitool και δεν υποστιριζει τις τελευτεες καρτες:-)

Ποιες δεν υποστηρίζει;

Τουλάχιστον το artifacts test σε εμένα δουλεύει...

Δημοσ.

2-4 ώρες στο Power Supply Test του OCCT 3 και ειδικά στην 64bit έκδοση του. Όλα τα υπόλοιπα tests είναι της πλάκας με εξαίρεση ένα ολοκληρωμένο Primality run στο Prime95 64bit, ΕΤΑ: ~30 ημέρες και όποιος αντέξει ας το βάλει στην υπογραφή του.

Δημοσ.
Ποιες δεν υποστηρίζει;

Τουλάχιστον το artifacts test σε εμένα δουλεύει...

Απο την στιγμη που εχει να βγει καινουργια εκδοση πανω απο χρονο,και οταν το βαζεις δεν σου βγαζει ουτε χρονισμους ουτε καμια οποιαδηποτε πληροφορια για την καρτα σου,ειμαι επιφυλακτικος στον αν το scan του artifact του ειναι αξιοπιστο:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...