chris2060 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 παιδια τι γινεται οταν καποιος βαζει το ονομα του στην φωτογραφια που εγω εχω ανεβασει στο flickr (free acount) και την παρουσιαζει ετσι σαν δικια του?? :mad: αυτο το Licence που και καλα προσφερει το flickr τι ειναι τελικα? τι μπορω να κανω??? ειχα βαλει το ονομα μου κατω απο την φωτογραφια και με καποιο edit προγραμμα το εσβησε βαζοντας την υπογραφη του....
Αδμιν Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Με ποια αδεια τα εδωσες; Το default ειναι All rights reserved αρα οποιαδηποτε μη εξουσιοδοτημενη χρηση ειναι παρανομη και μπορεις να ζητησεις το "κατεβασμα" της απο το site που εμφανιζεται. Αν εδωσες με αδεια Creative Commons, παραβιαζεται τουλιαχιστον η απαιτηση του Attribution και ισως και τα NoDerivs, ShareAlike αν εχεις επιλεξει καποια παραλλαγη της αδειας που τα περιεχει. Αυτα απο εμενα. Για νομικες λεπτομεριες, στον Paredwse.
chris2060 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Εχμ το default εχω all rights reserved. Φυσικα τους ζητησα να το κατεβασουν και περιμενω τωρα. Το θεμα ειναι αν ΔΕΝ το κατεβασουν τοτε τι γινεται? Που εισαι βρε paredwse??? thanks αδμιν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.