NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Λοιπον εχω ενα mazda 2 μαυρο τριθυρο. Καιρο τωρα σκεφτομαι να του σκασω κανα σχεδιακι αλλα ειμαι παρα πολυ αναποφασιστος.. Το σιγουρο ειναι οτι θελω κατι μικρο και διακριτικο στο πλαι (μαλλον στο μερος προς τα πισω (καταλαβατε?)) . Περιμενω τις ιδεες σας και τα σχολια σας! Α φοβαμαι και μηπως το βαρεθω και παει τζαμπα.
panos2171 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Παιξε κανα NFS Underground η δες κανενα Fast n Furious,σιγουρα θα παρεις πολλες ιδεες.
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Παιξε κανα NFS Underground η δες κανενα Fast n Furious,σιγουρα θα παρεις πολλες ιδεες. μα δεν θελω τα υπερβολικα tribal και τισ καγκουροφωτιες κατι νεοτεριστικο ζητησα μικρο και διακριτικο στο πλαι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:42 ---------- ε προκαλει λιγο
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 δε πειραζει βαλτο να γελασουμε οταν θα το σπασουνε ομως και θα το πηγαινω συνεργεια θα κυνηγαω εσενα
million_voices Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 γραψε πισω και χαμηλα Killing Is My Business... and Business Is Good 2αρι και εγω,μαματο αυτοκινητακι
NickPlusPlus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 γραψε πισω και χαμηλα Killing Is My Business... and Business Is Good 2αρι και εγω,μαματο αυτοκινητακι εσυ του χεις σκασει τιποτα?
million_voices Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 εσυ του χεις σκασει τιποτα? οχι αλλα θα γουσταρα κανα aggressive anticomformistic λιτο αυτοκολλητακι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:59 ---------- λοιπον τι θα ελεγες για κατι τετοιο αλα jet plane στην πορτα σου λιγο ποιο κατω απο την μεση?
Chris_85 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Πολυ μουφα οι προτασεις μεχρι τωρα κατα τη γνωμη μου...και γενικα νομιζς δυσκολα θα βρεις κατι π να ταιριαζει και να μη φαινεται κιτς..
NickPlusPlus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 οχι αλλα θα γουσταρα κανα aggressive anticomformistic λιτο αυτοκολλητακι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:59 ---------- λοιπον τι θα ελεγες για κατι τετοιο αλα jet plane στην πορτα σου λιγο ποιο κατω απο την μεση? ειναι λιγο χαζοεξυπνο εγω σχεδιο θελω οχι λογοπαιγνια η λεξεις ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:05 ---------- Πολυ μουφα οι προτασεις μεχρι τωρα κατα τη γνωμη μου...και γενικα νομιζς δυσκολα θα βρεις κατι π να ταιριαζει και να μη φαινεται κιτς.. ισχυει
million_voices Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 καλα δεν νομιζω να πιστεψει κανεις οτι το 2αρακι ειναι jet plane πλακα εχει,τεσπα οπως νομιζεις
Merdock Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Εγώ αν έκανα paintjob θα έκανα κάτι παρόμοιο με τα παρακάτω αλλά δε ξέρω εσύ κατά πόσο είσαι καμένος με anime/manga/Ιαπωνία. http://en.wikipedia.org/wiki/Itasha http://images.google.gr/images?hl=el&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla:el:official&hs=fi4&q=itasha%20cars&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.