lionheart75 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια. Βάζω τη sim στο καινούργιο μου i-phone 3g αλλά δεν μου την αναγνωρίζει και γράφει στην οθόνη "insert a valid sim with no pin lock to activate iphone"!!! Η κάρτα είναι παλιά δε λέω, απο το 2002 αν θυμάμαι καλά, αλλα δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα σε άλλα τηλέφωνα (π.χ και σε ένα omnia που έχω) ούτε έχει κανένα τσάκισμα ή βρωμιά. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας διότι το αγόρασα με τόση λαχτάρα σήμερα και δεν μπορώ να το λειτουργήσω με τιποτα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c-peris Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Πολύ απλά βάλε το PIN και ενεργοποίησε το με το iTunes. Δεν έχει πρόβλημα η sim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Πως θα το κάνω αυτό? είμαι εντελώς ασχετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Πως θα το κάνω αυτό? είμαι εντελώς ασχετος. Κατ' αρχάς, πρέπει να κατεβάσεις το itunes, είναι δωρεάν, και να το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου. Μόλις γίνει η εγκατάσταση λοιπόν, θα συνδέσεις το iphone με τον υπολογιστή, και το itunes θα κάνει (σχεδόν) όλη τη δουλειά, οπότε, να είσαι απο δίπλα, ν' ακολουθήσεις τις οδηγίες. Με γειές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Κατ' αρχάς, πρέπει να κατεβάσεις το itunes, είναι δωρεάν, και να το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου. Μόλις γίνει η εγκατάσταση λοιπόν, θα συνδέσεις το iphone με τον υπολογιστή, και το itunes θα κάνει (σχεδόν) όλη τη δουλειά, οπότε, να είσαι απο δίπλα, ν' ακολουθήσεις τις οδηγίες. Με γειές! Αρχισαμε και δινουμε και συμβουλες?:-)Nice! Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια.Βάζω τη sim στο καινούργιο μου i-phone 3g αλλά δεν μου την αναγνωρίζει και γράφει στην οθόνη "insert a valid sim with no pin lock to activate iphone"!!! Αν δεν πιασουν αυτα που λεει η Estelle,ξεκινα με ξεκλειδωμα και jailbreak.Απο που το πηρες το 3g?Απο Ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους. Όλα είναι μια χαρά. Ναι απο ελλάδα το πήρα. Ευχαριστω και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Gi0, μα ΠΩΣ περίμενα τέτοια απάντηση! Ήμουν σίγουρη! Ξέρεις τί είναι να κρατάς στα χέρια σου ένα iphone, να έχεις βάλει τη sim σου μέσα, να σου βγάζει ΜΑΤΙ το τι πρέπει να κάνεις, κι εσύ ν' αναρωτιέσαι ''μα γιατί μου δείχνει το itunes και το usb καλέ και δεν ανοίγει???? Το κοιτούσα ίσα με 5 ώρες! Στο τέλος με υπνώτισε, και μ' έστειλε στον imac.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Πάντως, θα την πω την κακία μου, μου φαίνεται περίεργο πως υπάρχουν παιδιά που αγοράζουν iPhone και δεν ξέρουν ότι θα το ενεργοποιήσουν με το iTunes.... Σημαίνει ότι το αγόρασαν λόγω μόδας και όχι λόγω πάθους με το συγκεκριμένο αντικείμενο.... Δεν έχουν σπαταλήσει πριν την αγορά ούτε 1 λεπτό να δουν τι είναι αυτό το iPhone και πως δουλεύει.... Εγώ, από τους λίγους με απόδειξη Vodafone 22 Αυγ. 2008, πρώτη μέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα, 10:50 το πρωί, ήξερα από 1 μήνα πριν το αγοράσω, τι θα κάνω και πως θα το κάνω...... Και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος.... Πολλοί εδώ μέσα, είχαν αφιερώσει ώρες μελέτης στα ξένα fora και με το που το παρέλαβαν στα χέρια τους, πήγαιναν με κλειστά μάτια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gilardino Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Πάντως, θα την πω την κακία μου, μου φαίνεται περίεργο πως υπάρχουν παιδιά που αγοράζουν iPhone και δεν ξέρουν ότι θα το ενεργοποιήσουν με το iTunes.... Σημαίνει ότι το αγόρασαν λόγω μόδας και όχι λόγω πάθους με το συγκεκριμένο αντικείμενο.... Δεν έχουν σπαταλήσει πριν την αγορά ούτε 1 λεπτό να δουν τι είναι αυτό το iPhone και πως δουλεύει.... Εγώ, από τους λίγους με απόδειξη Vodafone 22 Αυγ. 2008, πρώτη μέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα, 10:50 το πρωί, ήξερα από 1 μήνα πριν το αγοράσω, τι θα κάνω και πως θα το κάνω...... Και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος.... Πολλοί εδώ μέσα, είχαν αφιερώσει ώρες μελέτης στα ξένα fora και με το που το παρέλαβαν στα χέρια τους, πήγαιναν με κλειστά μάτια... συγκινηθηκα...τι αλλο θ ακουσω τη τρελα μου....ενα κινητο ειναι ρε φιλε,ηρεμησε λιγο...δηλαδη αν μαθει μετα την αγορα το πως λειτουργει πειραζει;σιγα να μη το κρεμασουμε κιολας το παιδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Πάντως, θα την πω την κακία μου, μου φαίνεται περίεργο πως υπάρχουν παιδιά που αγοράζουν iPhone και δεν ξέρουν ότι θα το ενεργοποιήσουν με το iTunes.... Σημαίνει ότι το αγόρασαν λόγω μόδας και όχι λόγω πάθους με το συγκεκριμένο αντικείμενο.... Δεν έχουν σπαταλήσει πριν την αγορά ούτε 1 λεπτό να δουν τι είναι αυτό το iPhone και πως δουλεύει.... Εγώ, από τους λίγους με απόδειξη Vodafone 22 Αυγ. 2008, πρώτη μέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα, 10:50 το πρωί, ήξερα από 1 μήνα πριν το αγοράσω, τι θα κάνω και πως θα το κάνω...... Και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος.... Πολλοί εδώ μέσα, είχαν αφιερώσει ώρες μελέτης στα ξένα fora και με το που το παρέλαβαν στα χέρια τους, πήγαιναν με κλειστά μάτια... Τώρα με προσέβαλες, και θα δώσω το iphone, να πάρω ένα μηχάνημα για φραππέ. Έχει ένα βασικό κουμπί, ελπίζω όταν το βάλω στη πρίζα, να μη μου ζητήσει να το συνδέσω με τη κουζίνα για κανένα update.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 συγκινηθηκα...τι αλλο θ ακουσω τη τρελα μου....ενα κινητο ειναι ρε φιλε,ηρεμησε λιγο...δηλαδη αν μαθει μετα την αγορα το πως λειτουργει πειραζει;σιγα να μη το κρεμασουμε κιολας το παιδι... Μην ανησυχείς... Την άλλη φορά θα σου κρατάω χαρτομάντηλα Αν εσύ είσαι συνηθισμένος να αγοράζεις πράγματα χωρίς να το ψάξεις.... Και μετά βέβαια ακολουθεί η γκρίνια ότι έχει κάμερα χαμηλής ποιότητας, δεν στέλνει mms, δεν τραβάει βίντεο κτλ..... Τώρα με προσέβαλες, και θα δώσω το iphone, να πάρω ένα μηχάνημα για φραππέ.Έχει ένα βασικό κουμπί, ελπίζω όταν το βάλω στη πρίζα, να μη μου ζητήσει να το συνδέσω με τη κουζίνα για κανένα update.. Εύκολα προσβάλεσαι.... Πάντως με τον φραπέ πας στα σίγουρα και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gilardino Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 καλα αμα συνεχισεις να λες τετοια θα παω ν αγορασω κανα τονο χαρτομαντηλα..... εσυ δηλαδη αφοτου πηρες το iphone δεν ειχες καμια απορια σχετικα με τη λειτουργια του;τα ξερες ολα πριν τ αγορασεις;και σιγα το παθος...κινητο αγοραζει ο ανθρωπος γιατι να παθιαστει δηλαδη;για τον χαβαλε του το παιρνει...εξαλλου δεν ειμαστε ολοι ειδικοι να κατσουμε να ψαχνουμε κανα μηνα πριν πως λειτουργει μια συσκευη...αλλα τωρα τι περιμενω να μου πεις και συ....οταν βγεις απ τον μηλοκοσμο σου τα ξαναλεμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Σωστά. Βγές απ' το μηλόκοσμό σου. Η τουλάχιστον, άνοιξε κανένα παράθυρο.. Πέραν όλων, δεν θεωρώ κακό το να μη γνωρίζεις ποιό θα είναι το πρώτο βήμα που θα κάνεις, μιας και όταν το πήρα εγώ, ΔΕΝ το πήρα για το design, ΟΥΤΕ για μόστρα, μιας και για μένα εξυπηρετεί σκοπούς περισσότερο υπολογιστή, και μετά συσκευής τηλεφώνου. Αλλα περι ορέξεως.. Μηλόπιτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Εκτός θέματος και οι δύο.... Ποιος μίλησε για μηλόκοσμο;;;;; Κάτσε να κλείσω το παράθυρο γιατί κάνει ρεύμα και πούντιασα!!!!! Εδώ μιλάμε πριν αγοράσεις μια συσκευή να πληροφορείσαι για τα χαρακτηριστικά της και να δεις αν ταιριάζει στις ανάγκες σου.... Όποια μάρκα κι αν είναι.... Υπάρχουν αυτοί που κάνουν αγορές προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους και αυτοί που αγοράζουν στην τύχη ή με βάση την μόδα..... Και μου αρέσει η μηλόπιτα!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Εκτός θέματος και οι δύο.... Ποιος μίλησε για μηλόκοσμο;;;;; Κάτσε να κλείσω το παράθυρο γιατί κάνει ρεύμα και πούντιασα!!!!! Εδώ μιλάμε πριν αγοράσεις μια συσκευή να πληροφορείσαι για τα χαρακτηριστικά της και να δεις αν ταιριάζει στις ανάγκες σου.... Όποια μάρκα κι αν είναι.... Υπάρχουν αυτοί που κάνουν αγορές προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους και αυτοί που αγοράζουν στην τύχη ή με βάση την μόδα..... Και μου αρέσει η μηλόπιτα!!!!!!!! ΕΕΕΕΕ, όχι και εκτός θέματος!! Και άλλο τα χαρακτηριστικά, και άλλο το να γνωρίζεις γτ το καταραμένο μου κουνάει το usb στην οθόνη και μου κράζει το itune ''connect me μαρηηηηη''. Και με το μπαρδόν, αλλα εγώ είμαι παλιά και τρελή φαν της μηλόπιτας. :-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.