Προς το περιεχόμενο

σκισμενα χαρτονομισματα...

iLiaC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες μου σκιστικαν 2 χαρονομισματα των 50ευρω καθως τα εβγαλα βιαστικα απο ενα λαστιχακι που τα βαζω...:mad: !!!το ενα σκιστικε στα 2 και το αλλο θελει πολυ λιγο γ να σκιστει κ αυτο στα 2...που μπορω να τ αλαξω????στην εθνικη τραπεζα μπορω????

Δημοσ.
χθες μου σκιστικαν 2 χαρονομισματα των 50ευρω καθως τα εβγαλα βιαστικα απο ενα λαστιχακι που τα βαζω...:mad: !!!το ενα σκιστικε στα 2 και το αλλο θελει πολυ λιγο γ να σκιστει κ αυτο στα 2...που μπορω να τ αλαξω????στην εθνικη τραπεζα μπορω????

Τα κολλας με ζελοτειπ πας σε ενα βενζιναδικο πληρωνεις με αυτα και τελειωσε η υποθεση. Αν δε τα παρει ο πρωτος, θα τα παρει ο επομενος, δοκιμασμενο πολλακις.

Φυσικα δεν ειναι σωστο, αλλα πολυ φοβαμαι οτι αν αρχισεις να το ψαχνεις με τραπεζες μπορει να παιδευτεις και στο τελος να μη βγαλεις ουτε ακρη.

Δημοσ.

Στρουθοκαμηλισμός.

Ναι, αν έχεις όλα τα κομμάτια μπορείς να πας στην εθνική τράπεζα και να σου το αντικαταστήσουν.

Δημοσ.

Στην εθνικη θα πας και δεν θα εχεις κανενα προβλημα απλα θα δουνε αν ειναι γνησια (δεν παιζει δηλαδη να σου πουνε κατι) και θα σου δωσουνε νεα. Μιλαω απο προσωπικη εμπειρια ειναι τελειως απλο.

Δημοσ.
Στρουθοκαμηλισμός.

καθωσπρεπισμος και υπερανω. Συνηθες φαινομενο στα φορουμ, σπανιο in real. Κατα τ'αλλα και μονος ειπα οτι δεν ειναι σωστο, δε χρειαζομουν την δικη σου αποψη-χαρακτηρισμο.

Καλη συνεχεια :)

Δημοσ.

Κάνε όπως είπε η Μidi, δεν είναι όλοι τόσο σχολαστικοί ώστε να προσέχουν αν είναι σκισμένο, αν έχει γίνει πατσαβούρι. Και αυτός που θα το πάρει με την πρώτη ευκαιρία θα το πασάρει σε κάποιον άλλο. Ως ταμίας συνήθως δεν τα έπαιρνα για να μην έχω μπλεξίματα με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, οι περισσότεροι τα δέχονται πάντως.

Χαζή απορία ακολουθεί ( ...είναι οι ανταύγειες που κάνουν τη ζημιά:X) :

Αν π.χ. εγώ κατέθετα ένα τέτοιο χαρτονόμισμα μέσω ΑΤΜ π.χ. για να πληρώσω ένα λογαριασμό θα το έπαιρνε το μηχάνημα; Ρωτάω για τα ΑΤΜ που βάζεις ένα ένα τα χαρτονομίσματα και όχι σε φάκελο.

Οι τράπεζες λειτουργούν σε πρωινό ωράριο, δεν είναι και πολύ πρακτικό να αφήσεις τη δουλειά σου και να περιμένεις στην ουρά για αυτό ρωτάω για τα ΑΤΜ.

Δημοσ.
Κάνε όπως είπε η Μidi, δεν είναι όλοι τόσο σχολαστικοί ώστε να προσέχουν αν είναι σκισμένο, αν έχει γίνει πατσαβούρι. Και αυτός που θα το πάρει με την πρώτη ευκαιρία θα το πασάρει σε κάποιον άλλο.

Χαζή απορία ακολουθεί ( ...είναι οι ανταύγειες που κάνουν τη ζημιά:X) :

Αν π.χ. εγώ κατέθετα ένα τέτοιο χαρτονόμισμα μέσω ΑΤΜ π.χ. για να πληρώσω ένα λογαριασμό θα το έπαιρνε το μηχάνημα; Ρωτάω για τα ΑΤΜ που βάζεις ένα ένα τα χαρτονομίσματα και όχι σε φάκελο.

οχι θα κολαγε και θα το φτηνε λογω σχηματος.. πρεπει να ειναι ατσαλακωτο για να το παρει

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:18 ----------

χρειαζεται και ταυτοτητα η τιποτα τετειο...γτ ειμαι ανηλικος...

μπα δεν παιζει..

Δημοσ.
Τα κολλας με ζελοτειπ πας σε ενα βενζιναδικο πληρωνεις με αυτα και τελειωσε η υποθεση. Αν δε τα παρει ο πρωτος, θα τα παρει ο επομενος, δοκιμασμενο πολλακις.

Φυσικα δεν ειναι σωστο, αλλα πολυ φοβαμαι οτι αν αρχισεις να το ψαχνεις με τραπεζες μπορει να παιδευτεις και στο τελος να μη βγαλεις ουτε ακρη.

Γιατι συγκεκριμενα σε βενζιναδικο δε μπορω να καταλαβω εγω ??:P

Δημοσ.

λολ. λογικα ο βενζινας δεν το νιωθει πολυ το σκισμενο. λογω βιασυνης? οεο? δεν ξερω..

Δημοσ.

Στην τράπεζα της Ελλάδος πρέπει να πας κανονικά.τώρα αν οι δικοί σου είναι γνωστοί στην τραπεζά που έχουν λογαριασμό,λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα να το αλλάξεις.

μην το επιχειρήσεις σε μεγάλα καταστήματα γιατι εκει ελέγχουν και το 5€ και αν ειναι τσαλακωμένο δεν το παίρνουν..

αλλίως βάλτα στο παγκάρι...εκεί να δείς πως τα παίρνουν...

Δημοσ.

Στην Τράπεζα της Ελλάδος* μπορείς να αντικαταστήσεις οποιοδήποτε κατεστραμένο χαρτονόμισμα, είναι είναι σε κομμάτια, καμμένο, τρυπημένο, σε λωρίδες. Ακόμα και αν δεν το έχεις ολόκληρο, εφόσον φυσικά έχεις το μεγαλύτερο μέρος του.

*Άλλο Τράπεζα της Ελλάδος και άλλο Εθνική Τράπεζα.

Δημοσ.

γτ χρησιμοποιουν στις συναλλαγες τους συνεχεια 50αρικα για βενζινες(στα αυτοκινητα).δεν προκειται να μην το δεχθουν αλλα μαλον αυτος που το πε ειναι να τα ξοδεψεις σε βενδιναδικο και οχι να στα αλλαξουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...