Προς το περιεχόμενο

Ποσο σας αρεσει ο Ναρκαλιευτής;

geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο expert έχει 99 νάρκες.

Για να καταφέρω το σκορ χρησιμοποιώ πολύ το ταυτόχρονο κλικ και των 2 πλήκτρων. Αν σε έναν αριθμό έχεις σημειώσει ήδη τόσες νάρκες όσες πρέπει και πατήσεις πάνω του και τα δύο πλήκτρα σου εμφανίζει τα υπόλοιπα γειτονικά κουτάκια. Αν βέβαια έχεις κάνει λαθός, ΜΠΑΜ!

Ναι το ξέρω αυτο που λες, και έστω ότι ξέρεις και που είναι οι νάρκες. Φτάνουν τα 11sec για να κάνεις 99 φορές κλικ .. !?

Δημοσ.
Φτάνουν τα 11sec για να κάνεις 99 φορές κλικ .. !?

Nah..

Και εμένα μου άρεσε.. όσο πήγαινα στη σχολή.. αλλιώς δεν υπάρχει λόγος :P

Είχα βγάλει όλα τα levels των XP.. αλλά δεν είχα δώσει ποτέ σημασία στο χρόνο γιατί με ενοχλούσαν ή με σήκωναν να γράψω και κανέναν κώδικα στον πίνακα :P:p:p

/Μαρία

Δημοσ.
Ναι το ξέρω αυτο που λες, και έστω ότι ξέρεις και που είναι οι νάρκες. Φτάνουν τα 11sec για να κάνεις 99 φορές κλικ .. !?

Αν τις σημαδεύεις κιόλας χάνεις χρόνο.

Το παιχνίδι τελειώνει όταν εμφανίσεις όλα τα κουτάκια που δεν έχουν νάρκες. Δεν έχει σημασία αν έχεις σημαδέψει τις νάρκες ή όχι.

Δημοσ.

Αν ο ναρκαλιευτης δεν δίνονταν με τα windows ή με το msn, θα δινατε ένα ποσό γύρω στα 1,2,3,4 ή 5 ευρώ για να το αγοράσετε; Η ερώτηση αναφέρεται στον ναραλιευτη των windows ή του msn οποίος όπως λέτε είναι καλύτερος και έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Όσοι ΔΕΝ αρέσουν τον ναρκαλιευτή ειναι περιττο να απαντήσουν.

Ευχαριστω

Δημοσ.
Παλιά στο expert το είχα καταφέρει μέχρι και 11 δευτερόλεπτα. Ο αδερφός μου 9 ή 10 δευτερόλεπτα.

Κάνε εκτίμηση πόσο μας άρεσε.

Πλέον το έχω βαρεθεί, δεν μπορώ να βελτιώσω το σκορ μου.

στο expert αν παιξεις legit, απλα δε γινεται να το τελειωσεις σε 11 sec. Πρεπει να κανεις 99 κλικ για τις ναρκες+50 κλικ για να ανοιξεις τα υπολοιπα τετραγωνακια μαζι με τα κενα. Χωρια το χρονο που θες για σκεψη και υπολογισμους. Ειναι φυσικα αδυνατον να το τερματισες στα 11 sec... Ισως κανεις καποιο λαθος και μπερδευεις τα επιπεδα.

Κατα τ'αλλα παιζω ναρκαλιευτη στη δουλεια οταν βαρεθω πασιεντζα/κυψελες. +1 σε αυτον που εγραψε οτι τον ανοιγει οποτε μιλαει στο τηλ. Ακριβως το ιδιο, ειναι η απολυτη ενασχοληση οταν μιλας στο τηλ. Αμα πεσεις και σε κανεναν (καμια) που θελει να σε πρηξει με πολυλογια ατελειωτη, ειναι οτι πρεπει λεμε!

Δημοσ.
Κατα τ'αλλα παιζω ναρκαλιευτη στη δουλεια οταν βαρεθω πασιεντζα/κυψελες.

Εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια στις δουλειες που μπορεις να παιξεις παιχνιδια.

Δημοσ.
Εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια στις δουλειες που μπορεις να παιξεις παιχνιδια.

Στα 5λεπτα διαλλειματα πιο συγκεκριμενα, υπερανω κοινωνικε κριτικε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...