Προς το περιεχόμενο

Ποσο σας αρεσει ο Ναρκαλιευτής;

geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μαρεσι πολυ ο ναρκαλιευτισ και πεζο σιχνα με τοθσ φιλοθσ μου στο μσν αλλα δεν τον βρισκω ονλινε στο ιντερνετ οποσ ειναι στο μσν ομοσ να ωισκισ τισ νατκεσ οχι να τισ αποφεωγισ μιποσ μπορισ να μου βρισ μια σελιδα ετσι?

Ο ναρκαλιευτης στο msn ειναι διαφορετικος απο τον ναρκαλιευτη των windows;

Δημοσ.
Ο ναρκαλιευτης στο msn εχει διαφορα με τον ναρκαλιευτη των windows;

Ναι, στα Windows ψάχνεις τα κενά, στο Windows Live Messenger τις νάρκες..!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:34 ----------

μαρεσι πολυ ο ναρκαλιευτισ και πεζο σιχνα με τοθσ φιλοθσ μου στο μσν αλλα δεν τον βρισκω ονλινε στο ιντερνετ οποσ ειναι στο μσν ομοσ να ωισκισ τισ νατκεσ οχι να τισ αποφεωγισ μιποσ μπορισ να μου βρισ μια σελιδα ετσι?

Μην σκοτώνετε τη γλώσσα ρε παιδιά... Ποιος ο λόγος να μην γράφουμε με λατινικούς χαρακτήρες;

Δημοσ.

respect ειναι ο πρωτος που εγραψε greeklish με ελληνικους χαρακτηρες. :lol:

Δημοσ.

Καλώς είναι, καμιά φορά την εβδομάδα κ αν, όταν βαρεθώ την πασιέντζα..κ φάω καμία μεγάλη ήττα στο chess titans..τότε θα σκοτώσω τον χρόνο μου κ εκεί (εταιρικό ο χρόνος πάντα ("R&D" rulez:D)) . B)

Δημοσ.

απλά έχω ψύχωση με ναρκ.

όταν τυχαίνει κ με τηλ όταν είμαι μπροστά στον υπολογιστή,

ανοίγω και παίζω παράλληλα ενώ μιλάω

Δημοσ.

Παλιά στο expert το είχα καταφέρει μέχρι και 11 δευτερόλεπτα. Ο αδερφός μου 9 ή 10 δευτερόλεπτα.

Κάνε εκτίμηση πόσο μας άρεσε.

Πλέον το έχω βαρεθεί, δεν μπορώ να βελτιώσω το σκορ μου.

Δημοσ.

Λυπάμαι που το λέω αλλά ποτέ δεν μου άρεσε ο ναρκ. , δεν με τράβηξαν ποτέ τα παιχνίδια που ερχόντουσαν με τα windows (εκτός απο τα "κανονάκια" των 3.11)

Δημοσ.
Παλιά στο expert το είχα καταφέρει μέχρι και 11 δευτερόλεπτα. Ο αδερφός μου 9 ή 10 δευτερόλεπτα.

Μια νάρκη είχες βάλει μόνο .. !? :P

Δημοσ.
Μια νάρκη είχες βάλει μόνο .. !? :P

Στο expert έχει 99 νάρκες.

Για να καταφέρω το σκορ χρησιμοποιώ πολύ το ταυτόχρονο κλικ και των 2 πλήκτρων. Αν σε έναν αριθμό έχεις σημειώσει ήδη τόσες νάρκες όσες πρέπει και πατήσεις πάνω του και τα δύο πλήκτρα σου εμφανίζει τα υπόλοιπα γειτονικά κουτάκια. Αν βέβαια έχεις κάνει λαθός, ΜΠΑΜ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...